Първоначално изпратено от Caessar
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Лулу,и ти ми повярвай! Знам в настоящия момент съдбите и местонахождението на моите "талибани"(капитани по всички области
от Контролно измерителни прибори и автоматика- Герчо,Чунчо,Драгойчо,Песа..Това бяха "партизанските" им псевдоними.
25 часа в денонощието отговаряхме за изправността на приборите,по които се водят процесите,иначе са възможни истински
гърмежи като тези на полигона Змеево.
Изискванията по всеобхватната им квалификация са ЖЕСТОКИ.
ПОВЯРВАЙ МИ,ОТ ОСЕМ ИНЖИНЕРА ЗА 5 ГОДИНИ ЕДВА ТРИМА СЛЕД ТРИ ГОДИНИ СЕ ОКАЗАХА НА ЗАДОВОЛИТЕЛНО НИВО И БЯХА "БЕЗОПАСНИ И ПОЛЕЗНИ" ЗА ФАБРИКАТА. НА ОСТАНАЛИТЕ ДАДОХ НАПРАВЛЕНИЕ ИЛИ ГИ УБЕДИХ ДА СИ НАПУСНАТ САМИ.
Дано някой въздухар не подведе ръководството,че проблема не съществува,понеже моите "талибани-капитани" не горят от желание да се върнат,нито един.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarЛулу,по- внимателно със сроковете за пуска,за да не те упрекнат в подвеждане.Обратното броене ще започне,но проблемите не са малко.
Аз също се надявах черната работа(бюрократичната)да се свърши зимата и сега Химко да беше забръмчало,но не би....
Обратното броене би изглеждало вероятно така:
10/ Окончателно решение на върховния съд
9/Назначаване на мениджърския и ръководен екип
8/Назначаване на изпълнотелския персонал и атестирането му
(изпитването му) по наредби 15,18,21, 28,30,31, ISO 9001,работните инструкции,схемите,длъжностните характеристики на работното място.
7/Ремонтни дейности
6/Опресоване(изпитание на инсталациите за пропуски под налягане)
5/....
4/.....
3/....
2/...
1/...
0/СТАРТ(Запалване на първите 5 от 45 горелки на един Реформинг и повишение на температурите с 50 градуса на час до...... 960 градуса,подаване на процесния въздух и повишаване на температурата до 1200 градуса.................презареждане и редукции на катализатори преди това.....
Според мен-Септември,Октомври може би ще има продукция за новия агросезон
от 10 т. до 8 т. са формалности и ги считай за завършени.
повярвай знам какво говоря.
Коментар
-
Лулу,по- внимателно със сроковете за пуска,за да не те упрекнат в подвеждане.Обратното броене ще започне,но проблемите не са малко.
Аз също се надявах черната работа(бюрократичната)да се свърши зимата и сега Химко да беше забръмчало,но не би....
Обратното броене би изглеждало вероятно така:
10/ Окончателно решение на върховния съд
9/Назначаване на мениджърския и ръководен екип
8/Назначаване на изпълнотелския персонал и атестирането му
(изпитването му) по наредби 15,18,21, 28,30,31, ISO 9001,работните инструкции,схемите,длъжностните характеристики на работното място.
7/Ремонтни дейности
6/Опресоване(изпитание на инсталациите за пропуски под налягане)
5/....
4/.....
3/....
2/...
1/...
0/СТАРТ(Запалване на първите 5 от 45 горелки на един Реформинг и повишение на температурите с 30 градуса на час до...... 750 градуса,подаване на процесния въздух и повишаване на температурата до 960 градуса.................презареждане и редукции на катализатори преди това.....
Според мен-Септември,Октомври може би ще има продукция за новия агросезон
Коментар
-
Истината е че, предприятието трябва да бъде взето от руска компания , която да получава газ на много много ниска цена някъде около 25$ за 1000 куб. м иначе който и да го вземе при тези цени на газта , а в съ6тото време цената на карбамида на световния пазар е ниска , за съжаление Бгългария не разполага със собствени находища на природен газ .
Коментар
Коментар