If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз се чудех същото.И....реших да звънна на Даниела Пеева която е връзки с инвеститорите.След като ме попитаха кой се обажда и ми казаха че ще ме свържат,след 20сек. музика отново ме уведомиха,че в момента е заета и да се обадя по-късно.Ми ще опитам и ще ви държа в течтние,дали все пак се е осъществила връзката и какъв е бил отговора.
похвална загриженост )
но ти, докато чакаш, аз ще си купя малко
Дали СД на Монбат в момента пак не са в съвещание с единствена точка - ново намаляне на долната граница за обратното изкупуване? Кво ше каже ДВИ-то?
И аз се чудех същото.И....реших да звънна на Даниела Пеева която е връзки с инвеститорите.След като ме попитаха кой се обажда и ми казаха че ще ме свържат,след 20сек. музика отново ме уведомиха,че в момента е заета и да се обадя по-късно.Ми ще опитам и ще ви държа в течтние,дали все пак се е осъществила връзката и какъв е бил отговора.
Благодаря за инфото, Петре. То не е много хубаво да ги притиска много човек когато им е пламнала къщата, ама все пак много акционери имат и трябва да са по-сериозни в изказванията и действията си... А не всичко да е ден за ден?!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Дали СД на Монбат в момента пак не са в съвещание с единствена точка - ново намаляне на долната граница за обратното изкупуване? Кво ше каже ДВИ-то?
Те Бобоковци добре правят щото ако я изпуснат на гладните за кеш фондове ше почнат репа да гърмят и тогава койт не види дънце няма да види и слънце.
Ама и теа фондове що се гаврят така не разбирам - като им искат кеш накрая ще останат без Монбатя ами само с неликвидни и нищоструващи активи.
Щото са галоши ако си мислят че кризата ше свърши преди акциите им на Монбатя.
Тогава да ги видим на къв чеп ше се нанижат
Be ako KFN si wliazat w prawata mnogo hora shte triabwa da go otnesat za manipulacii, ama nali sme Bulgaria.
Te samite Investor puskat edni takiwa statii sys stranni zaglawia ot wreme na wreme. Uj tirabwa da sa bezpristrastni pyk leko, leko probutwat neshto. Primerno w momenta ima edno zaglawie kasaeshto Monbat, za towa kolko hiliadi akcii sa na tezgiaha za prodajba. Az ne moga da razbera kakwa e celta na tazi statia. Kakwo se informira?...S tozi tekst, ce ne se preporycwat pokupki ili prodajbi samo se izmiwat ryce.
Моля моля,
има статия за топ 5 ликвидни дружества http://www.investor.bg/?cat=5&id=68937
Информацията е публична, достъпна в системата Xetra
какъв е проблема от публикуването на информация (публична), която никой досега не е публикувал, но си е налична, тоест публична
още повече че е продължение на регулярен матерал в продължение на много време, прекъснат от затрудненията за гледане в дълбочина при Xetra?
или търговията на тъмно е за предпочитане?
няма да има медии, няма да има поглед и над 10-те ценови нива, няма да има проблеми
има новини, има информация, следователно има проблем?
С уважение
Мариян Йорданов
бате неискаме на тъмно даже стаиите не бяха лоши като съдържание но заглавията бях доста тенденциозни едно то го коригирахте и стана супер и искаме да са подписани да знаем кой толкова тенденциозен а ни ще си обикляме нагоре надолу по форума да генерираме импресии
пп Гледам днес нови манипулатори са се появили ... няма спирка дразниги тази акция и това е....
Коментар