тук тая и още две години ли остана дивидент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе дадоха... прецакващо за самите мажоритари.
, вярваш ли , че в действителност е така? Я се сети за едно умопомрачително увеличение на заплатите преди, година и половина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеМиналата година нали не дадоха дивидент на обикновените, или бъркам?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо са ни рискови акции, когато и нерисковите печелят добре? Смятай какъв процент ти е дивидентът от тази цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеИмпе, не е ли вече време за по-рискови акции?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - на тия цени е сгодно дори за спекулка, но какво да се прави - моят портфейл е веч натаманен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеНякой намаза днеска тук...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМалко са 13%... Време е за преструктириране на портфейла и инвестиция в по-рискови акциййй
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеКупилите тук ще си получат 13% дивидент без да им се налага да треперят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеТова е от известно време тук. Струва ми се някой продава Софком Прив. и купува Еларг.Нещо като Александър Божков на времето
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнениеЕй, днес много айсберги много нещо...
Коментар
Коментар