IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SAMO PEPI NE E KAZAL KAKVO POKAZVAT ZVEZDITE ZA HIMKO

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      SIGURNO IMPA VUPREKI VSI4KO SI PULNI TAINO- TOI E HITRA LISICA

ХАХАХАХА

И пропагандира искайки да свали цената, за да вземе евтино
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• За цена на отваряне на търг.сесия се приема средно-претеглената цена от всички сделки по позицията,сключени за сесията,с изключение на блоковите,репата и едни по-особени.Цената на сключените сделки се претегля с броя на ЦК по тях.
        "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Пак сте изкупили всичкото Химко , ей
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• SIGURNO IMPA VUPREKI VSI4KO SI PULNI TAINO- TOI E HITRA LISICA

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              Първоначално изпратено от ngeorgiev
              що за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?
              Що за идиотизъм да купуваш на 35 стинки акции, които не струват и една?
              това е другата страна на монетата

Коментар

• Първоначално изпратено от ngeorgiev
                що за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?
                Що за идиотизъм да купуваш на 35 стинки акции, които не струват и една?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мамо, мамо, хайде да сменим плочките в банята следващия месец!- викаше Императорът докато блъскаше order-и в cobos-а - HIMKO- 1 BGN.
                  Майтап де, нищо лично.

Коментар

• 253594

Коментар

• що за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?

Коментар

• някой може ли да ми обясни Max Up Max Down как се определят?

Коментар

• Кой продава - как кой, kalbureti ви оповести, че ще изсипе на 35 стинки... бъзикайте го, ама той сега ще си напазарува истински работещи и печелещи компании и ще си гледа кефът, а вие надувайте балонът, пълен с вакуум.

Казвал съм 518 пъти - химковиците стават за спекула, ама у когото останат накраят, направо да си тегли куршумът.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
                            Да направи Макс още 2 дена пък после ще му мислим
                            И Скарлет О'Хара така си оставяше мисленето все за следващия ден и накрая Рет Бътлър й избяга)))
                            Извиняваяйте, за лиричното отклонение, но тази весела тема ме подсети за "Отнесени от вихъра"))))

Коментар

• както казва немо някой здраата помпа. скоро май някой ще се прекръства

Коментар

• koi sa tezi deto prodavat! taka li ne razbraha 4e utre pak sme na MAX-a!
                                PS: spored men de, ama se obzalagam 4e sam prav!

Коментар

Working...
                                X