IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от me4ka
    колеги и аз препоръки не давам само искам да добавя че известна българска компания държи около 3% от химко и не ги продава нито на 32ст. нито на 4ст. нито на 12ст. . изводите са ваши .
    Бъди по-точен,Мечо! Цитираната от теб фирма притежава 2.61 % от капитала,ако бъркам поправи ме.
    "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• e kakav analiz ochakvash na neshto koeto neraboti

Коментар

• верно е прав си , но все пак и акцията не е нещо особено, и всеки си пише каквото му падне, и до сега не съм видял написан някакъв анализ ,
        обикновенно се ругаят, присмиват или хвалят колко са добри..

Коментар

• Да де ама не е лошо да напишеш нещо смислено.

Коментар

• ами за това е форума

Коментар

• Тука май започна да се пише просто ей така. Имам чувството че някои пишат просто за да имат постове във форума.

Коментар

• който иска нека си продава ,негов си проблем, все3ки сам си решава.......

Коментар

• Може би днес започва обратното броене, въпроса е колко ще ти издържат нервите а то е кой колкото може, а че има спекула тук не е лъжа ,ама кажете къде няма спекула, там където няма , няма и движение на цените нито нагоре нито надолу, така че трябва да сте доволни....

Коментар

• Лазар написа:
                    Скоро,колега ,скоро.Вече е започнало обратното броене.Мажоритарите не си захвърлят пакетите с над 10 милиона акции.Явно знаят защо.Пазара,доколкото разбрах, се манипулира с няколко стотин хиляди акции ,постоянно прехвърлящи се между почти едни и същи лица. И това ще свърши скоро.Тази седмица ще е интересна.
                    Може ли някой да ми каже докъде стигна обратното броене?

Коментар

• kolega bondinio , ne sam mnogo informiran , prosto ot wreme na wreme se rowia w internet i te uweriawam , 4e tam ima mnogo polezna informacia .
                      otnosno tova koia e kompaniata kolegi, gokera, kade da tarsite e w otgovora mi ot 12.04.07 .

Коментар

• Ох,със зор на нула.За тук нямам пари и нерви, ако е прав Колега.

Коментар

kolega fossil, moge bi e po wagno koi gi dargi 3-te % i za6to gi dargi .
                          Колега me4ka аз също може да притежавам повече от 3 % от Химко и да не ги продавам! Това няма никакво значение, също така трябва и да ме включат в класацията на 100 богати българи!

Това не е препоръка за покупка или продажба!

Коментар

kolega fossil, moge bi e po wagno koi gi dargi 3-te % i za6to gi dargi .
                            Ами добре де, като си толкова информиран кажи, кой и защо...

Коментар

• kolega fossil, moge bi e po wagno koi gi dargi 3-te % i za6to gi dargi .

Коментар

• a to ostava da darjim po 30% i koi shte prodava togava !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X