Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКой е продаващия, някой може ли да каже ?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗасега мога да ви кажа само едно: очертава се продаващият да излезе голям простак.
Да - има фундамент - ного неразпределена печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеТуй БФБ-то е странна работа.....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНякой има ли обяснение защо така настоятелно се сваля цената тук ? Кой е продавача толкова на зор ?Наближава дивидент, а цената пада ! То вярно, че е последен ама нали има фундамент зад акцията. Дружеството продължава да бъде добро и печелившо.
Да - има фундамент - ного неразпределена печалба.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеНякой има ли обяснение защо така настоятелно се сваля цената тук ? Кой е продавача толкова на зор ?Наближава дивидент, а цената пада ! То вярно, че е последен ама нали има фундамент зад акцията. Дружеството продължава да бъде добро и печелившо.
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнениеЗа в бъдеще не трябва да си правим сметки без кръчмар след конвертирането на привилегированите в обикновени. Преди няколко седмици на инвестор дея ясно питаха за дивидента дали ще е така и в бъдеще и отговора беше "нищо не мога да кажа". За мен това е благозвучно не. Аз лично купих малко тук на 5лв след като раздадоха дивидента за 2014. Ще видим дали не съм бил от балъцитеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНякой продава на 4,5 и като приключи за деня, купува една на 4,8. Вчера го направи този номер, и днес пак същото. Изглежда са някакви фондове, за да може да си направят отчета за деня на високата цена.
Не мисля това е изкупване от дружеството защото на ОС-а решението беше 5 лева минимална цена за изкупуване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеТези обратни изкупувания не знам дали си ги следил през годините, никога не са правени, така както си ги представяш. Както последното, така бяха и предишните.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеслед смъртта на префовете, доходността остава в облигациите. Обикновените акции ще са с висока волатилност и много държатели вероятно ще потърсят изход. и както казваше по-долу някой, извъднъж ще ги разлюбят.
То там са "една шeпа хора".Last edited by Каммен; 17.12.2015, 17:22.
Коментар
-
За в бъдеще не трябва да си правим сметки без кръчмар след конвертирането на привилегированите в обикновени. Преди няколко седмици на инвестор дея ясно питаха за дивидента дали ще е така и в бъдеще и отговора беше "нищо не мога да кажа". За мен това е благозвучно не. Аз лично купих малко тук на 5лв след като раздадоха дивидента за 2014. Ще видим дали не съм бил от балъците
Коментар
Коментар