Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от daskalКолеги, следете как ще се развие увеличението на капитала на Холдинг Варна и ще разберете какво ще стане с увеличението на капитала на Химимпорт.
Що се отнася до мотивите, в конюнктура като настоящата, капитал се увеличава поради две цели:
1. По принуда, заради капиталова адекватност и/или ликвидност;
2. Спекулативно, с цел разводняване на капитала.
В случая с Холдинг Варна имаме класическо разводняване на капитала.
konsolidirania za godinata s EPS 1lv, 6te prodadat na 8lv.
az 6te si kupja s udovolstvie o6te na 2.5lv skoro :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от GakiПървоначално изпратено от АйъСега си мисля, че не е за клатене, а за оцеляване цялата работа, но може и да греша.
Коментар
-
Колеги, следете как ще се развие увеличението на капитала на Холдинг Варна и ще разберете какво ще стане с увеличението на капитала на Химимпорт.
Що се отнася до мотивите, в конюнктура като настоящата, капитал се увеличава поради две цели:
1. По принуда, заради капиталова адекватност и/или ликвидност;
2. Спекулативно, с цел разводняване на капитала.
В случая с Холдинг Варна имаме класическо разводняване на капитала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от todorov 74Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от todorov 74Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
Може би господин Керезов (който между другото си е пазарувал над 5 кинта миналият месец) ще внесе малко успокоение в разбунените ни редици!
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov 74Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от todorov 74Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
Може би господин Керезов (който между другото си е пазарувал над 5 кинта миналият месец) ще внесе малко успокоение в разбунените ни редици!
А какво долкова дъвчете Зърнените манджи? Верно, че скъпички бяха, но таз година хубава реколта събраха!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от todorov 74Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
Коментар
Коментар