IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от пробата
    тоест при цена на оловото 2 000 долара за тон печалбата ще е Х, а при 4 000 долара за тон, печабата ще е 2 по Х
    тоест двойна
    Формулата ти е тотално грешна. Нещата не са толкова прости! Ако на база бакалски сметки взимаш решенията си за инвестиции на БФБ, няма да изкараш дълго на пазара

Иначе като цяло много разводнихте темата и й свалихте нивото, най-вече защото обръщате внимание и отговаряте на един трол, вие си знаете кой. Не падайте на нивото му, пълното игнориране е най-добрата политика срещу форум-троловете!

Иначе по темата: Важно нещо от срещата, което не се вижда във видеото е че г-н Бобоков е казал че сериозно мислят върху идеята да построят на зелено завод за производство на акумулатори в Румъния, непосредствено до рециклиращия си такъв. В Румъния се очертавало произвоство на 5 марки автомобили и се превръща в много добра дестинация за акумулаторния бизнес.
    Абе друго си е компанията да има такъв находчив и професионален мениджмънт

Успех Монбат-ци, и търпение, пътя към 30 лв. отново е пред нас

Коментар

• Абе, докога тук с тази смешна капитализация от 500 мнл. лв.?

Коментар

• цената на оловото влияе много на печалбата на Монбат
        защото маржа ако е твърд - около 15-20%

тоест при цена на оловото 2 000 долара за тон печалбата ще е Х, а при 4 000 долара за тон, печабата ще е 2 по Х
        тоест двойна

затова стига с идеите, че цената на оловото не била важна

не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Фори е пич, ама малко не ги разбира нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
            Първоначално изпратено от Forex Master
            За да получиш стойностна информация от такъв тип сравнение е необходимо да изчислиш средната претеглена цена както на всички оферти на продавачите така и на купувачите. Чиято цена е по-близка до пазарната към момента, то тази група е по-назор!!!
            И ти като направи това упражнение, какво установи?
            Не виждам нещо съществено за отбелязване в разпределението на офертите.
            koito q sledi akciqta znae do vhera bqha tochno na opaki i to ne za den ili 2 govorq za pone ot nachaloto na meseca ta sled 20 dni na

50000 prodava 20 000 kupuva nqkoi daje se bqha pritesnili dnes sme naopaki na vchera 60000 kupuva 40000 prodava tova e edno dobro nachalo A foreksa tochno s tova tragna da se zaaqjda zashto ne se zade s vchera ili poslednite 20 dni zashtoto ne sledi akciqta
            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
              Първоначално изпратено от ПИЧ
              Колеги какво се случва - защо монбата е на 13 лв ??? Днес влизам инцидентно и се шашнах !!!
              Не ги слушай ако си акционер тук имаш вече 2 пъти повече акции Успех
              ...и освен това за днес си с +5% отгоре, тъй че не се притснявай
              --------------------------
              Мнението не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Първоначално изпратено от Poncho
                А, само показват накъде ще върви пазара... Нищо съществено!
                ????!!!???!!!!
                И накъде? Около 12 лв. търсене, 14 лв. предлагане и 13 лв. цена какво ти говорят цифрите, че нещо не схващам?

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ
                  Колеги какво се случва - защо монбата е на 13 лв ??? Днес влизам инцидентно и се шашнах !!!
                  Не ги слушай ако си акционер тук имаш вече 2 пъти повече акции Успех

Коментар

Ами това е положението, новините бяха такива.
                    То и петрола хвръкна в небето, след това и бензина и дизела и от там и търсенето на акумулатори се срина.

Коментар

Е как какво, не чу ли тотален срив, 50% спрямо вчерашните нива почти .Продавай каквото имаш и се спасявай по живо по здраво !!!

Коментар

• Колеги какво се случва - защо монбата е на 13 лв ??? Днес влизам инцидентно и се шашнах !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                          А, само показват накъде ще върви пазара... Нищо съществено!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от tandem
                            Дано не съм те засегнал
                            Я я па ти... Незнанието на околните никога не може да ме засегне. То си е за тяхна сметка!
                            Навремето Кременлиев беше казал че Стоичков е лош човек

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                              Дано не съм те засегнал
                              Я я па ти... Незнанието на околните никога не може да ме засегне. То си е за тяхна сметка!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Първоначално изпратено от Forex Master
                                Аз пък на теб ще ти кажа че лудост да слагаш висока цена купува като можеш да си купниш наволя евтиничко от дясно
                                А така де... Сега и ако отговориш на въпроса, защо толкова хора /наволя/ искат да се оттърват от акцията макар и "евтиничко"... сичко ше си дойде на мястото! :lol:
                                Колко хора бе пич
                                МНОГО бе пич. Отговорът е - страшно МНОГО. Ти самият каза че "можеш да си купниш наволя евтиничко от дясно"...
                                Подържам ннението си За мен е лудост това което правят много да слагат оферта купува на 1ст разлика от вече сложена оферта продава .

Може да греша но имам чуството че те яд че нямаш от тази акция .Мен да ти кажа също ме е яд че не си купх когато трчбва PET ама не ходя в темата им да тракам Дано не съм те засегнал Желая ти успех

Коментар

Working...
                                X