IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига бе клоунче, нали беше 7,50, ако един вече известен отчет ти мести таргета с 20% що за анализатор си
    Не че въобще заслужаваш отговор, ама тая вечер хвана промоция щото съм в настроение

Коментар

• Гответе се за цени 8.50-9.0 по тази !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
        02.01.2008
        Първоначално изпратено от EquityPrivate
        Най-добре ще са големите ликвидни компании с добър фундамент. От юни на БФБ ще се ползва платформата XETRA и чуждите инвеститори ще се насочат към акции като: КАО, CHIM, MONBAT etc. Такива с капитализация от по 50-60млн лева просто няма да имат шанс.
        20.12.2007
        Първоначално изпратено от Куроператор
        Oshte prez noemvri sa si pochti preizpulnili plana za godinata. Biaha kazali 128mln oborot za 2007, a oshte prez noemvri imat 125mln. Do kraia na godinata ochakvam nad 140mln oborot, EBITDA 27.2mln, chista pechalba 19mln leva.

Fair value na akcia triabva da e 49.80lv.
        На върха май всички виждаме светлото бъдеще, а на дъното сме доста черногледи. Иначе сте прави и двамата. В края на краищата всеки би трябвало да си има стил, който му носи най-вече спокойствие, а от там насетне печалбите сами идват. Лично аз в момента правя неща, които считам за погрешни.
        Мерси Poncho, така или иначе нямаше да се ровя да показвам неща които всички сериозни форумци помним. Просто кур-а доста си смъкна имиджа с това въртене да дупцето според течението Кво да се прави хора сме, всички си имаме слабости.

Кобосче, щом не ти се занимава да следиш за отчета, пусни едно мейлче на Даниела да те включи в листата и да ти праща инфо за Монбат веднага след излизането му. Аз в 20 ч. днес съм получил пакета файлове с отчета, удобно си е така
        Иначе там няма кво да се коментира, те хората си ни уведомяват за продажби и печалби всеки 25-ти, единствено допълнително се вижда че положителния паричен поток от оперативна дейност продължава да набъбва - едно от нещата което беше постоянно в устите на апокалиптиците (когото беше временно отрицателен мин. год.), но което забравиха да споменават напоследък Нещо ги бъркат положителните новини

Коментар

• Брей утре е последният срок за отчета, някой видял ли го е .....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Teodor Iv
            коментари по отчета? p/e - ?

16.06 e P/E-то

Коментар

• Въпросите по долу към ДВИ на Монбат , не трябва да ги отправяте към нея. Отправете ги към ръководството чрез нея . Ако ръководството не отговори - тогава чрез КФН може пак да попитате . Тогава мисля , че ще Ви отговорят.

Нея може да попитате защо се подават информации за проведени заседания на борда без да е присъствала тя . Тя по закон е протоколчик на тези заседания.

Коментар

• Въпросите по долу към ДВИ на Монбат , не трябва да ги отправяте към нея. Отправете ги към ръководството чрез нея . Ако ръководството не отговори - тогава чрез КФН може пак да попитате . Тогава мисля , че ще Ви отговорят.

Нея може да попитате защо се подават информации за проведени заседания на борда без да е присъствала тя . Тя по закон е протоколчик на тези заседания.

Коментар

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  Първоначално изпратено от Teodor Iv
                  обикновенно тук какви ли не коментари, сега отчет..... пък тишина
                  Abe kaji si spokoino, che iskash da ti se smetne P/E za izminalia period, kakvi sa tia zaobikolni postingi.
                  е... казвам си
                  Малко под 16 мисля излиза, но те съветвам да ползваш forward коефиценти.

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                    Първоначално изпратено от Teodor Iv
                    Abe kaji si spokoino, che iskash da ti se smetne P/E za izminalia period, kakvi sa tia zaobikolni postingi.
                    е... казвам си

Коментар

Коментар

• обикновенно тук какви ли не коментари, сега отчет..... пък тишина

Коментар

коментари по отчета? p/e - ?
                          Айде пак на П/Е-то..............
                          Мениджмънта миналата година си увеличи годините за които амортизират дълготрайните си активи. В следстви на това сега ще трябва да си adjustnеш P/E-то.

А за да не адръжстваш нищо смятай EV/EBITDA.

Коментар

• коментари по отчета? p/e - ?

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
                              Имам въпрос към ДВИ:
                              Защо в междинния отчет дружеството не начислява текущо разходи за данъци? И има ли други разходи, които не се начисляват текущо в междинните отчети?
                              Не съм имал акции тук и отдавна не съм отварял темата, но ми стана интересно, за да мога да преценя в бъдеще какво да правя.
                              hah, сигурен съм, че ще получиш навременен отговор от г-ца Пеева, но какви разходи за данъци очакваш да видиш в междинните отчети ? Разходи за данъци се начисляват веднъж годишно в края на годината. Иначе авансово могат да се изплащат вноски, но те намират отражение единствено в паричния поток.

Но да не се бъркам в работата на ДВИ-то де, тя ще ти даде по-компетентен отговор сигурно

Коментар

• Имам въпрос към ДВИ:
                                Защо в междинния отчет дружеството не начислява текущо разходи за данъци? И има ли други разходи, които не се начисляват текущо в междинните отчети?
                                Не съм имал акции тук и отдавна не съм отварял темата, но ми стана интересно, за да мога да преценя в бъдеще какво да правя.
                                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

Working...
                                X