IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Caessar
    Лазаре,Лулу,дано да сте прави.Аз ще съм много щастлив и доволен,когато този наш,роден гигант заработи и започне да бълва продукцията си.
    бъди спокоен това време наближава

Коментар

• Лазаре,Лулу,дано да сте прави.Аз ще съм много щастлив и доволен,когато този наш,роден гигант заработи и започне да бълва продукцията си.

Коментар

• Лулу,и ти ми повярвай! Знам в настоящия момент съдбите и местонахождението на моите "талибани"(капитани по всички области
        от Контролно измерителни прибори и автоматика- Герчо,Чунчо,Драгойчо,Песа..Това бяха "партизанските" им псевдоними.
        25 часа в денонощието отговаряхме за изправността на приборите,по които се водят процесите,иначе са възможни истински
        гърмежи като тези на полигона Змеево.
        Изискванията по всеобхватната им квалификация са ЖЕСТОКИ.
        ПОВЯРВАЙ МИ,ОТ ОСЕМ ИНЖИНЕРА ЗА 5 ГОДИНИ ЕДВА ТРИМА СЛЕД ТРИ ГОДИНИ СЕ ОКАЗАХА НА ЗАДОВОЛИТЕЛНО НИВО И БЯХА "БЕЗОПАСНИ И ПОЛЕЗНИ" ЗА ФАБРИКАТА. НА ОСТАНАЛИТЕ ДАДОХ НАПРАВЛЕНИЕ ИЛИ ГИ УБЕДИХ ДА СИ НАПУСНАТ САМИ.

Дано някой въздухар не подведе ръководството,че проблема не съществува,понеже моите "талибани-капитани" не горят от желание да се върнат,нито един.

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
          Лулу,по- внимателно със сроковете за пуска,за да не те упрекнат в подвеждане.Обратното броене ще започне,но проблемите не са малко.
          Аз също се надявах черната работа(бюрократичната)да се свърши зимата и сега Химко да беше забръмчало,но не би....
          Обратното броене би изглеждало вероятно така:
          10/ Окончателно решение на върховния съд
          9/Назначаване на мениджърския и ръководен екип
          8/Назначаване на изпълнотелския персонал и атестирането му
          (изпитването му) по наредби 15,18,21, 28,30,31, ISO 9001,работните инструкции,схемите,длъжностните характеристики на работното място.
          7/Ремонтни дейности
          6/Опресоване(изпитание на инсталациите за пропуски под налягане)
          5/....
          4/.....
          3/....
          2/...
          1/...
          0/СТАРТ(Запалване на първите 5 от 45 горелки на един Реформинг и повишение на температурите с 50 градуса на час до...... 960 градуса,подаване на процесния въздух и повишаване на температурата до 1200 градуса.................презареждане и редукции на катализатори преди това.....

Според мен-Септември,Октомври може би ще има продукция за новия агросезон
          Лазаре напълно си прав.
          от 10 т. до 8 т. са формалности и ги считай за завършени.
          повярвай знам какво говоря.

Коментар

• Лулу,по- внимателно със сроковете за пуска,за да не те упрекнат в подвеждане.Обратното броене ще започне,но проблемите не са малко.
            Аз също се надявах черната работа(бюрократичната)да се свърши зимата и сега Химко да беше забръмчало,но не би....
            Обратното броене би изглеждало вероятно така:
            10/ Окончателно решение на върховния съд
            9/Назначаване на мениджърския и ръководен екип
            8/Назначаване на изпълнотелския персонал и атестирането му
            (изпитването му) по наредби 15,18,21, 28,30,31, ISO 9001,работните инструкции,схемите,длъжностните характеристики на работното място.
            7/Ремонтни дейности
            6/Опресоване(изпитание на инсталациите за пропуски под налягане)
            5/....
            4/.....
            3/....
            2/...
            1/...
            0/СТАРТ(Запалване на първите 5 от 45 горелки на един Реформинг и повишение на температурите с 30 градуса на час до...... 750 градуса,подаване на процесния въздух и повишаване на температурата до 960 градуса.................презареждане и редукции на катализатори преди това.....

Според мен-Септември,Октомври може би ще има продукция за новия агросезон

Коментар

• Първоначално изпратено от gledasht
              АС не го вземате насериозно?
              скоро всички ще се изненадате

Коментар

• АС не го вземате насериозно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от колега
                  Вчера А.С. с финансовия си директор е бил в Химко, а после са го засекли в Окр. съд. Ха сега де !
                  Доколкото са верни слуховете бил с Абрамович....:lol:
                  не се бъзикай със сериозни работи , хане

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
                    Вчера А.С. с финансовия си директор е бил в Химко, а после са го засекли в Окр. съд. Ха сега де !
                    Доколкото са верни слуховете бил с Абрамович....:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
                      наближава пуска на фабриката.
                      не се чуди.

Коментар

• Вчера А.С. с финансовия си директор е бил в Химко, а после са го засекли в Окр. съд. Ха сега де !

Коментар

• Нека всички заедно, погледнем какво пише в отчетите на “ОВЕРГАЗ ИНК.”АД ...

Коментар

• to4no taka e Nemo . pozdrawi na takiwa hora koito znaiat kade i kak da 4etat .

Коментар

• Истината е че, предприятието трябва да бъде взето от руска компания , която да получава газ на много много ниска цена някъде около 25$ за 1000 куб. м иначе който и да го вземе при тези цени на газта , а в съ6тото време цената на карбамида на световния пазар е ниска , за съжаление Бгългария не разполага със собствени находища на природен газ .

Коментар

• аз не съм и очаквал анализ

Коментар

Working...
                                X