IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ykyHgyP
    Освен капсули, таблети и перлички може да пробваш и с течни, свещичките също не са за пренебрегване(хващат по-бързо).
    Е тук вече си капацитет! Личи си, че си пробвал на поразия... :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Цената пак падна и овцете пак започнаха да блеят и да се жалват от "тъпаците" дето продават!
      Първоначално изпратено от Facts
      Ега ти наказателната акция да вдигнат курса с 10 ст... :lol: Много кухи лейки има в този форум! Тези дето продават не са .ъпаци. Такива са само тези дето още стискат този и много други балони...
      Най-важното в твоя случай е да спазваш часовете за прием на лекарствата, задължително е да изчакаш поне половин час, за да започнат да действат. Освен капсули, таблети и перлички може да пробваш и с течни, свещичките също не са за пренебрегване(хващат по-бързо). Ако не можеш да издържиш, пробвай да смениш клавиатурната подредба(примерно корейска). По този начин ще си осигуриш достатъчно време, докато я оправиш, за да започнат да действат лекарствата. И помни - не прекалявай! По-малко е зле, повече - също, карай точно по рецепта и вселената ще е в покой

Коментар

• ОТНОСНО ПРОДАЖБИТЕ ТУК ПЪК И НА ДОСТА ДРУГИ ПОЗИЦИИ - БОРСАТА НЕ Е ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ВЛАГАТ ПАРИ И ДА СЕ ПЕЧЕЛИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ИНВЕСТИТОРИТЕ СА ХОРА - И ТЕ ИСКАТ ДА СИ КУПЯТ ПАРЦЕЛЧЕТА НА МОРЕНЦЕНО ИЗГОДНО ОТ ОБЩИНАТА, НА КОГО ДЪЩЕРЯ МУ СЕ ОМЪЖВАЛА, НА КОГО НОВА КОЛУ МЕ СЕ ПРИЩЯЛА. ДВИЖЕНИЯТА СА СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНИ. - ТОВА Е ПРОСТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТЕМАТА ЗА РАЗПРОДАЖБИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ИПОТАТА

Коментар

• Аз не се жалвам, защото успях да си купя евтино
          Нека си продават, няма лошо...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Цената пак падна и овцете пак започнаха да блеят и да се жалват от "тъпаците" дето продават!

Коментар

• И аз се чудя същите неща като теб. Мен въобще не ме кефи да продавам, камо ли да се юрвам по някакви нови ИПОта. Абе, мода..ама модерните неща много и бързо излизат от мода, тогава ще ги видим А и освен, това че са модерни, новите ИПОта според мен не представлят нищо друго - като им гледам показателите - хич, не ме кефят

Коментар

• Като гледам новоизлюпени публични компании на какви нива стартират и кандидатите за такива на каква цена предлагат акциите си се успокоявам абсолютно за инвестицията си тук. Ами вижте показателите на Химимпорт и на другите .. просто няма място за коментар. Знам ,че с това си мнение не откривам Америка, но не мога да разбера логиката на продавачите, приличат ми на стадо овце- едната тръгнала напред и цялото стадо след нея. Никаква логика и здрав разум не виждам по позицията в изминалите месеци. Стова не искам да обиждам никого, но защо се лишаваш от най-добрата позиция ? За какво ? За да участваш в нещо което нито носи същия заряд, нито потенциала на Химимпорт., и то на какви цени влизаш ??
                С удоволствие ще изчакам, разумът ще надделее много,много скоро.
                Повечето от колегите отлично знаят,че това не е нивото, цената искуствено се натиска, но когато експлоадира - единственото,което ще остане на жертвите е да злорадстват и да плюят ..
                Това не е препоръка - лично мнение.
                УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!

Коментар

• mai razvodnihme temata.
                  ne znam oba4e tozi SHERA otkude
                  go izmisli. ako iska6 v puti poka4vane
                  vij njakoi drug hotel na borsata-
                  pri eventualna prodajba
                  ottam moje da padne nesto

Коментар

• аха, при Вамо и Шератон очакваш ръстеж в пъти. :lol:

Коментар

• [quote="Investorrr"]
                      Първоначално изпратено от vhk
                      ]

vhk, къде се криеш, дай съвет, как да не си стопя спестяванията, в какво да инвестирам?
                      Mоя портфейл съм го публикувал .В4ера излязоха добри новини за Феър плеи пропъртис относно пе4албата и дивидентната им политика което стана при4ина да инвестирам там и смятам 4е нивата са все още добри за влизане.Моят съвет е да се инвестира в малко извесни компании с потенциал , големите и известни компании са гледани под лупа от хиляди инвеститори при тях не може да има разстеж в пъти .

Коментар

• vkh написа:
                        Ама какво да пиша - колко пъти да Ви казвам - ATERA VAMO SHERA...
                        Колко пъти ни го каза човекът,а ние не чуваме....))))

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                          Про4етох предните постове и се сетих за поговорката-Гладни кокошки просо сануват.
                          vhk, къде се криеш, дай съвет, как да не си стопя спестяванията, в какво да инвестирам?

Коментар

• Про4етох предните постове и се сетих за поговорката-Гладни кокошки просо сануват.

Коментар

• Про4етох предните постове и се сетих за поговорката-Гладни кокошки просо сануват.

Коментар

• мдааааааааааа

много се проточи тоя застой

почвам да я разбирам тая логика, че колкото по дълго вървим безтрендово

толкова по голямо отклонение в текущите нива да очакваме а, + или - времето ще покаже.

напреженията се натрупват.... глада за печалби расте

алигатора е ГЛАДЕЕЕН

Коментар

Working...
                                X