If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
що за дилетантски въпрос,
- ами демокрация, освен свободата на словото имаме някаква мнима (до нивото на кеша) свобода в избора на папирите
пс - не ти разбирам закодировките, напиши разбираемо и ще ги коментираме, нямаме време излишно да го губим в чуденки ))
- В бързината съм пуснал копито с едни цифрички след компаниите - това са реципрочните /за ХЕС и МСХ през сплита/ най ниски нива достигнати през 2012г.
Да не се заблудиш ? - милото ми ...
що за дилетантски въпрос,
- ами демокрация, освен свободата на словото имаме някаква мнима (до нивото на кеша) свобода в избора на папирите
пс - не ти разбирам закодировките, напиши разбираемо и ще ги коментираме, нямаме време излишно да го губим в чуденки ))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
БРЯх !!! - втасало си най сетне ! То не бяха фибри - маи и панаирни чудесии !
То си тихо ври - и хубав продукт дава , - ти все панаири и китайски балони пророкуваш.
балонът е целта на всеки хакционер. Купуваш нещо евтино за да го видиш балонирано един ден - мечта на всеки папиродържач
Ако нямаше балони, язък за борсата
Не е препоръка... !!!
-..........като бонус-малос Хеса май си остана най-недооценен спрямо останалите
БРЯх !!! - втасало си най сетне ! То не бяха фибри - маи и панаирни чудесии !
То си тихо ври - и хубав продукт дава , - ти все панаири и китайски балони пророкуваш.
Хубави са дружествата от групата на Стара планина, ама най-хубав ми се вижда самия холдинг. Само ако вземете sum of the parts - сборът на акциите които държи в публичните компании от групата по цената на която се търгуват (непубличните ги броя 0лв), махнеш дълга в холдинга и добавиш кеша дето има ми се вързва цена от 5.62 лв. Стара планина трябва да скочи над 60% за да струва колкото дъщерните си
и sum of the parts да сложиш, като ти извадят нагло под носа 4 милиона от печалбата под формата на бонус за маджовците ... няма как да скача на 5 и над 5, искаш да балонира към 5 като софарма имотите ли? А не може ли да се каже че е достигнат рекордът на горския от падката за източване на кеша като бонус-малос Хеса май си остана най-недооценен спрямо останалите
Не е препоръка... !!!
Хубави са дружествата от групата на Стара планина, ама най-хубав ми се вижда самия холдинг. Само ако вземете sum of the parts - сбора на акциите които държи в публичните компании от групата (непубличните ги броя 0лв), махнеш дълга в холдинга и добавиш кеша дето има ми се вързва цена от 5.62 лв. Стара планина трябва да скочи над 60% за да струва колкото дъщерните си
А може би спрямо дивидента, който холдинга дава цената му е ок
Коментар