IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MIRIAN
    Голямо напъване да се омаскари позицията. Каква може да бъде мотивацията на тези, които го правят. Дайте предположения.
    къси позиции - да се ударят репа

Коментар

• Фори, осра темата от яд, че акцията се държи и не можеш да си купиш евтино.

Коментар

• Фори, осра темата от яд, че акцията се държи и не можеш да си купиш евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
          Заплахи за физическа саморазправа са присъщи на средностатистически дангалаци от Перник. Кажи, Баце, върви ли Голфа?
          И аз по принцип съм против физическата саморазправа ама не мисля че му е такава ситуацията. Като гледам другите му постове е писал за затворените комплекси и някакви прителчета с коли между 70 и 200 к. Просто му прекипява от троловете явно и иска да се види с тях и да ги разходи с катафалката по витоша ... аи каза че ника му отговарял на деиствителноста този бизнес не беше ли резервиран за едни по особени хора в бг...

Просто се чудя как на повече хора не им е писнало от тях. Аз например влизам всеки ден да им боря постовете защото откакто наблюдавам темата доста пъти ги хванахме да си измислят негативни "факти" за Монбат... просто гроздето име е много кисело... и затова две страници простотии

@ Пеца бате пратии и меила си на лс не е толкова сложно и бате ко ти пука че са ти се смяли на ОСА това не прави акцията лоша... кофти е когато приемаш личните неща над бизнеса особено на борсата
          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
            Заплахи за физическа саморазправа са присъщи на средностатистически дангалаци от Перник. Кажи, Баце, върви ли Голфа?
            И аз по принцип съм против физическата саморазправа ама не мисля че му е такава ситуацията. Като гледам другите му постове е писал за затворените комплекси и някакви прителчета с коли между 70 и 200 к. Просто му прекипява от троловете явно и иска да се види с тях и да ги разходи с катафалката по витоша ... аи каза че ника му отговарял на деиствителноста този бизнес не беше ли резервиран за едни по особени хора в бг...

Просто се чудя как на повече хора не им е писнало от тях. Аз например влизам всеки ден да им боря постовете защото откакто наблюдавам темата доста пъти ги хванахме да си измислят негативни "факти" за Монбат... просто гроздето име е много кисело... и затова две страници простотии

@ Пеца бате пратии и меила си на лс не е толкова сложно и бате ко ти пука че са ти се смяли на ОСА това не прави акцията лоша... кофти е когато приемаш личните неща над бизнеса особено на борсата
            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
              Първоначално изпратено от sony
              За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...
              Те сами си се омаскариха... Това квото сам си направиш никой друг не може ти го направи!

Що се отнася до "дебатите" то се вижда, че в този форум не може да се водят!
              Явно си голям фен да има голям апокалипсис на БФБ.

Коментар

За мен са безмислини дебатите по-долу във форума, с които се цели да се омаскарят Монбат....какво обратно изкупуване правели и т.н...
                Те сами си се омаскариха... Това квото сам си направиш никой друг не може ти го направи!

Явно си голям фен да има голям апокалипсис на БФБ.

Коментар

• Голямо напъване да се омаскари позицията. Каква може да бъде мотивацията на тези, които го правят. Дайте предположения.

Коментар

• Голямо напъване да се омаскари позицията. Каква може да бъде мотивацията на тези, които го правят. Дайте предположения.

Коментар

Мастър напълно съгласен за "дебатите"-тук е мястото където да се споделят размисли и да се обсъжда състоянието на въпросното предприятие!!!и аз не съм прав като се отклоних от темата ,но въпросят е че други не са коректни с техните манипулации/в случая имам предвит и теб/!!!Защо се прави така имам предполужения но не е това начина!!!
                      Хайде със здраве стига толкова!!!а колкото до срещата поканата важи!!!

Коментар

Мастър напълно съгласен за "дебатите"-тук е мястото където да се споделят размисли и да се обсъжда състоянието на въпросното предприятие!!!и аз не съм прав като се отклоних от темата ,но въпросят е че други не са коректни с техните манипулации/в случая имам предвит и теб/!!!Защо се прави така имам предполужения но не е това начина!!!
                        Хайде със здраве стига толкова!!!а колкото до срещата поканата важи!!!

Коментар

уффф

Ти мислиш ли, че си обективен?

мислиш ли, че делът на Лемън, който закупи Барклийс вчера е на добра цена за ...Лемън...Или, просто, конюнктурата е вече друга и приемат последните...развития и пазарни настроения

Коментар

уффф

Ти мислиш ли, че си обективен?

мислиш ли, че делът на Лемън, който закупи Барклийс вчера е на добра цена за ...Лемън...Или, просто, конюнктурата е вече друга и приемат последните...развития и пазарни настроения

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                              Уважаеми Г-не
                              Моля четете съобщенията, които правим относно резултатите от обратното изкупуване - брой изкупуни акции, средна цена за периода и т.н.
                              Надявам се, не смятате, че съм ароганта като ви съветвам да следите информацията от компанията.
                              Ако пък нямате време да я търсите, дайте координати и ще ви сложим в мейлинг листатата.
                              Просто не всявайте смут, сякаш крием информация
                              !
                              Уважаема госпожо Пеева

Имате ми координатите и моя визитка.
                              По отношение изказването Ви,че всявам смут - кой съм аз,че да всявам смут в толкова голяма компания.Ако това което твърдите вярно,значи или компанията не е стабилна и това се усеща от инвеститорите.Или е следствие на действия или бездействия от страна на мениджмънта.Или пък анализите и прогнозите ми са доста точни. Тъй като не знам кое от тези неща сте имала предвид,бъдете така любезна да уточните,за да не стои дилемата и пред останалите четящи този форум.

Пожелавам ви приятна вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                                Уважаеми Г-не
                                Моля четете съобщенията, които правим относно резултатите от обратното изкупуване - брой изкупуни акции, средна цена за периода и т.н.
                                Надявам се, не смятате, че съм ароганта като ви съветвам да следите информацията от компанията.
                                Ако пък нямате време да я търсите, дайте координати и ще ви сложим в мейлинг листатата.
                                Просто не всявайте смут, сякаш крием информация
                                !
                                Уважаема госпожо Пеева

Имате ми координатите и моя визитка.
                                По отношение изказването Ви,че всявам смут - кой съм аз,че да всявам смут в толкова голяма компания.Ако това което твърдите вярно,значи или компанията не е стабилна и това се усеща от инвеститорите.Или е следствие на действия или бездействия от страна на мениджмънта.Или пък анализите и прогнозите ми са доста точни. Тъй като не знам кое от тези неща сте имала предвид,бъдете така любезна да уточните,за да не стои дилемата и пред останалите четящи този форум.

Пожелавам ви приятна вечер.

Коментар

Working...
                                X