IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...И на теб,колега Галба,много си прав,съгласен съм с теб!

Коментар

• Моят девиз за тези избори'Далеч от урните,по-близо до борсата'!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Така е Любимецов 13, но започвам нмого да се дразня като млади хора се оставят да бъдат манипулирани от супер нещастници и болни от собствени интереси хора...... Полудявам, аз примерно на тези избори просто пропускам, че то няма един достоен на 30 % поне да ме накара да ида до урните
        Наздраве,Хане,казах ти - не допускам политиката да ни разделя - ти си имаш твоите разбирания - аз - моите,но това не те прави по-малко симпатичен за мен - надявам се и при теб да е така!
        Наздраве и на колегата Любимец 13 и на Лазар - на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
          Колеги, ударете му по една глътка, политиката е най-подходящата тема за скарване, пък едва ли това ще ни донесе нещо полезно тук! Наздравиците поне скъсяват дистанциите, живот и здраве като доживеем чевервето да го направим и се съберем, ще имаме усещането, че се познаваме отдавна. Тогава дори политическите ни различия няма да имат абсолютно никакво значение!
          Наистина политическите ни различия,не трябва да се намесват в общите ни интереси тук. Наздраве!

Коментар

• Така е Любимецов 13, но започвам нмого да се дразня като млади хора се оставят да бъдат манипулирани от супер нещастници и болни от собствени интереси хора...... Полудявам, аз примерно на тези избори просто пропускам, че то няма един достоен на 30 % поне да ме накара да ида до урните

Коментар

• Колеги, ударете му по една глътка, политиката е най-подходящата тема за скарване, пък едва ли това ще ни донесе нещо полезно тук! Наздравиците поне скъсяват дистанциите, живот и здраве като доживеем чевервето да го направим и се съберем, ще имаме усещането, че се познаваме отдавна. Тогава дори политическите ни различия няма да имат абсолютно никакво значение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
                Хане,ще останеш изненадан в неделя - ще се шокираш колко не си прав!Наздраве - нека не се делим по политически убеждения - много е глупаво!
                Мдаааа сега разбирам какви хора защитават загубена кауза..................повечето който ще фалират и с Химко.

Коментар

• Хане,ще останеш изненадан в неделя - ще се шокираш колко не си прав!Наздраве - нека не се делим по политически убеждения - много е глупаво!

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                    Химко ще тръгне ако Волен спечели изборите.
                    До момента откогато не беше от АТАКА и не беше се чалнал имах доста по-високо мнение за теб, но явно ти си много лесно за манипулиране тип.
                    Мони е прав и ако имаме родолюбиви българи..........
                    Кой е родолюбив билгарин, бе човек- Волен ли. Че тя партията им се стопи и повечето се разбягаха, а ти си тръгбнал да ми цитираш незнам си какви глупости- абе само заблудени ли сте или сте и луди да виждате нещо в един психично болен човек. Дълеч ли си от политическата истина значи си много дълеч от всичко.

Коментар

• Наздраве банда! Сега си влизам, пуснах мача - верно ли е 0 на 0 досега бе!? Че то много добре да устискат така до края! А наздраве и за тях!

Коментар

• Ей,Лазаре,върна ли се от Сейшелските острови?Айде,наздраве,че никой,освен Любимец13 не ми отговаря на тостовете - дали им свърши ракията на тези хора...ами да,като не варят достатъчно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                          До момента откогато не беше от АТАКА и не беше се чалнал имах доста по-високо мнение за теб, но явно ти си много лесно за манипулиране тип.
                          КРУМЧО, НИЩО ЛИЧНО,но не си прав и май не си българин.За хан да не говориме. Струва ми се ,че си потомък на Никифора Нещастнйи Византйиски ..
                          Мони е прав и ако имаме родолюбиви българи като управляващи
                          не само Химко ,но и родното българско производство ще работи,дори можеме да спасиме и АЕЦ.
                          Пише ти го тип , който 1971 г в дипломната си работа в Прага пише, че решението на многото проблеми е "пазарната икономика и конкуренцията на световния пазар" Можеш ли да предположиш какво пишеха тогава виновните за дереджето на БГ.Позна!Молби за членство в БКП и за сътрудничество на ДС.

Коментар

• БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики

Коментар

• Химко ще тръгне ако Волен спечели изборите.

Коментар

Working...
                                X