If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей голям ташак по тая позиция Някакви си ги мерят с по 2-10 акции ...... смех, смех.... Айде че идва момента за плащане кеш и тогава ще стане весело....
Направих анкета "Одобрявате ли решението на УС на МОНБАТ да понижи цената на обратно изкупуване само ден след началото?"
Ей голям ташак по тая позиция Някакви си ги мерят с по 2-10 акции ...... смех, смех.... Айде че идва момента за плащане кеш и тогава ще стане весело....
Направих анкета "Одобрявате ли решението на УС на МОНБАТ да понижи цената на обратно изкупуване само ден след началото?"
цъкваш на къщичката под името ми си право там.
Това не е от значение. Има 2 по-важни въпроса тук:
1. Колко акции остават да бъдат изкупени до изпълняване на целите на обратното изкупуване? Т.е. колко са изкупените акции до момента.
2. Днес ще се променя ли долната ценова граница? До 9лв. да речем? Т.е. каква ще е минималната цена за изкупуване за утре?
Най-важният въпрос за миноритарите към момента е:
Колко броя акции общо са купени към момента и колко им е средната цена?
Тъй като средната им цена е доста над пазарната към момента това прави една значителна загуба:
От кой фонд на Монбат ще бъде платена тази загуба? Иначе казано, от кои планове ще се наложе да се откажат, защото парите ще трябват за покриване на загубите от спекулациите на БФБ?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Дали СД на Монбат в момента пак не са в съвещание с единствена точка - ново намаляне на долната граница за обратното изкупуване? Кво ше каже ДВИ-то?
И аз се чудех същото.И....реших да звънна на Даниела Пеева която е връзки с инвеститорите.След като ме попитаха кой се обажда и ми казаха че ще ме свържат,след 20сек. музика отново ме уведомиха,че в момента е заета и да се обадя по-късно.Ми ще опитам и ще ви държа в течтние,дали все пак се е осъществила връзката и какъв е бил отговора.
Аз колко пъти да ти казвам, че вече никой не те взема насериозно. Как няма да те хлъзнат.
цъкваш на къщичката под името ми си право там.
Това не е от значение. Има 2 по-важни въпроса тук:
1. Колко акции остават да бъдат изкупени до изпълняване на целите на обратното изкупуване? Т.е. колко са изкупените акции до момента.
2. Днес ще се променя ли долната ценова граница? До 9лв. да речем? Т.е. каква ще е минималната цена за изкупуване за утре?
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
душичките продават щото ги е страх че ще поевтинее и акцията затова поевтинява.
Ама това с емоциите само ви бърка в портфейла дечица.
Иначе пешката сега ше се активизира, но не защото е открил лош фундамент в компанията ами щото като един истински инвеститор е направил сериозен анализ на сблъсъците в адронния колайдер и калкулатора му е изплюл 7.50
И аз се чудех същото.И....реших да звънна на Даниела Пеева която е връзки с инвеститорите.След като ме попитаха кой се обажда и ми казаха че ще ме свържат,след 20сек. музика отново ме уведомиха,че в момента е заета и да се обадя по-късно.Ми ще опитам и ще ви държа в течтние,дали все пак се е осъществила връзката и какъв е бил отговора.
не ги харесваш бате заради това че не ти вързва с прогнозата ?
Първоначално изпратено от Странджата
Те Бобоковци добре правят щото ако я изпуснат на гладните за кеш фондове ше почнат репа да гърмят и тогава койт не види дънце няма да види и слънце.
Ама и теа фондове що се гаврят така не разбирам - като им искат кеш накрая ще останат без Монбатя ами само с неликвидни и нищоструващи активи.
Щото са галоши ако си мислят че кризата ше свърши преди акциите им на Монбатя.
Тогава да ги видим на къв чеп ше се нанижат
похвална загриженост )
но ти, докато чакаш, аз ще си купя малко
Дали СД на Монбат в момента пак не са в съвещание с единствена точка - ново намаляне на долната граница за обратното изкупуване? Кво ше каже ДВИ-то?
Благодаря за инфото, Петре. То не е много хубаво да ги притиска много човек когато им е пламнала къщата, ама все пак много акционери имат и трябва да са по-сериозни в изказванията и действията си... А не всичко да е ден за ден?!
Действията им в момента са като на Браунови елементи, а сериозноста просто липсва.Така е когато някой се опитва хем вълка да бъде сит,хем и агнето цяло - такъв филм няма.
Коментар