If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо - според тебе няма да си плащат лихвите по облизвациите ли? Смятай - 500, макс 600 Б лихви, + 300 Б - дивидент по привилегированите - 800-900 Б. Не мисля, че това е проблем за компанията.
Сравненията със саламаджийницата - абсурдни - мишокът - на салам.
Добре бе, добре, сега не се хващай за приказката, казах ти, че е да ти даде повод за размисъл, а не е заяждане, не си шаран а голям ояден кит, щом така ти харесва, ама все е риба готова да накълве пишман-"облизвациите"
Ти и на меком се облизваше на привилегированите и сега предполагам все още искаш да направиш оня мишок -мики маус на салам
Кит - не риба.
Не приел като заяждане.
Защо - според тебе няма да си плащат лихвите по облизвациите ли? Смятай - 500, макс 600 Б лихви, + 300 Б - дивидент по привилегированите - 800-900 Б. Не мисля, че това е проблем за компанията.
Сравненията със саламаджийницата - абсурдни - мишокът - на салам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Аха-ха-ха - шарани - драги приятелю, такива шарани като мене от Шеста година търпят подигравки... но от Шеста година редовно си прибират сосното дивидент.... та не знам - кой - шаран... От пръвите ми акции вече по един Пънкар съм си докарал - пък нека пак да съм шаран.
Добре бе, добре, сега не се хващай за приказката, казах ти, че е да ти даде повод за размисъл, а не е заяждане, не си шаран а голям ояден кит, щом така ти харесва, ама все е риба готова да накълве пишман-"облизвациите"
Ти и на меком се облизваше на привилегированите и сега предполагам все още искаш да направиш оня мишок -мики маус на салам
Toчно сега мисля ги интересува. Нали ще ни пробутват някакво финансово инженерство. Да не стане като при енемона, въртяха, струваха все гледаха да пробутат някаква емисия, то не бяха варанти, то не беше чудо
Ама докато има шарани като императора, който всъщност на практика им въши мръсната работа по авторекламата ... (Импе без заяждане го казвам, а като повод за размисъл чий интерес обслужваш - своя или чуждия)
Аха-ха-ха - шарани - драги приятелю, такива шарани като мене от Шеста година търпят подигравки... но от Шеста година редовно си прибират сосното дивидент.... та не знам - кой - шаран... От пръвите ми акции вече по един Пънкар съм си докарал - пък нека пак да съм шаран.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
има и много други неща които могат да се напишат и да се обсъдят тук. Само не знам дали някой от тях го интересува нашето мнение или не.
Toчно сега мисля ги интересува. Нали ще ни пробутват някакво финансово инженерство. Да не стане като при енемона, въртяха, струваха все гледаха да пробутат някаква емисия, то не бяха варанти, то не беше чудо
Ама докато има шарани като императора, който всъщност на практика им въши мръсната работа по авторекламата ... (Импе без заяждане го казвам, а като повод за размисъл чий интерес обслужваш - своя или чуждия)
Има, ама със чужди кинти е по-сладко
Ей го - императора - първа китка да се набалбучи с "облизвации" Нали си чувал лафа, че има тарикати докато има балъци
(не е препоръка)
Много правилно, с чужди пари лесно се правят нещата. Облигации ОК, ама нека да погледнем през последните години какви са пазарния им дял, има ли ръст на печалбите, управляват ли активни разходите и т.н. Много неща са. Като акционер аз не съм доволен-
- пасивно управление на дружеството, няма визия, само вътрешни врътки,
- таз година ще има дивидент за непривилигиравните, другата година не се знае;
- гледат как другите се развиват и им изяждат пазарния дял, но действия никакви,
- вдигане на заплати щото трябвало да задържат персонала (кой от персонала си струва да се задържи и кой не);
има и много други неща които могат да се напишат и да се обсъдят тук. Само не знам дали някой от тях го интересува нашето мнение или не.
.... има достатъчно възможност за растеж, генериран със собствени средства.
Има, ама със чужди кинти е по-сладко
Ей го - императора - първа китка да се набалбучи с "облизвации" Нали си чувал лафа, че има тарикати докато има балъци
(не е препоръка)
компанията и така си е добре. продажбите растат, печалбата е прилична. има достатъчно пари в брой. за какъв дявол и е този дълг. при това твърде голям за сегашните и размери. има достатъчно възможност за растеж, генериран със собствени средства.
Вие ако си мислите, да правите като спиди, много сте се объркали. Кинти наготово вече се взимат, като се даде по-хубаво морковче. Сиреч ако няма премия за инвеститора - забрави, забравИ ...
Никой не е казал, че пари наготово все взимат лесно, ясно е, че инвеститорите няма просто така да си дадат парите, ако накрая няма печалба за тях. Но тук вече нещата няма да ги коментирам, защото познанията ми като цяло са доста далече от тези на сериозните играчи и е по-добре да не се излагам.
Не искам да вкарвам спам по темата, защото наистина темата е за акции, макар че и твоите изказвания са малко не по темата, но както и да е. Да, работя в Доверие, не го крия, просто споделям нещата, защото виждам, че са засегнати и други вериги като варианти за изкупуване да речем. Относно гоблените - не ги мисли, продали сме много от тях, така че ти препоръчвам, когато пуснем акции да си купиш.
Вие ако си мислите, да правите като спиди, много сте се объркали. Кинти наготово вече се взимат, като се даде по-хубаво морковче. Сиреч ако няма премия за инвеститора - забрави, забравИ ...
Василе, една препоръка !Темета е за акциите на София Комерс ,тук никой не го интересува изобщо веригата Доверие,извади ми цитат от три реда от контекста само и само да подчертаеш колко сте добри.Като имате акции тогава ще ви мислим!
Това , че работиш там на всички ни е ясно! Гледам гоблените още ги продаваш вече със 70 процента намаление
Не искам да вкарвам спам по темата, защото наистина темата е за акции, макар че и твоите изказвания са малко не по темата, но както и да е. Да, работя в Доверие, не го крия, просто споделям нещата, защото виждам, че са засегнати и други вериги като варианти за изкупуване да речем. Относно гоблените - не ги мисли, продали сме много от тях, така че ти препоръчвам, когато пуснем акции да си купиш.
Здравей! Така да се каже съм доста навътре в сектора на заложните къщи и мога спокойно да обявя, че политиката на Доверие ги изкачи над конкурентите. Именно защото работят с всичко, привличат повече клиенти. А това, че са изкупили боклуците на хората и не могат да ги продадат не е вярно, продават си доста успешно, при това не са боклуци нещата. Отговорно мога да заявя, че са най-развиващата се верига в страната.
Василе, една препоръка !Темета е за акциите на София Комерс ,тук никой не го интересува изобщо веригата Доверие,извади ми цитат от три реда от контекста само и само да подчертаеш колко сте добри.Като имате акции тогава ще ви мислим!
Това , че работиш там на всички ни е ясно! Гледам гоблените още ги продаваш вече със 70 процента намаление
СК закъсняха много с това си решение. От години обсъждаме (и тук във форума) различни варианти за разширяване на дейността, френчайз, изкупуване на конкуренти и факта, че е необходимо да намалят разходите си.
Ако СК си бяха направили домашното и бяха насочили вниманието си към това как да осигурят ръст на компанията и да увеличат печалбите, то всичко щеше да е наред.
Аз лично доста се съмнявам, че ще участвам в облигационната емисия и ще дам пари на някой без липса на визия.
Дано ме опровергаят на общото им събрание.
ПС: имам акции не само в СК, но и в други компании с дейности по даване на бързи кредити и притежаващи заложни къщи (АSX:CCV и NASDAQ:EZPW)
И аз няма да им дам и една стинка, ако видя че искат да ни цакат. В криза сме, те си дигнаха заплати, а други сектори ги свалят... Айдеее, нема нужда, да си свият малко разходите и тогава ще мислим
Не е препоръка
Коментар