IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki
    Не е така,Oli.Според традицията,по-възрастният не иска прошка,той я дава.А по-младите като тебе,Oli,не трябва да се зъбят.
    Жена ми го гледа това животно и вика как можело да е толкова грозно?Ами викам и те с "Граки" са роднини та така.
    Attached Files

Коментар

Не е така,Oli.Според традицията,по-възрастният не иска прошка,той я дава.А по-младите като тебе,Oli,не трябва да се зъбят.
      Ти колко голям се изкара бе.Аз със сигурност май съм по-голям от теб,като ти гледам детските изпълнения се чудя откъде си дали от планетата Земя или от Луната.
      Attached Files

Коментар

Няма ли да поискаш прошка,Oli?Сирни Заговезни е.Какво още се чудиш?
        То ти трябва да поискаш прошка бе.Прошляк такъв.Я се виж в каква маймуна си се превърнал тук и по всички теми.

Коментар

• Реша да отговоря на "Граки" и веднага ме трият!!!Тоя"Граки" явно работи за сайта "Инвестор.БГ." то друг вариант няма.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=RYmXoydbBUI

Коментар

• Himko ще бъде държано на БФБ оше 11-12 години.

Не е препопъка за покупка и продажба.

Коментар

• скапано скапано....колко да е скапано???
                щом го държат на БФБ не е по зле от другите кухи акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от PIRI Разгледай мнение
                  След 12 април ще има инфо
                  ДА купуват Кремиковци и се отваря работа за рязане и предаване на скрап от остатъците на "мастодонта"
                  http://selfielifes.com

Коментар

• що да не са обявили несъстоятелност..????
                    http://selfielifes.com

Коментар

• започвате на чисто от понеделник....

Коментар

• http://vbox7.com/play:e0b83481

Коментар

• Lazar
                          Потребител
                          *

Липсва Липсва

Публикации: 1

Възобновяване на процедура по несъстоятелност на Химко АД
                          « : Февруари 28, 2011, 06:28:36 »

На 01.03 2011 е насрочено дело за възобновяване на процедура по несъстоятелност на ХИМКО АД поради неизпълнение на ОЗДРАВИДЕЛЕН план,възложен 2007 г на учредено за тази цел д-во НОВО ХИМКО .Иска е по инициатива на НЕК или БУЛГАРГАЗ(заедно или поотделно-не знам)
                          Аз и още стотици (може би 1000) бивши работници на ХимкоАД сме конституирани по чл 685 от ТЗ като крдитори.
                          Утре,01.03.2011 заседанието на ВрОС е закрито съгласно ТЗ.
                          Какъв е начина аз и други бивши работници с доказани вземания с изпълнителни листове да се присъединиме към ИСКА за НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ на НЕК и БУЛГАРГАЗ в делото утре за да можем като кредитори(маар и дребни) да сме в течение на нещата и да наблюдаваме нещата по отблизо.
                          Молба с какви документи трябва да представим (ако е необходимо) и възможно ли е това да стане непосредствено преди заседанието или в хода на заседанието на ВрОС.
                          Благодарност от мен и стотици бивши работници на ХИМКО АД Усмивчица

Некой да знае решението..

Коментар

• Дали Химко и още 9 дружества се интересуват кой плаща таксите им за търговия?
                            03.02.2011 10:34 investor.bg
                            На 8 декември БФБ-София заплаши, че от 1 януари 2011 г. ще спре търговията с 65 емисии, ако не бъдат платени таксите за поддържане на регистрацията им. Регистрационните такси на борсата струват около 600 лв./година.

Проверка на Investor.bg показва, че 11 от тези емисии в момента се търгуват на БФБ-София. Те са на общо 10 дружества, тъй като Ален мак АД е издал две облигационни емисии.
                            От 65-те заплашени емисии, таксите са платени за Химко АД, Южен индустриален парк АД, Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна /в несъстоятелност/, Родна Земя Холдинг АД-Варна, Север Холдинг АД-София, Наш Дом България Холдинг АД-София, Заваръчни машини АД-Перник, Булгар Чех Инвест Холдинг АД-Смолян, Деспред АД-София и двете облигационни емисии на Ален Мак АД.

От БФБ-София не уточниха за Investor.bg, кой е платил таксите на всяко от тези дружества. Това е важен въпрос, като е добре да се знае дали регистрационната такса на Химко например е платена от някой спекулант или от самото дружество.

Фактът, Химко се търгува на БФБ-София може да заблуди някого, че дружеството е платило таксата си, съответно се интересува от БФБ-София и публичният си статут, или има пари да плаща задълженията си. Според слуховете именно спекулантите са платили таксите за търговия с акциите на дружеството, за да може все пак да се извършва някаква търговия с книжата, които вече са закупили.

Коментар

• Тоя избушеняк, както върви, може да надживее борсата. Евалата на всички пазарни недоразумения.
                              http://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_o
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Химко винаги е била интересна за търгувийка .
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X