IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от coolice
    ... за пазарният дял на Монбат В Германия

Германия 15941 хил лв 20,97% износа = колко % пазарен дял в Германия... сигурен съм че сте го обсъждали така че ако можете помогнете...
    Мисля че преди време имаше подобен журналистически въпрос и отговора беше от сорта на 0,5%, но не помня за европейския или германския пазар се отнасяще. Но идеята беше че от толкова ниска база лесно може да се расте с високи темпове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванoв
      Първоначално изпратено от coolice
      Докато вие сте вилняли тук аз седях без интернет

днес дори не влязохме при наи търргуваните а с няма 10 хиляди лева оборот до 11 часа сте я закарали под 9 това не са фондовете сами си го правим паникьори

А това в края на деня като гледам как е играла цената и остналите оферти ми изглежда по скоро на тапа и товарене под/от тапата а не на изсипване ...
      Ами не спирай да купвш - прИмоция е това...ей..."дъното"...от утре Ъп..Ъп..Ъп..

Абе ти като се пънеш на 7.5 с каква сума ще ми влезеш тука ми е интересно ?

Коментар

• не се притесняваи за мен бате може да не ми стигат кобоските силици да купя сам тапата от 12 хиляди броики но всички заедно можем нали са ни оставили кобосите да Управим борсата...

Иначе при един разговор с познати получих един въпрос колко са големи Монбат на фона европеиският пазар на акумулатори така че реших да си препогледна даниите но засъжаление не успявам да намеря новината с цифрата за пазарният дял на Монбат В Германия

Германия 15941 хил лв 20,97% износа = колко % пазарен дял в Германия... сигурен съм че сте го обсъждали така че ако можете помогнете...
        Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
          Докато вие сте вилняли тук аз седях без интернет

днес дори не влязохме при наи търргуваните а с няма 10 хиляди лева оборот до 11 часа сте я закарали под 9 това не са фондовете сами си го правим паникьори

А това в края на деня като гледам как е играла цената и остналите оферти ми изглежда по скоро на тапа и товарене под/от тапата а не на изсипване ...
          Ами не спирай да купвш - прИмоция е това...ей..."дъното"...от утре Ъп..Ъп..Ъп..

Коментар

• Докато вие сте вилняли тук аз седях без интернет

Business as Usual

Коментар

• Вижте на каква спортна новина попадам. Малко старичка, но чак сега ги разбирам тия неща.

Скандално! Две български компании спонсорират унгарския баскетбол

Оказа се, че две български компании със сериозни бизнес интереси в Унгария спонсорират местната баскетболна федерация. Това стана ясно чак днес, когато журналистите и отборът се запознаха с офциалните афиши за мача, както и факта, че по време на самия двубой в „Спортна Зала Шалготарян” се въртяха банери на въпросните фирми. Става дума за занимаващите се с петролни продукти „Приста Ойл” и монтанската фирма за акумулаторни батерии „Монбат”.

Изпълнителният директор на БФБаскетбол Иван Ценов заяви, че към „Приста Ойл” е имало официално предложение от страна на БФБаскетбол за спонсорство, като от фирмата отказали, изрично подчертавайки, че фирмата има интереси само към автомобилния спорт. Според думите на Ценов българската федерация по баскетбол разбира днес за въпросните спонсорства към унгарските им колеги.

http://www.sportal.bg/news.php?id=130047

Значи тия унгарци ни биха и едва не ни изхвърлиха от финалите на Европейското по баскетбол с парите на Монбат и Приста Ойл. Е патриоти са Бобоковите, нали. И обичат спорта много. Поне докато си оплетат кошницата.

Русенци например помнят, че бяха известно време спонсори на футболния "Дунав". Докато с този аргумент получиха терена на започнатата и изоставена спортна зала и колодрума, на мястото на който сега се строи голям мол. Сега сигурно ще вдигнат нова спортна зала и ще докарат унгарците да тренират в Русе. Ама и в Унгария някой маджарски кретен ще им даде каквото искат и те пак ще ритнат кросното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                Първоначално изпратено от 5ко
                Кой изсипа под 9 лв. и попречи цената да се вдигне и да продължи обратното изкупуване май мноооооого скоро ще видиме 7,5 лв....

Това не е препоръка за нищо, освен за здрав разум!!!

:P :P :P :P
                Ами при средна цена от почти 11лв на изкупените 200к акции тва не са ли към 600к загуби , ама щот са майстори де
                600к са загуби за сегашните акционери, но са печалба за бившите акционери - онези които вече са продали и са се отървали от акцията! Ето един пример за това, как парите на настоящите акционери са заминали в посока на бившите акционери!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от 5ко
                  Кой изсипа под 9 лв. и попречи цената да се вдигне и да продължи обратното изкупуване май мноооооого скоро ще видиме 7,5 лв....

Ами при средна цена от почти 11лв на изкупените 200к акции тва не са ли към 600к загуби , ама щот са майстори де

Коментар

• Кой изсипа под 9 лв. и попречи цената да се вдигне и да продължи обратното изкупуване май мноооооого скоро ще видиме 7,5 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                      Г-жо Пеева,
                      предполагам, че това мнение ще срещне противници, но ви предлагам да се съберете и да помислите по-трезво относно идеята за обратното изкупуване на собствени акции. Недейте да обръщате толкова много внимание на хора, които пишат във форума и изразяват постоянното си недоволство от всеки един ход на компанията, такива хора е имало, има и ще има. За всеки един настоящ акционер на Монбат (логично е да се гледат именно техните интереси) е по-важно копманията да не плаща повече пари за нещо, което може да купи за по-малко. Имам предвид че компанията или трябва да прекрати процедурата по обратно изкупуване или да купува на цени около или под 9 лв., вместо да се чака цената да стане 10 и тогава да се купува. Все пак това са парите на всички акционери и е безмислено да се дава по един лев на акция на спекулантите.

Поздрави и успех! Дано вземете най-правилното решение!
                      Браво пич ти, уби змеят с лопата, като видяхте че цена се крепи с пари, а не с гол ентусиазъм и плашене на гаргите узря че са ви прахосвали парите МЪДРИТЕ МЕНИДЖЪРИ на 5МВ...... ще разберете но ще е късноо

Коментар

• Гледам стабилни продажби под 9.00лв !
                        Мо пък няма купувачи на "ПрИмоцията" !!!?

Коментар

• колеги , колкото и да не ви се иска , трябва да се признае , че дори депозит-калфов може един път да е прав с това мнение

Първоначално изпратено от Forex Master
                          Ами нали в това е целия смисъл на ВСЯКО обратно изкупуване по цял свят с определна долна ценова граница... - ... да не се позволява падане на цената под тази граница докато не се изкупят опреденения в решението % акции!!! Да, ама не... Тука монбатковци пишат нова икономическа теория... Ще кандидатстват за Нобелова награда.
                          нали си знаете , че не е препоръка .........................

а АНАЛизатора пак не знае за какво пише , но мисля , че вече сте свикнали
                          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Г-жо Пеева,
                            предполагам, че това мнение ще срещне противници, но ви предлагам да се съберете и да помислите по-трезво относно идеята за обратното изкупуване на собствени акции. Недейте да обръщате толкова много внимание на хора, които пишат във форума и изразяват постоянното си недоволство от всеки един ход на компанията, такива хора е имало, има и ще има. За всеки един настоящ акционер на Монбат (логично е да се гледат именно техните интереси) е по-важно копманията да не плаща повече пари за нещо, което може да купи за по-малко. Имам предвид че компанията или трябва да прекрати процедурата по обратно изкупуване или да купува на цени около или под 9 лв., вместо да се чака цената да стане 10 и тогава да се купува. Все пак това са парите на всички акционери и е безмислено да се дава по един лев на акция на спекулантите.

Най-накрая някои проумял за какво става въпрос и да има смелоста да го напише

Коментар

Г-жо Пеева,
                              предполагам, че това мнение ще срещне противници, но ви предлагам да се съберете и да помислите по-трезво относно идеята за обратното изкупуване на собствени акции.
                              Хехе... абе толкова ли сте слепи та не виждате че "обратното изкупуване" бе само да се плашат гаргите и да не продават под 11 лева, а след това под 10?... Толкова ли не вдянахте че това плашене вече не работи?... На това му се казва заблуждаване на акционерите и по цял свят това се преследва от закона!!!

Никой не е мислил сериозно да купува на 10 лева! Ако са го мислили щяха да купуват на 10 лева докато стигнат лимита за брой акции определен в решението, а не да спрат под предлог че цената била паднала под 10 лева?!?!?... Ами нали в това е целия смисъл на ВСЯКО обратно изкупуване по цял свят с определна долна ценова граница... - ... да не се позволява падане на цената под тази граница докато не се изкупят опреденения в решението % акции!!! Да, ама не... Тука монбатковци пишат нова икономическа теория... Ще кандидатстват за Нобелова награда.
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Туй ми ареса вече-ама пак нема ли да стане спиралка-ще бързат да продадат и цената все по-надоле.Абе май няма лесен вариант.
                                Първоначално изпратено от BSEtrader
                                Г-жо Пеева,

Коментар

Working...
                                X