MOJE DA SE POVTORI POKA4VANETO DO 2-3 LEVA, NO ZAVISI OT MNOGO FAKTORI. NE E PREPORUKA ZA NI6TO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от st.st.sЛелеее, само ако знаех! Но мисля че тук здравите нерви са равни на доста процентчета. Успех.
keine preporuke
На колко ст-"о"-тинки доде?VIELE preporuke! ... Du bist oberaffengeil jung"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY100 лева"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът.... Дори някой да възстанови фабриката, то няма да е като собственост на Химко АД - по простата причина че дружеството има такива дългове, че по-евтино ще е да се построи нова фабрика буквално на гола поляна. ....
Не се притеснявам да имам акции в дружество с приет оздравителен план. Най-важно е на каква цена съм ги придобил. Не е ли така?
Импе, с теб трябва да "умуваме по една друга позиция""НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
-
Първоначално изпратено от joro lex-aНезнам кой какво помпи, но позицията си е супер за спекулации. Аз така на т.шак си купих наскоро по 15 стинки и като гледам още утре мога да ги шитна по 35... :-)
Ей-такива като Жоро Лексов ще ви опаткат, наивни оптимисти... ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Немо - ТЕЦ-ът не може без Химко или Химко не може без ТЕЦ-ът?
Десенце и Андрюша - вий май не правите разлика между фабриката Химко и Химко АД. Дори някой да възстанови фабриката, то няма да е като собственост на Химко АД - по простата причина че дружеството има такива дългове, че по-евтино ще е да се построи нова фабрика буквално на гола поляна. Само луд може да тръгне да изправя на крака акционерното дружество заради фабриката, а, уверявам ви, между хората управляващи самосвали с мангизи, луди яма, нито добри самаряни, които да загробят 4 тона кинти, за да ви направят кефът на вас.
Останалото, както казах веч, са само празни илюзии, спекулантски хитринки и Бее-фактор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар