IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
    Първоначално изпратено от blah blah
    Питам се каква ли би била реакцията на Грамърси по повод на тази новина.
    И какво общо има Грамърси с Химимпорт?
    Джулиъс Беър, моя грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от daskal
      Колеги, следете как ще се развие увеличението на капитала на Холдинг Варна и ще разберете какво ще стане с увеличението на капитала на Химимпорт.
      Що се отнася до мотивите, в конюнктура като настоящата, капитал се увеличава поради две цели:
      1. По принуда, заради капиталова адекватност и/или ликвидност;
      2. Спекулативно, с цел разводняване на капитала.

В случая с Холдинг Варна имаме класическо разводняване на капитала.
      az mislja 4e prosto 6te si uveli4at dela na evtinoto (4lv) i posle kato izkarat
      konsolidirania za godinata s EPS 1lv, 6te prodadat na 8lv.
      az 6te si kupja s udovolstvie o6te na 2.5lv skoro :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
        Питам се каква ли би била реакцията на Грамърси по повод на тази новина.
        И какво общо има Грамърси с Химимпорт?
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Питам се каква ли би била реакцията на Грамърси по повод на тази новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
            Първоначално изпратено от Айъ
            Сега си мисля, че не е за клатене, а за оцеляване цялата работа, но може и да греша.
            Interesna misal:"Da oceleem,blagodarenie na g-n Kerezov.Ima6 li i nai-malka predstava koi sa TIM i kakvi sa metodite im.Sled smartta na N.Damianov vsi4ko drapna nazad.
            Пич, не си ме разбрал. Не ние да оцелеем, а компанията. Ясно е който има акъл дали ще запише.

Коментар

• Колеги, следете как ще се развие увеличението на капитала на Холдинг Варна и ще разберете какво ще стане с увеличението на капитала на Химимпорт.
              Що се отнася до мотивите, в конюнктура като настоящата, капитал се увеличава поради две цели:
              1. По принуда, заради капиталова адекватност и/или ликвидност;
              2. Спекулативно, с цел разводняване на капитала.

В случая с Холдинг Варна имаме класическо разводняване на капитала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                Първоначално изпратено от todorov 74
                Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
                Има и трети - просто са ни продавали от 16 до 3,60 и сега ще си ги запишат.
                I za6to da si gi vzemat obratno na 3.60?Te iskat parite ni sre6tu hartia.Posle "nie gonim".

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
                  Сега си мисля, че не е за клатене, а за оцеляване цялата работа, но може и да греша.
                  Interesna misal:"Da oceleem,blagodarenie na g-n Kerezov.Ima6 li i nai-malka predstava koi sa TIM i kakvi sa metodite im.Sled smartta na N.Damianov vsi4ko drapna nazad.

Коментар

• Да не стане само като IPO-то на Зърнени храни - сами си ги купиха. Сега на тоя зор е най-лесно да вземат парите на пенсионерите от тяхните дружества

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov 74
                      Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
                      Има и трети - просто са ни продавали от 16 до 3,60 и сега ще си ги запишат.

Коментар

• Сега си мисля, че не е за клатене, а за оцеляване цялата работа, но може и да греша.

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                          +1 И аз това си мислех!
                          Може би господин Керезов (който между другото си е пазарувал над 5 кинта миналият месец) ще внесе малко успокоение в разбунените ни редици!
                          Напротив мисля че въобще няма да се появи и незнам дали така няма да е по -правилно.На нас ни трябват РЕЗУЛТАТИ а не успокоителни приказки.
                          Po-dobre bi bilo,ako sprete da mislite.TIM ni "izklatiha"mnogokratno.Nari4a se "gore6ta sglobka".

Коментар

Първоначално изпратено от psycoholic
                            +1 И аз това си мислех!
                            Може би господин Керезов (който между другото си е пазарувал над 5 кинта миналият месец) ще внесе малко успокоение в разбунените ни редици!
                            Напротив мисля че въобще няма да се появи и незнам дали така няма да е по -правилно.На нас ни трябват РЕЗУЛТАТИ а не успокоителни приказки.
                            Ами погледни коефициентите! П/Б < 1 егати!
                            А какво долкова дъвчете Зърнените манджи? Верно, че скъпички бяха, но таз година хубава реколта събраха!
                            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
                              +1 И аз това си мислех!

Коментар

• Първоначално изпратено от JHB
                                Какви 4 лева емисионна - пазарната дотогава ще е 2 лева.
                                Че кой ще е луд да записва новата емисия?
                                Не е препоръка.
                                Ami to e palno s ludi.S lopata da gi rine6.

Коментар

Working...
                                X