IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде - наздраве колеги!Тази вечер не сме чукнали чаши...а как хубаво е така - да се почувстваме по-близки!

Коментар

• Ееееее,колега Любимец 13,уж гледам чак толкова да не се излагам...а Химкото - то тръгна вече!Чевермето наближава със страшна сила!Нека най-напред се оправят тези простотии с несъстоятелността,после да тръгне производство - полека-лека и чак след това ще колим телетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
        Тоя от Монитор трябва не да го глобят,а да го осъдят на строг тъмничен затвор за глупост и простотия!Как може такова нещо - ако аз се бях изложил така пред цяла България,щяха да ми окапят веждите и да си направя публично харакири по всички телевизии!
        Тогава Цезар-е, моля те гледай да не се излагаш, че ще ни трябваш като тръгне Химко-то, пък и чевермето трябва да се случи!

Коментар

• Тоя от Монитор трябва не да го глобят,а да го осъдят на строг тъмничен затвор за глупост и простотия!Как може такова нещо - ако аз се бях изложил така пред цяла България,щяха да ми окапят веждите и да си направя публично харакири по всички телевизии!

Коментар

• Леле Цезар-е, много як виц! И аз си мисля, че тия от КеНеФа /един колега ги нарече КаФеНе, малко по-сполучливо и благозвучно от мен/ трябва да бъдат лъзгани и кодошени, защото лично за мен не е проблем от дори повече от 17 години да изказвам свободно мнението си където и да било. Какво остава някой да ме дебне точно в нета - егати простотията!!! И да ме глоби 20 хилки минимум, че съм казал това или онова. Майната им на такива правила дето ловят дребните риби, пък акулите манипулатори оставя недокоснати!
            Следя събитията около статиите за Софарма на оня тиквеник от Монитор - е, че той не е ли по-опасен манипулатор от всеки от пишещите тук? Ние имаме някаква квалификация и опит с борсата, а горките читатели на Монитор - и оооо, акционери на Софарма - те дали имат нашите възможности да отсеят истината от лъжата!? Явно и тук са направени правила за хората, които правила не важат за по-равните от нас!!! Много жалко поради което!

Коментар

• Не се плашете!Ние българи ли сме или какво - я ни вижте - на баби сме заприличали - тоя щял да ни глобява,че сме карали с 51 км/в града,оня,че сме си изказали свободно мнението - да го духат!
              Сещам се за един стар виц в тази връзка - В един бар на едно холандско пристанище цените били много високи.
              Веднъж там влязъл един англичанин и си поръчал едно уиски - изпил го.Попитал бармана колко струва - 300 паунда - ааааа - как 300 паунда? - толкова - рекъл му бармана.
              Тогава англичанина си сложил дясната ръка на бара и казал на бармана да я отреже,задето е посегнала към чашата с толкова скъпо уиски - бармана я отрязал.
              След известно време влязъл един французин,който също така си поръчал един коняк - изпил го и като поискал сметката,бармана казал - 1 000 франка - ААААААА - как 1 000 франка,бе - толкова!
              Тогава французина си сложил десния крак на бара и казал на бармана да го отреже,задета прекрачил прага на тази тлкова скъпа кръчма - бармана го отрязал.
              След време там влязъл и един българин - една ракия си поръчал.Бармана му налял,нашият човек я изпил и попитал колко струва - 1 000 лева - АААААА - как 1 000 лева,бе,ти познаваш ли парите и т.н. - толкова - 1 000 лева!Тогава нашия извадил х..я си и го ударил в тегяха.Бармана го попитал - да режа ли?А нашия отговорил - как ще режеш,бе - духай!...И си излязъл.

Коментар

• няма да се намери такъв за друго да но не и за този вид, ноиначе няма да е лошо има подобни видове застраховки но те са гражданска отговорност за определени професии

на нас като писущи тука неме да ни издадат такава

но иначе за професията ми ще трябва да се замисля и то сериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                  не сме били подали нещо в КФН от там където работя -
                  Кофти тръпка!

Тук един колега преди време предложи да намерим застраховател да издава полици - нещо като гражданската отговорност. Може би идеята не е лоша!

Коментар

• не сме били подали нещо в КФН от там където работя -

Коментар

• Първоначално изпратено от Fossil
                      Привет, в последно време само чета .... какво се пише

Мнението ми не може да служи като препоръка за покупка и/или продажба

Пиша го щото до оня ден писах писма до КФН щото щели да ни наказват
                      Колега Fossil, кой за какво ще те наказва!? Да не би да искат да ни накажат, че вярваме в Химко и че цената му лекинко пое нагоре!?

Коментар

• Привет, в последно време само чета .... какво се пише

Аз мисля че на тези нива има сделки защото хората които продават ги купиха за чисто спекулативни цели щото обма който се купуваше с малко при беше доста голям.

ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ТЪРПЕНИЕ

Мнението ми не може да служи като препоръка за покупка и/или продажба

Пиша го щото до оня ден писах писма до КФН щото щели да ни наказват

Лек и приятен ден

Коментар

• Колеги - точно днес го обсъждахме това - не само,че Кепитъл спряха да продават,но и Първа финансово-брокерска спряха да купуват - защо ли...?А,какво ще кажете - не се връзвайте на евтини номера!Цената отиде на 35 стотинки,защото я натиснаха дотам,а не защото е нормална.Нормалните нива на акциите на Химко тепърва предстои да ги видим - само имайте търпение!

Коментар

• Тук голямо надлъгване с цената пада :-)

Коментар

• "Старите" нива както ги наричаш колега бяха около 23-25-27-32 стотинки. И аз си мисля, че няма да е зле, но май ще трябва да почакаме добрите новини. А, както се казваше в една реклама - "Добрите вести идват бързо" - така, че който натоварил - натоварил на ниските нива, кибиците да гледат! Това за добрите вести е толкова вярно, колкото и за лошите, де - това изречение го слагам специално заради КаФеНе!

Коментар

• След като Кепитъл маркетс спряха с продажбите дали е възможно да се върнем на старите нива от 15-20 ст. на акция. Не искам повече

Коментар

Working...
                                X