Някакво инфо за новите акцийки кога ще са налични в COBOS ите има ли ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Камменструва ми се че някой играе много рискована игра - умишлено натиска от известно време, може би с единствена цел да изгърми някое репо - и да накупи ниско.Да видим дали ще успее или ще изгърми самия той.
Коментар
-
Да ви кажа честно мене обратното изкупуване ама въобще не ме грее, ориентира ми че при това изтегляне на инвеститорите цената е такава ! А когато се включат разните фондове и чужди инвеститори цената няма да е тази.Евентуално очаквам малък спад за кратко при появата на новите акции в кобоса.Но това ще е за кратко и с малко пак подчертавам.За справка можете да видите на сайта на борсата месечните обороти по месеци спрямо 2007 и сега 2008 !
Коментар
-
Другите медии нямат форум (коментари). Във форума някой форумец пейства статиите. Който иска да си чете само форума и цитирани по 5 пъти мненията и на не малко комплексари да не излиза него. Иначе всяка медия си провежда някаква политика и аз мисля че Инвестора е пример за добри практики, безпристрасност и макс. информираност. Друг е въпроса, че понякога писанията събуждат различни страсти в зависимост от позициите на всеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от ValuatorАз все пак ще препоръчам отново на Мариан (правил съм го и друг път) да не пейства статии във форума - когато се прави от журналист в investor.bg, това винаги изглежда манипулативно и тенденциозно
пускам неща във форума за да възбуждам дискусията
както се възбужда акумулатор, като му се пусне ток
но ще се замисля сериозно
благодаря
за първи път виждам такава препоръка към мен (цели два пъти днес)
така че ще се замисля
дано обаче нещата не остават некоментирани във форума
А иначе и аз мисля че не е добре да се пействат цели публикации във форума. По-добре е да се направи съдържателен цитат и да се добави линк за тези, които се интересуват от въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от ValuatorАз все пак ще препоръчам отново на Мариан (правил съм го и друг път) да не пейства статии във форума - когато се прави от журналист в investor.bg, това винаги изглежда манипулативно и тенденциозно
благодаря
така че ще се замисля
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Al-elderПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от ValuatorАз все пак ще препоръчам отново на Мариан (правил съм го и друг път) да не пейства статии във форума - когато се прави от журналист в investor.bg, това винаги изглежда манипулативно и тенденциозно
благодаря
така че ще се замисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от ValuatorАз все пак ще препоръчам отново на Мариан (правил съм го и друг път) да не пейства статии във форума - когато се прави от журналист в investor.bg, това винаги изглежда манипулативно и тенденциозно
благодаря
така че ще се замисля
дано обаче нещата не остават некоментирани във форумаНе е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от ValuatorАз все пак ще препоръчам отново на Мариан (правил съм го и друг път) да не пейства статии във форума - когато се прави от журналист в investor.bg, това винаги изглежда манипулативно и тенденциозно
благодаря
така че ще се замисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркакой е казал че само това ще е бай бек-а? Просто Бобоков е решил от разрешените да купи обратно само 115кBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от psycoholicВсе пак да не забравяме числото 15,29!
Osven tova togava IRR stava pod 20% i nikoi niama da se zanimava da kupuva firmata.Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар
-
Кво го плюете човека, дава ви "сдъвкано" инфо което някой си е поиграл да смята и дори да получи пари за това ?! Които не му отърва да си чака ниските нива от 9-10 лева.Аз напук си купих днес пак на 11.Не мисля да чакам некви илюзорни дъна ....Ще видим накрая дали ще пием вода или мед
Сполай ви
Коментар
Коментар