IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Императорът както всички знаем се е отдал на тъмната страна, а единствената звезда която вижда на хоризонта е Death Star :-)
    Но в този форум има и джедаи, които владеят силата и не се страхуват да инвестират :-0

Коментар

• Значи днес е деня на kalbureti!
      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• аз мойте съм ги пуснал на фондовата борса още миналата седмица на 0.35 ст.12000 парчета така съм решил да ги шитна на тази цена,защото после със сигурност,ще паднат и ще има духаи супата-поне за сега не ми се рискува да ги държа.такава е моята позиция.всеки си решава как да се разполага с имането.форумът е за това всеки да си изкаже мнението.успех на всички.

Коментар

• Пил е ЗАГОРКА! Утре ще Му горчи....завалъ.ъъъ..ъ

Коментар

• Импе,заспа ли?

Коментар

• Или президент на някоя страна

Коментар

• Липса на риск=липса на печалба!
                Освен,ако татко ти е общински съветник!

Коментар

• Обедини двата поста и ще разбереш,че ако имаш глава,винаги може да ти бъде "резната", в преносния смисъл

Коментар

• tuk 6te ima padane otvisoko, niakoi da si spomnia za "CELHART" - Stamboliiski? az o6te si imam akciiki predpolagam i niakoi drugi pi6e6ti v foruma, blagodaria ne iskam vtori kato tiah predpo4itam niakoi drugi pozicii.
                    Vseki si ima glava na ramenete
                    lipsata

Коментар

• ako Put.in e obelil nqkoq i dobra duma pri poseshtenieto si v arabskite strani dnes i po vreme na tanca s me4ove....!
                      zashto neee toi ve4e dogovoril dostavkite n aHimko i e podpisal dogovorite za svruhprodukcia!

Коментар

• А бе,къде Батко?
                        Не съм онзи идиот от шоуто, но къде Лазар?
                        Лазаре!
                        Ходи ли,Колега,на срещата и има ли нещо интересно?

Лазаре?...

Юксел?.....

Чуваш ли?

Миа!

Не! не НТВ..

..Анал 3?

Гледам И не вярвам на очите си 0^0

Коментар

• SPORED SSLUHOVETE MOJE DA GOVORI I NA ARABSKI

Коментар

• Първоначално изпратено от капитан Немо
                            Първоначално изпратено от st.st.s
                            Лелеее, само ако знаех! Но мисля че тук здравите нерви са равни на доста процентчета. Успех.

keine preporuke
                            А ти, кога дойде?

На колко ст-"о"-тинки доде?VIELE preporuke! ... Du bist oberaffengeil jung
                            oxoooo, Himko shte zagovori nemski!???
                            Wunderbar, farbelhaft! nur weiter so! ))

az puk mislq, 4e shte bude vreme i moje i po-visoki cifri ot 2-3 leva da vidim. tova e nai-likvidnata pozicia za momenta!

Коментар

• Ти пък на коя звезда УЛЕТ-е? Спираййй... препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                                100 лева
                                А аз след 6 месеца виждам акциите на М+С на 9 бона, а на Албена - на 138 000/парчето... :-) :-) :-)

Звездите ми го говорят, да го духа Уолстрийт !!!! :-)
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X