...И на теб,колега Галба,много си прав,съгласен съм с теб!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumТака е Любимецов 13, но започвам нмого да се дразня като млади хора се оставят да бъдат манипулирани от супер нещастници и болни от собствени интереси хора...... Полудявам, аз примерно на тези избори просто пропускам, че то няма един достоен на 30 % поне да ме накара да ида до урните
Наздраве и на колегата Любимец 13 и на Лазар - на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LUBIMEC 13Колеги, ударете му по една глътка, политиката е най-подходящата тема за скарване, пък едва ли това ще ни донесе нещо полезно тук! Наздравиците поне скъсяват дистанциите, живот и здраве като доживеем чевервето да го направим и се съберем, ще имаме усещането, че се познаваме отдавна. Тогава дори политическите ни различия няма да имат абсолютно никакво значение!
Коментар
-
Колеги, ударете му по една глътка, политиката е най-подходящата тема за скарване, пък едва ли това ще ни донесе нещо полезно тук! Наздравиците поне скъсяват дистанциите, живот и здраве като доживеем чевервето да го направим и се съберем, ще имаме усещането, че се познаваме отдавна. Тогава дори политическите ни различия няма да имат абсолютно никакво значение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиХимко ще тръгне ако Волен спечели изборите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиХимко ще тръгне ако Волен спечели изборите.
Мони е прав и ако имаме родолюбиви българи като управляващи
не само Химко ,но и родното българско производство ще работи,дори можеме да спасиме и АЕЦ.
Пише ти го тип , който 1971 г в дипломната си работа в Прага пише, че решението на многото проблеми е "пазарната икономика и конкуренцията на световния пазар" Можеш ли да предположиш какво пишеха тогава виновните за дереджето на БГ.Позна!Молби за членство в БКП и за сътрудничество на ДС.
Коментар
Коментар