IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    Eх Импе,Импе - не отиде на ОСА и два дена след него няма кой да каже проведе ли се ?
    ,гласуваха ли дивидент ?
    какво казаха Вачеви за дружеството. ?

Поне се кандидатирай за ДВИ и да ни осведомяваш.
    ...ми аз в някакъв смисъл съм такова

Не пише никъде нищо за това ли? Не съм гледал - ама защо пък да не се е провело?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Eх Импе,Импе - не отиде на ОСА и два дена след него няма кой да каже проведе ли се ?
      ,гласуваха ли дивидент ?
      какво казаха Вачеви за дружеството. ?

Поне се кандидатирай за ДВИ и да ни осведомяваш.

Коментар

И като и звъннеш да кажеш на Ирен да увеличат дивидента ,та да си купиш 1 GPS за да не се губиш в София .
        Поздрави !
        П.П Майтап приятелю - да не се обидиш ?
        Не се обиждам, аз видях къде е по картата, но пак не се ориентирах: тая улица ного оплетена, нарязана е май на парчета и номерата са разбръкани, а и нямах ного време да търся, щото окъснях.

Звънях на Ирен, но мобата и изключваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          За съжаление сборището аз пропуснах Закъснях и не можах да намеря адресът.
          И като и звъннеш да кажеш на Ирен да увеличат дивидента ,та да си купиш 1 GPS за да не се губиш в София .
          Поздрави !
          П.П Майтап приятелю - да не се обидиш ?

Коментар

• Никой ли не е ходил?! Аз съм доста далеко от София иначе щях да го уважа... никакви веста значи няма...жалко.

Коментар

• Ние пък мислехме, че ще кажеш свежи новини от Ирен..Не може ли да и се обадиш за информация- нали я познаваш..

Коментар

• Импе, как ще пропуснеш сборището!?!? Един дуче никога не пропсуска зборища - направи си самозабележка.)))) А и как са го направили без теб!?!? Не са ли наясно че така не става !?!?)))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• За съжаление сборището аз пропуснах Закъснях и не можах да намеря адресът.

Коментар

А защо е сменен адреса ?
                    Има вече нов собствен офис ?
                    Или под наем ?
                    И има ли промяна във взаимоотношенията със София комерс кредит груп ?
                    Нямат нищо общо, разделиха се с.
                    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

Ами и аз работя

Хора, който идва - не забравяйте: новият адрес - Ралевица 74 - това е в югозападна София - да не пъкнете в криптата
                      А защо е сменен адреса ?
                      Има вече нов собствен офис ?
                      Или под наем ?
                      И има ли промяна във взаимоотношенията със София комерс кредит груп ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Няма как Импе. През това време работиме, изкарваме пари, с които ти подпираме цената и пълниме бидчета.
                        Ами и аз работя

Хора, който идва - не забравяйте: новият адрес - Ралевица 74 - това е в югозападна София - да не пъкнете в криптата

Коментар

`айде с мене на сборище бе: стига сте ме ползвали кат` тако`а...
                          Няма как Импе. През това време работиме, изкарваме пари, с които ти подпираме цената и пълниме бидчета.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• `айде с мене на сборище бе: стига сте ме ползвали кат` тако`а...

Коментар

• Също така ако могат да коментират на какъв етап са разговори, преговори или каквото там за придобиване на други фирми и евентуално дейност в Румъния и Македония. Нещо по-конкретно ако има , а не да се коментират само слухове и бля , бля...

Коментар

• Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
                                Здравейте, по тази позиция май нищо не се случва и никой не писал вече месец?! ОС за днес ли беше определено и някой дали е ходил да пише казали ли са нещо интересно?!
                                Утре е, а Импето е обещал да зададе въпросите от форума и после да сподели отговорите. Затова да ги повторим, за да не ги забрави:

1. На какво се дължи скокът в разходите за първото тримесечие? Дали това е тенденция или по-скоро са инцидентни?
                                2. Да разбираме ли от последния дивидент, че политиката се променя и редовно ще се раздават, макар и по-малки дивиденти или тази година е изключение?
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X