Първоначално изпратено от 4ykyHgyP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsЦената пак падна и овцете пак започнаха да блеят и да се жалват от "тъпаците" дето продават!Първоначално изпратено от FactsЕга ти наказателната акция да вдигнат курса с 10 ст... :lol: Много кухи лейки има в този форум! Тези дето продават не са .ъпаци. Такива са само тези дето още стискат този и много други балони...
Коментар
-
ОТНОСНО ПРОДАЖБИТЕ ТУК ПЪК И НА ДОСТА ДРУГИ ПОЗИЦИИ - БОРСАТА НЕ Е ЕДИНСТВЕНО ДА СЕ ВЛАГАТ ПАРИ И ДА СЕ ПЕЧЕЛИ, НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ И ИНВЕСТИТОРИТЕ СА ХОРА - И ТЕ ИСКАТ ДА СИ КУПЯТ ПАРЦЕЛЧЕТА НА МОРЕНЦЕНО ИЗГОДНО ОТ ОБЩИНАТА, НА КОГО ДЪЩЕРЯ МУ СЕ ОМЪЖВАЛА, НА КОГО НОВА КОЛУ МЕ СЕ ПРИЩЯЛА. ДВИЖЕНИЯТА СА СЪВСЕМ ЕСТЕСТВЕНИ. - ТОВА Е ПРОСТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТЕМАТА ЗА РАЗПРОДАЖБИТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ИПОТАТА
Коментар
-
И аз се чудя същите неща като теб. Мен въобще не ме кефи да продавам, камо ли да се юрвам по някакви нови ИПОта. Абе, мода..ама модерните неща много и бързо излизат от мода, тогава ще ги видимА и освен, това че са модерни, новите ИПОта според мен не представлят нищо друго - като им гледам показателите - хич, не ме кефят
Коментар
-
Като гледам новоизлюпени публични компании на какви нива стартират и кандидатите за такива на каква цена предлагат акциите си се успокоявам абсолютно за инвестицията си тук. Ами вижте показателите на Химимпорт и на другите .. просто няма място за коментар. Знам ,че с това си мнение не откривам Америка, но не мога да разбера логиката на продавачите, приличат ми на стадо овце- едната тръгнала напред и цялото стадо след нея. Никаква логика и здрав разум не виждам по позицията в изминалите месеци. Стова не искам да обиждам никого, но защо се лишаваш от най-добрата позиция ? За какво ? За да участваш в нещо което нито носи същия заряд, нито потенциала на Химимпорт., и то на какви цени влизаш ??
С удоволствие ще изчакам, разумът ще надделее много,много скоро.
Повечето от колегите отлично знаят,че това не е нивото, цената искуствено се натиска, но когато експлоадира - единственото,което ще остане на жертвите е да злорадстват и да плюят ..
Това не е препоръка - лично мнение.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!
Коментар
-
[quote="Investorrr"]Първоначално изпратено от vhk]
vhk, къде се криеш, дай съвет, как да не си стопя спестяванията, в какво да инвестирам?
Коментар
Коментар