IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mortagon
    нямам акции! преди месец като гледах спекулативното им показване за момент се полакумих, но тогава разтръсках силно главата си и се вразумих, и от тогава не са ми идвали подобни мисли. последвайте примера ми, както казва д-р Ливайн : "наистина помага"
    Е да де ама ти докато си гледал и си си тръскал главата, някои хора си изкарват добри пари в рамките на няколко часа - днес бе поредния пример - продаваш в началото на сесията на 0.35, час по късно купуваш на 0.30, утре сутрин продаваш пак в най лошия случай на 0.35 и така, ден след ден... Не ми пука дали ще заработи, важно е да има новини....:-)

Коментар

• abe vie si "kukaite" i se nadpqvaite.... a drugite s parite shte produljavat da pravqt pa4ki!
      ---------------------------
      slushaite Beckner! znae kakvo govori!

Коментар

• Vsichko koeto stava tuk e rezonno, odavna vi kazah prognozata si!

Коментар

• И аз поспечелих някое левче от този някогашен титан, изкарвал хляба на стотици семейства..... но се тремя и да не съм алчен и не го купувам вече.

Алчността погубва човека
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Време е ХИМКО да се обяви за флагман на борсата, тук има поети и композитори те трябва да съчинят химн и дружно да го въздигнем. Да направим от НИЩОТО НЕЩО, това е изкуство!
            Имам повече от 10 акции.
            Всеки ход е грешен!

Коментар

• Първоначално изпратено от S.G.T.
              За мене Химко е една Супернова сега заблестява със цялата си мощ за да гръмне 1 седмица по късно.

Аферим - хем поетично, хем точно речено, да !!!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• За мене Химко е една Супернова сега заблестява със цялата си мощ за да гръмне 1 седмица по късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от ngeorgiev
                  Първоначално изпратено от Императорът
                  Първоначално изпратено от ngeorgiev
                  що за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?
                  Що за идиотизъм да купуваш на 35 стинки акции, които не струват и една?
                  това е другата страна на монетата
                  Прав е императорът! Мога само да добавя - късметлии са онези които преди време продаваха на 4 ст., след време някой акционери може да нямат това щастие.

нямам акции! преди месец като гледах спекулативното им показване за момент се полакумих, но тогава разтръсках силно главата си и се вразумих, и от тогава не са ми идвали подобни мисли. последвайте примера ми, както казва д-р Ливайн : "наистина помага"

Коментар

• Ирационално депресивен.... аферим, Марков - добре го рече... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      nevermind - аз не спекулантин - аз инвеститор - винаги съм го казвал. Намирам тъпо да купувам акции без никакво покритие.
                      Pimpi, spodelqm mnenieto ti za investiraneto. az sum (s mnogo malki izklu4enia) samo long na BFB.
                      no, ne mislish li,4e trqbva i malko trupka da ima???!!???

Коментар

• Императоре на твоето мнение съм че не струват нищо...но пазара за сега ни опровергава.
                        Авторитетите са казали че пазара е ирационално депресивен.....какво повече да добавя.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• nevermind - аз не спекулантин - аз инвеститор - винаги съм го казвал. Намирам тъпо да купувам акции без никакво покритие.

Коментар

• Ако си купя и една акция, ще изглеждам нечовешки кухо в собствените си очи. Както знаете, аз винаги гледам ФУНДАМЕНТЪТ.

А вий, банда, оставете за миг ентусиазъмът настрана и поразсъждавайте трезво - Химко не работи 10-тина години веч... фабриката е полуразрушена и разграбена, търговската марка - забравена отдавна, дълговете на дружеството са по-големи в пъти от цената на оцелялото от активите (голи стени).
                            Не е ли малко наивно да смятате, че Химко ще заработи, само защото някакъв си кирлив окръжен съд го е решил? Садията да не е Дядо Бог - да направи Щранг !!! со артритните си пръсти и могъщите кормуси на Химко да се извисят мигновено со целият си блясък и от недрата им да заизвират чували со карбамид?
                            Имаше един приятел от моят блок - добро момче бе, ама много къркаше щото се чувствеше нещастен и се смряска от пиене (мир на прахът му) - та ако оня садия е толко могъщ - да отида при него и да помоля да възкреси Б. (ако трябва ще кажа, че искам да го, щото ми дължеше 10 кинта като умря) - щом може да възкреси Химко - ще може да помогне и на един покойник от няколко месеца, тъй де....

Коментар

• To izliza 4e samoto HIMKO si e ciala zvezda!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                                Първоначално изпратено от ngeorgiev
                                що за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?
                                Що за идиотизъм да купуваш на 35 стинки акции, които не струват и една?
                                hey PIMPE shubeto e golqma rabota, nali! nqmash topki da ustishkash tuka malko spekula, o ti velikio spikulantio, a???

mdaaa... sedi si muti Albenka i Sofcom4etata

Коментар

Working...
                                X