If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Междудругото 15 е и датата, на която Елана ще изнасят лекцята си. Не казвам, че това отново ще бъде някакъв фактор за цените, но все пак е съвпадение, което си заслужава да се отбележи.
Коментаторе, според мен е по-вероятно през идващите години Монбат да бъде погълнат, а не да поглъща. Но дано - ще поживеем, ще видим. Ако братята нямат намерение да продават, а искат да се разрастват още, няма да е никак лошо да направят увеличение на капитала - сериозно при това. Борсата може да им осигури голям ресурс.
Не мисля, че скоро биха продавали, защото Монбат е в много ранен етап на своето развитие и не могат да му вземат истинските пари сега. В крайна сметка, не можеш да искаш премия от няколко стотин процента Пък и едва ли имат нещо по-доходоносно, в което да вложат парите от евентуална продажба.
След време, когато развитието на бизнеса доближи точката на насищане, тогава вероятно ще го продадат. Но дотогава има много вода да изтече.
Днес темата е много дискутирана. Монбат паднал 2-3 %, голяма работа. Всъщност оптимистите, а по-добре си мълчете, да си понапълним още малко, пък след време ще видим кое е дъно и кое връх.
А продавачите ще ги питам след няколко дни каква друга акция ще си купят.
Успехи и на оптимистите и на песимистите!
Точно така лекичко си пълним, че след 15 -и ще я сънуваме тази цена...пък и балъците ще се свършат тогава...
Как дъното ще е номинала бе, само колко сте невежи, а пък сте тръгнали да драскате тука и да се правите на разбирковци...дъното е разбира се, 0,00 лева.
Иначе писах тука може би вече над 100 пъти и съм банален, но през 2005г. пак имаше разбирачи дето предричаха крах, а ко стана, ние си направихме милионите, а те си броят стинките.
Хайде със здраве.
сваляш черните очила, четеш дума по дума какво пише долу и отваряш някоя друга книжка, където пише що е ирония и тогава коментираш ;-)
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Междудругото 15 е и датата, на която Елана ще изнасят лекцята си. Не казвам, че това отново ще бъде някакъв фактор за цените, но все пак е съвпадение, което си заслужава да се отбележи.
Коментаторе, според мен е по-вероятно през идващите години Монбат да бъде погълнат, а не да поглъща. Но дано - ще поживеем, ще видим. Ако братята нямат намерение да продават, а искат да се разрастват още, няма да е никак лошо да направят увеличение на капитала - сериозно при това. Борсата може да им осигури голям ресурс.
Коментар