Тук П.Караиванов спря да пише и моментално няколко ника го последваха - сигурно умуват как да измъкнат лицето (създателя им ) ПК от батака който е сътворил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Много интересен анализ може да прочетете тук:
http://seekingalpha.com/article/2130...w?source=yahoo
С две думи за тези дето ги мързи да го четат: Производството на литиево-йонните батерии е скъпо и неефективно, както и не се вижда начина за намаляване на разхода по производството им.
Специално го поствам за почитателите на литиево-йонните батерии, както и критиците на Монбат че не работят по внедряването на тези технология.
Да разбираме, че още доста време ще си караме на оловни акумулатори.
Извода си го правете сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеДобре че сиизкупуват обратно акциите и подпират цената. Колко ли дълго обаче ще издържат?
Тя компанията нека си прави по едни 15 милки в най-кризисните години, пък инвеститорите нека оценяват компанията както си искат.
Ако случайно мажоритарите решат да продават, бъди сигурен че новите инвеститори едва ли ще гледат пазарната капитализация точно
Коментар
-
Карадебила днеска в предаването си не пропусна пак да се изцепи по повод на неговата "любима" акция .....как мажоритаря бл бла ....и т.н. и затова видите ли днес само тя била на +Абе да се земе човек вувузелата и да свири пред екрана ви казвам ....
Направо смях .....вече не гледам Пълна лудница а петката че ме расмива истински това момче ...как не се усеща не знам ...явно си пие редовно хапченцата
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетака-така най-обичам такива изказвания
Сега ако си мъж трябва да го докажеш, а то е много лесно и не боли!
ПРОСТО постави един ордер продава сичко акции , които имаш на цена примерно 111 лева - така всички ще видим дали наистина имаш стотици хиляди акции или ...
а ако някой случайно ти ги земе на 111 ще ме черпиш.
чакаме потвърждение !!!
ордерчето се пуска за 10 секунди.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеТАКА РАЗПУСКАМ ОТ НАПРЕЖЕНИЕТО, ПРИЯТЕЛЧЕ, А И ИНВЕСТИЦИИТЕ СА МИ ХОБИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеА понякога, че то си му личи от всякъде.
Как ти се струва човек с сериозен бизнес, с 1000 работници и инвестиции за милиони да е спамер номер 1 в форума. Че той за има няма 6 месеца вече има къде 600 поста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеБинго
Понякога имам чувството, че някой студент втори курс пише от този никнейм. Толкова е елементарен и злобен...
Как ти се струва човек с сериозен бизнес, с 1000 работници и инвестиции за милиони да е спамер номер 1 в форума. Че той за има няма 6 месеца вече има къде 600 поста.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнениеЩе си останем с чакането
Следва изказване от сорта:
"че защо е необходимо да доказвам на който и да било каквото и да било"
Ще е готино Продавам 111 111 х 111лв.
и тогава ще го признаем за #1
само да не се появи ордер Продавам 11 х 11,111
Първоначално изпратено от дългосроченИСКАТЕ ДА ДОКАЗВАМ - АЗ СЪМ СЕ ДОКАЗАЛ В БИЗНЕСА И НА БФБ КАТО ИНВЕСТИРАМ САМО В ПРОСПЕРИРАЩИ КОМПАНИИ И НАСТИНА ИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКЦИИ ТУК. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИ ВЯРВАТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнениеО, КОЛЕГИ НЕЩО СТЕ РАЗТРЕВОЖЕНИ,ЧЕ КАК ИНАЧЕ, КАТО ВИ БРУЛЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ. ИСКАТЕ ДА ДОКАЗВАМ - АЗ СЪМ СЕ ДОКАЗАЛ В БИЗНЕСА И НА БФБ КАТО ИНВЕСТИРАМ САМО В ПРОСПЕРИРАЩИ КОМПАНИИ И НАСТИНА ИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКЦИИ ТУК. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИ ВЯРВАТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ПОДЦЕНЕНИТЕ" ВИ КОМПАНИИ СТОЙТЕ СИ ТАМ И СЕ ТОПЕТЕ КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ. ЩЕ МИ РАЗПРАВЯТЕ ПРИКАЗКИ ПРИМЕРНО ЗА ЕВРОХОЛД И МНОГО ДРУГИ ТАКИВА, ЧЕ КАТО ИЗЛЕЗЛИ НА ПЕЧАЛБА ЩЕЛИ ДА СКОЧАТ ДО НЕБЕТО И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАТО ТЕ В МОМЕНТА СА НА НЕБЕТО. ЕДНО ТРИМЕСЕЧИЕ МОЖЕ И ДА ИЗВАДЯТ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА И ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ОГРОМНА ЗАГУБА, КАКТО Е БИЛО. ГОВОРИТЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И МАНИПУЛИРАТЕ. СМЯХ В ЗАЛАТА.ясна работата. нямаше нужда от толкова много писане за замазване на очите и бягане от отговорност
Коментар
-
О, КОЛЕГИ НЕЩО СТЕ РАЗТРЕВОЖЕНИ,ЧЕ КАК ИНАЧЕ, КАТО ВИ БРУЛЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ. ИСКАТЕ ДА ДОКАЗВАМ - АЗ СЪМ СЕ ДОКАЗАЛ В БИЗНЕСА И НА БФБ КАТО ИНВЕСТИРАМ САМО В ПРОСПЕРИРАЩИ КОМПАНИИ И НАСТИНА ИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКЦИИ ТУК. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИ ВЯРВАТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ПОДЦЕНЕНИТЕ" ВИ КОМПАНИИ СТОЙТЕ СИ ТАМ И СЕ ТОПЕТЕ КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ. ЩЕ МИ РАЗПРАВЯТЕ ПРИКАЗКИ ПРИМЕРНО ЗА ЕВРОХОЛД И МНОГО ДРУГИ ТАКИВА, ЧЕ КАТО ИЗЛЕЗЛИ НА ПЕЧАЛБА ЩЕЛИ ДА СКОЧАТ ДО НЕБЕТО И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАТО ТЕ В МОМЕНТА СА НА НЕБЕТО. ЕДНО ТРИМЕСЕЧИЕ МОЖЕ И ДА ИЗВАДЯТ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА И ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ОГРОМНА ЗАГУБА, КАКТО Е БИЛО. ГОВОРИТЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И МАНИПУЛИРАТЕ. СМЯХ В ЗАЛАТА.
Коментар
-
Ще си останем с чакането
Следва изказване от сорта:
"че защо е необходимо да доказвам на който и да било каквото и да било"
Ще е готино Продавам 111 111 х 111лв.
и тогава ще го признаем за #1
само да не се появи ордер Продавам 11 х 11,111Last edited by KPAHK; 02.07.2010, 12:21.
Коментар
Коментар