Първоначално изпратено от Mortagon
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
-
nevermind
abe vie si "kukaite" i se nadpqvaite.... a drugite s parite shte produljavat da pravqt pa4ki!
---------------------------
slushaite Beckner! znae kakvo govori!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ngeorgievПървоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от ngeorgievщо за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?
нямам акции! преди месец като гледах спекулативното им показване за момент се полакумих, но тогава разтръсках силно главата си и се вразумих, и от тогава не са ми идвали подобни мисли. последвайте примера ми, както казва д-р Ливайн : "наистина помага"
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от Императорътnevermind - аз не спекулантин - аз инвеститор - винаги съм го казвал. Намирам тъпо да купувам акции без никакво покритие.
no, ne mislish li,4e trqbva i malko trupka da ima???!!???
Коментар
-
Ако си купя и една акция, ще изглеждам нечовешки кухо в собствените си очи. Както знаете, аз винаги гледам ФУНДАМЕНТЪТ.
А вий, банда, оставете за миг ентусиазъмът настрана и поразсъждавайте трезво - Химко не работи 10-тина години веч... фабриката е полуразрушена и разграбена, търговската марка - забравена отдавна, дълговете на дружеството са по-големи в пъти от цената на оцелялото от активите (голи стени).
Не е ли малко наивно да смятате, че Химко ще заработи, само защото някакъв си кирлив окръжен съд го е решил? Садията да не е Дядо Бог - да направи Щранг !!! со артритните си пръсти и могъщите кормуси на Химко да се извисят мигновено со целият си блясък и от недрата им да заизвират чували со карбамид?
Имаше един приятел от моят блок - добро момче бе, ама много къркаше щото се чувствеше нещастен и се смряска от пиене (мир на прахът му) - та ако оня садия е толко могъщ - да отида при него и да помоля да възкреси Б. (ако трябва ще кажа, че искам да го, щото ми дължеше 10 кинта като умря) - щом може да възкреси Химко - ще може да помогне и на един покойник от няколко месеца, тъй де....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от ngeorgievщо за идиотизъм да пуснеш поръчка само за 35 сотинки?!?shubeto e golqma rabota, nali! nqmash topki da ustishkash tuka malko spekula, o ti velikio spikulantio, a???
mdaaa... sedi si muti Albenka i Sofcom4etata
Коментар
Коментар