IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хидравлични елементи и системи АД (HES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    И тук сме с отчет пък всички се ослушват
    Тук какъв дивидент да очакваме според теб?

Коментар

• И тук сме с отчет пък всички се ослушват

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        И аз бих - ама напримерно на около 3.38. Сега - дирейки дивидентна доходност - мога да намеря по-сосна и извън родното бефебенце.

Имам си Хесовици иначе - да, доволен: да. Спрямо Любовното послание Хесовицата е евтинджосец.
        По- ти отиваше да кажеш 3,333 )))) ))) Поне е четирицифрено )))))))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
          Тук не виждам причина за падане на цената, но такава се случва. Май ще допълвам тук
          И аз бих - ама напримерно на около 3.38. Сега - дирейки дивидентна доходност - мога да намеря по-сосна и извън родното бефебенце.

Имам си Хесовици иначе - да, доволен: да. Спрямо Любовното послание Хесовицата е евтинджосец.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тук не виждам причина за падане на цената, но такава се случва. Май ще допълвам тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
              Благодаря за похвалата. Но сравнение се прави независимо дали е ръст или спад! И е така от 2009 година.
              Ето съобщението от същия месец на 2015 година, където е обявен спад:
              Имах впредвид печалбата, тази година е по-малка от миналата, месечно(493/542) и с натрупване от началото на годината(3625/3796).
              Направи ми впечатление че когато имате ръст го споменавате бил той по продажби или печалба, със спада не е точно така.
              Още веднъж поздравления за информацията която давате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Николай Митанкин Разгледай мнение
                Благодаря за похвалата. Но сравнение се прави независимо дали е ръст или спад! И е така от 2009 година.
                Ех г-н Митанкин, само ако повече компании бяха като тези които представлявате на борсата, колко по добре би било за всички нас и като цяло за пазара, но уви ! Дано все пак някой вземе пример от вас !

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                  Първо да похваля мениджмънта на компанията, за това че всеки месец ни предоставят данни и прогнози за следващия.
                  Това което не ми харесва е че се прави сравнения с предходния период само ако има растеж. По обективно и прозрачно би било да се даде сравнението независимо дали има спад или повишение.
                  Успех.
                  Първоначално изпратено от 22 октомври 2015 година
                  Хидравлични елементи и системи АД обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2015 година – брутна печалба в размер на 542 хил. лева, а от началото на годината 3796 хил. лева. Предприятието отчита продажби за месец септември в размер на 3717 хил. лева и общо 33146 хил. лева от началото на годината, което представлява спад от 4.62% в сравнение със същия период на 2014 година. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2015 година в размер на 3950 хил. лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Я и тук нещо

HES
                    17 Октомври 2016 16:29
                    Вътрешна информация

Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол

Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец септември в размер на 3993 хил. лева и общо 35149 хил. лева от началото на годината, с което достига ръст от 11,69% в сравнение с деветмесечието на миналата година. Предприятието обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2016 година – брутна печалба в размер на 493 хил. лева, а от началото на годината 3625 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2016 година в размер на 3800 хил. лева. Очакваме да приключим десетте месеца с ръст на продажбите от 9,56% при 35550 хил. лева за същия период през 2015 година.
                    Първо да похваля мениджмънта на компанията, за това че всеки месец ни предоставят данни и прогнози за следващия.
                    Това което не ми харесва е че се прави сравнения с предходния период само ако има растеж. По обективно и прозрачно би било да се даде сравнението независимо дали има спад или повишение.
                    Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                      Дано качат дивидента от миналата година.
                      Ами той и сега е хубав, но не бихме отказали и по голям де

Коментар

• Дано качат дивидента от миналата година.

Коментар

• Я и тук нещо

HES
                          17 Октомври 2016 16:29
                          Вътрешна информация

Хидравлични елементи и системи АД-Ямбол

Хидравлични елементи и системи АД отчита продажби за месец септември в размер на 3993 хил. лева и общо 35149 хил. лева от началото на годината, с което достига ръст от 11,69% в сравнение с деветмесечието на миналата година. Предприятието обявява неокончателен финансов резултат за месец септември 2016 година – брутна печалба в размер на 493 хил. лева, а от началото на годината 3625 хил. лева. Хидравлични елементи и системи АД обявява прогнози за продажбите през месец октомври 2016 година в размер на 3800 хил. лева. Очакваме да приключим десетте месеца с ръст на продажбите от 9,56% при 35550 хил. лева за същия период през 2015 година.

Коментар

• Първоначално изпратено от див осорляк Разгледай мнение
                            не случайно под аватара пише "заслужил"
                            пък аз от франкфуртки не отбирам
                            Пише "заслужил", само защото нямат категория: "прочут".
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Много хора и преди мрънкаха, че им е скъпо тук ! А сега скъпо ли е а ?

Коментар

• Момци тук на борсата не става така, ако знаех или не знаех, иска се "дупе" за да се инвестира преди ръстовете !

Коментар

Working...
                                X