IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук П.Караиванов спря да пише и моментално няколко ника го последваха - сигурно умуват как да измъкнат лицето (създателя им ) ПК от батака който е сътворил.

Коментар

• Много интересен анализ може да прочетете тук:
      http://seekingalpha.com/article/2130...w?source=yahoo

С две думи за тези дето ги мързи да го четат: Производството на литиево-йонните батерии е скъпо и неефективно, както и не се вижда начина за намаляване на разхода по производството им.

Специално го поствам за почитателите на литиево-йонните батерии, както и критиците на Монбат че не работят по внедряването на тези технология.

Да разбираме, че още доста време ще си караме на оловни акумулатори.

Извода си го правете сами.

Коментар

• Сега този тъпан дето си продаде пакета , ако тръгне да го купува обратно другата седмица може и 10 да стигнем.

Коментар

• Бравос , бой през пръстите до посиняване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
            Добре че сиизкупуват обратно акциите и подпират цената. Колко ли дълго обаче ще издържат?
            И колко е справедливата цена, според теб? И второ, от чий им е на мажоритарите да крепят цената на акцията?
            Тя компанията нека си прави по едни 15 милки в най-кризисните години, пък инвеститорите нека оценяват компанията както си искат.

Ако случайно мажоритарите решат да продават, бъди сигурен че новите инвеститори едва ли ще гледат пазарната капитализация точно

Коментар

• Добре че сиизкупуват обратно акциите и подпират цената. Колко ли дълго обаче ще издържат?

Коментар

• Карадебила днеска в предаването си не пропусна пак да се изцепи по повод на неговата "любима" акция .....как мажоритаря бл бла ....и т.н. и затова видите ли днес само тя била на + Абе да се земе човек вувузелата и да свири пред екрана ви казвам .... Направо смях .....вече не гледам Пълна лудница а петката че ме расмива истински това момче ...как не се усеща не знам ...явно си пие редовно хапченцата

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  така-така най-обичам такива изказвания
                  Сега ако си мъж трябва да го докажеш, а то е много лесно и не боли!

ПРОСТО постави един ордер продава сичко акции , които имаш на цена примерно 111 лева - така всички ще видим дали наистина имаш стотици хиляди акции или ...

а ако някой случайно ти ги земе на 111 ще ме черпиш.

чакаме потвърждение !!!
                  чакаме да ни докажеш колко си просперирал
                  ордерчето се пуска за 10 секунди.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                    ТАКА РАЗПУСКАМ ОТ НАПРЕЖЕНИЕТО, ПРИЯТЕЛЧЕ, А И ИНВЕСТИЦИИТЕ СА МИ ХОБИ.
                    Бих се радвал да се запознаем, а дотогава за теб съм Господин КРАНК

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                      А понякога, че то си му личи от всякъде.

Как ти се струва човек с сериозен бизнес, с 1000 работници и инвестиции за милиони да е спамер номер 1 в форума. Че той за има няма 6 месеца вече има къде 600 поста.
                      ТАКА РАЗПУСКАМ ОТ НАПРЕЖЕНИЕТО, ПРИЯТЕЛЧЕ, А И ИНВЕСТИЦИИТЕ СА МИ ХОБИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Бинго

Понякога имам чувството, че някой студент втори курс пише от този никнейм. Толкова е елементарен и злобен...
                        А понякога, че то си му личи от всякъде.

Как ти се струва човек с сериозен бизнес, с 1000 работници и инвестиции за милиони да е спамер номер 1 в форума. Че той за има няма 6 месеца вече има къде 600 поста.

Коментар

• Първоначално изпратено от KPAHK Разгледай мнение
                          Ще си останем с чакането

Следва изказване от сорта:
                          "че защо е необходимо да доказвам на който и да било каквото и да било"

Ще е готино Продавам 111 111 х 111лв.
                          и тогава ще го признаем за #1

само да не се появи ордер Продавам 11 х 11,111
                          Бинго

Първоначално изпратено от дългосрочен
                          ИСКАТЕ ДА ДОКАЗВАМ - АЗ СЪМ СЕ ДОКАЗАЛ В БИЗНЕСА И НА БФБ КАТО ИНВЕСТИРАМ САМО В ПРОСПЕРИРАЩИ КОМПАНИИ И НАСТИНА ИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКЦИИ ТУК. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИ ВЯРВАТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ.
                          Понякога имам чувството, че някой студент втори курс пише от този никнейм. Толкова е елементарен и злобен...
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
                            О, КОЛЕГИ НЕЩО СТЕ РАЗТРЕВОЖЕНИ,ЧЕ КАК ИНАЧЕ, КАТО ВИ БРУЛЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ. ИСКАТЕ ДА ДОКАЗВАМ - АЗ СЪМ СЕ ДОКАЗАЛ В БИЗНЕСА И НА БФБ КАТО ИНВЕСТИРАМ САМО В ПРОСПЕРИРАЩИ КОМПАНИИ И НАСТИНА ИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКЦИИ ТУК. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИ ВЯРВАТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ПОДЦЕНЕНИТЕ" ВИ КОМПАНИИ СТОЙТЕ СИ ТАМ И СЕ ТОПЕТЕ КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ. ЩЕ МИ РАЗПРАВЯТЕ ПРИКАЗКИ ПРИМЕРНО ЗА ЕВРОХОЛД И МНОГО ДРУГИ ТАКИВА, ЧЕ КАТО ИЗЛЕЗЛИ НА ПЕЧАЛБА ЩЕЛИ ДА СКОЧАТ ДО НЕБЕТО И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАТО ТЕ В МОМЕНТА СА НА НЕБЕТО. ЕДНО ТРИМЕСЕЧИЕ МОЖЕ И ДА ИЗВАДЯТ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА И ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ОГРОМНА ЗАГУБА, КАКТО Е БИЛО. ГОВОРИТЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И МАНИПУЛИРАТЕ. СМЯХ В ЗАЛАТА.
                            ясна работата. нямаше нужда от толкова много писане за замазване на очите и бягане от отговорност

Коментар

• О, КОЛЕГИ НЕЩО СТЕ РАЗТРЕВОЖЕНИ,ЧЕ КАК ИНАЧЕ, КАТО ВИ БРУЛЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ. ИСКАТЕ ДА ДОКАЗВАМ - АЗ СЪМ СЕ ДОКАЗАЛ В БИЗНЕСА И НА БФБ КАТО ИНВЕСТИРАМ САМО В ПРОСПЕРИРАЩИ КОМПАНИИ И НАСТИНА ИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ АКЦИИ ТУК. НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА МИ ВЯРВАТЕ, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО "ПОДЦЕНЕНИТЕ" ВИ КОМПАНИИ СТОЙТЕ СИ ТАМ И СЕ ТОПЕТЕ КАТО ПРОЛЕТЕН СНЯГ. ЩЕ МИ РАЗПРАВЯТЕ ПРИКАЗКИ ПРИМЕРНО ЗА ЕВРОХОЛД И МНОГО ДРУГИ ТАКИВА, ЧЕ КАТО ИЗЛЕЗЛИ НА ПЕЧАЛБА ЩЕЛИ ДА СКОЧАТ ДО НЕБЕТО И КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА КАТО ТЕ В МОМЕНТА СА НА НЕБЕТО. ЕДНО ТРИМЕСЕЧИЕ МОЖЕ И ДА ИЗВАДЯТ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА И ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ОГРОМНА ЗАГУБА, КАКТО Е БИЛО. ГОВОРИТЕ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И МАНИПУЛИРАТЕ. СМЯХ В ЗАЛАТА.

Коментар

• Ще си останем с чакането

Следва изказване от сорта:
                                "че защо е необходимо да доказвам на който и да било каквото и да било"

Ще е готино Продавам 111 111 х 111лв.
                                и тогава ще го признаем за #1

само да не се появи ордер Продавам 11 х 11,111
                                Last edited by KPAHK; 02.07.2010, 12:21.

Коментар

Working...
                                X