Дружеството наистина е хубаво, въпроса е дали наистина ще успеят да посрещнат търсенето. Един могат да откажат поръчки поради липса на капацитет, но ако стане практика и то на сериозни клиенти - става лошо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хидравлични елементи и системи АД (HES)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ИмператорътБатюв - че е надценена, има вярно, но има потенциал за развитие... фабриката не акцията.
Аз примерно предпочитам Монбат - темповете на развитие са по-високи, а показателите на база цена на акциите са много по-добри от ХЕС.
Все пак всеки сам си решава. Пък и аз анализирам набаза наличната публична информация, докато някой си дънят с вътрешно инфо докато ние се чудим кво става, а комисията гони тия дето търгуват с по 1 акция.
Коментар
-
Не знам, Костюмаров - в това има логика, но пък и перспективи повече от добри - преди бояхме, че няма да има кой да им купува продукцията, а сега излиза, че даже не могат да насмогнат.
Батюв - че е надценена, има вярно, но има потенциал за развитие... фабриката не акцията.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
... а днес имаше засилено заешко присъствие и спад на курсът на тази великолепна акция. Не знам кой продаде дори под 25, но или е бил страшно на зор за кинти, или е бил пиян или просто не е за борсата. Всички, които напоследък бягаха под 27, много скоро ще съжаляват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиИнтересно как така в ХЕС хем ще увеличават капитала хем още не са казали каква ще е емисионната стойност на акциите. Интересна темичка за размисъл, защото това си е нещо много важно. Другото интересно е как така решиха увеличението да е с 419 173 акции до 3 039 003 лева, а не например до 3 000 000 лева. Дали не ни крият още нещичко, увеличаване на капитала което е съпътствано с ............. да кажем продажба на определен процент от капитала от страна на Стара планина холдинг. Просто мисли на глас нищо повече, интересно ми е и вашето мнение по темичката.
Четохте ли интервюто на Велев, има го и някъде из форума.
"Има решение за увеличаване на капитала на ХЕС с емисия акции на БФБ – София. Набраните средства ще се използват за много сериозен инвестиционен проект, чийто параметри ще бъдат публикувани през април с проспекта за публично предлагане. "
Дружество което е показало, че може да се справя с бързото нарастване на приходите и наличието на сериозен инвестиционен проект изглежда интересно. Да видим какво ще пише в проспекта!
П.С. Това не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeazorImperatore, ostavi gi, az se doverqvam na mnenieto ti!
Kaji koi sexy pozicii da si vzema sega i ne obru6tai tolkova vnimanie na zaka4kovcite
sstore@mail.bg
Коментар
-
Imperatore, ostavi gi, az se doverqvam na mnenieto ti!
Kaji koi sexy pozicii da si vzema sega i ne obru6tai tolkova vnimanie na zaka4kovcite
sstore@mail.bg
Коментар
-
Хиксигреков - говоря за предишната оценка на сградният фонд на ХЕС. Курсът на акцията на БФБ в случаят не е тема на изказването ми, макар че преоценката послужи на ХЕС като яка и стоманена пружина.
Сестричке - много добре знам какво се гледа, твоята (правилна в случаят) забележка я сервирай на феновете на Вамо.
Моите представи може да са елементарни и профански, твоите - задълбочени и достойни за докторска дисертация по икономика... не знам, не споря. Само дето Н.В. Борсата слуша мене, а не тебе.... :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар