IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
    Сигурно някой дето иска да си ОТМЪСТИ че не му ги взеха на 5 лв.
    Нямаха право да му ги вземат.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
      Кой е продаващия, някой може ли да каже ?
      Сигурно някой дето иска да си ОТМЪСТИ че не му ги взеха на 5 лв.
      Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Засега мога да ви кажа само едно: очертава се продаващият да излезе голям простак.

Да - има фундамент - ного неразпределена печалба.
        Кой е продаващия, някой може ли да каже ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнение
          Туй БФБ-то е странна работа.....
          Ти възкръсна, та на Европа надежда да дадеш ли?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Някой има ли обяснение защо така настоятелно се сваля цената тук ? Кой е продавача толкова на зор ? Наближава дивидент, а цената пада ! То вярно, че е последен ама нали има фундамент зад акцията. Дружеството продължава да бъде добро и печелившо.
            Засега мога да ви кажа само едно: очертава се продаващият да излезе голям простак.

Да - има фундамент - ного неразпределена печалба.

Коментар

Някой има ли обяснение защо така настоятелно се сваля цената тук ? Кой е продавача толкова на зор ? Наближава дивидент, а цената пада ! То вярно, че е последен ама нали има фундамент зад акцията. Дружеството продължава да бъде добро и печелившо.
              Аз лично се надявам това да е заради ниската ликвидност. При това положение, голям продавач няма друг шанс за изход освен с цена. Дали греша ще разберем в следващите отчети и решения на ОСА
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Туй БФБ-то е странна работа.....

Коментар

• Някой има ли обяснение защо така настоятелно се сваля цената тук ? Кой е продавача толкова на зор ? Наближава дивидент, а цената пада ! То вярно, че е последен ама нали има фундамент зад акцията. Дружеството продължава да бъде добро и печелившо.

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                    За в бъдеще не трябва да си правим сметки без кръчмар след конвертирането на привилегированите в обикновени. Преди няколко седмици на инвестор дея ясно питаха за дивидента дали ще е така и в бъдеще и отговора беше "нищо не мога да кажа". За мен това е благозвучно не. Аз лично купих малко тук на 5лв след като раздадоха дивидента за 2014. Ще видим дали не съм бил от балъците
                    Нормално е Ирен да не се ангажира с конкретни обещания, за нещо, което се решава на сборището чрез гласуване... все пак тя, с нейните около 3% не ги решава сама тия работи. Аз мисля - ще има - защото това е най-лесният начин мажоритарите да си прибират печалбата. Досега 3-4 пъти вече даваха, при положение, че имаха плащания по задължителните акции, а напоследък - и по облизвациите. Защо да не дават за в бъдеще? 30-50 ст на година няма да са никакъв проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                      Някой продава на 4,5 и като приключи за деня, купува една на 4,8. Вчера го направи този номер, и днес пак същото. Изглежда са някакви фондове, за да може да си направят отчета за деня на високата цена.
                      Не мисля това е изкупване от дружеството защото на ОС-а решението беше 5 лева минимална цена за изкупуване.
                      И аз днес мислих за това - моето мнение: същото. Тия фондове ги знаем кои са - Патриотите.

Коментар

• разпродажбите в последните месеци под 5 лева на наближаващия последен дивидент ли се дължат или има и други причини...не съм запознат с акцията и нямам тук
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                          Тези обратни изкупувания не знам дали си ги следил през годините, никога не са правени, така както си ги представяш. Както последното, така бяха и предишните.
                          Тук взех по случайност няколко бройки неотдавна, микро акционер съм, за сега. Наблюдавам ги от няколко години, запознат съм и с двете страни на монетата. Интересни са, следващата година е ключова, всички имаме очаквания и щения, ще следим решенията на ръководството.
                          Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                            след смъртта на префовете, доходността остава в облигациите. Обикновените акции ще са с висока волатилност и много държатели вероятно ще потърсят изход. и както казваше по-долу някой, извъднъж ще ги разлюбят.
                            За обикновените за каква търговия говориш?!
                            То там са "една шeпа хора".
                            Last edited by Каммен; 17.12.2015, 17:22.

Коментар

• след смъртта на префовете, доходността остава в облигациите. Обикновените акции ще са с висока волатилност и много държатели вероятно ще потърсят изход. и както казваше по-долу някой, извъднъж ще ги разлюбят.

Коментар

• За в бъдеще не трябва да си правим сметки без кръчмар след конвертирането на привилегированите в обикновени. Преди няколко седмици на инвестор дея ясно питаха за дивидента дали ще е така и в бъдеще и отговора беше "нищо не мога да кажа". За мен това е благозвучно не. Аз лично купих малко тук на 5лв след като раздадоха дивидента за 2014. Ще видим дали не съм бил от балъците

Коментар

Working...
                                X