IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (6C4 / CHIM и 6C4P- привилегировани) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от todorov 74
    Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.
    +1 И аз това си мислех!
    Може би господин Керезов (който между другото си е пазарувал над 5 кинта миналият месец) ще внесе малко успокоение в разбунените ни редици!
    BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Ами те на лесно се научиха, трябват им пари, увеличение накапитала, то не беше преди 2-седмици, че ще увеличават капитала на HVAR, сега и на самия холдинг, с нова емисионна стойност 4 лв, ами какви бяха онези 11 лв преди година да ви е..а майката
      Няма да мине 100%, а за зърнени направо се изгавриха
      Кефиш ме Хане, нали разпрвяше на инсайдер-а, че предпочиташ тук да наливаш и в КАо, ами стискай палци от КАО да не ти обявят увеличение на капитала.
      А виждаме, че Корп се държат интелигентно в този пазарен момент, въпреки че са издали само 6 мил. акции, а не 150 мил

Коментар

• Да споделя само някой мои виждания по въпроса.Първо искам да кажа че имам акции в холдинга и разбира се те са ми натрупали не малко загуби до днешна дата.Така че споделям по -долу написаното от всички съфорумци.Не вярвам обаче Керезов и компания да не очакват точно такова отношение по въпроса.И тъй като те са от стари кози ярета излиза въпроса как все пак те очакват да реализират тези си планове?Според мен вариантите са два:1-имат договорки с големи играчи /нашенски или вносни/ и 70-80% от увеличението е гарантирано. 2-в оставащите 2м. излизат отчети с резултати много над нашите очаквания и очакват да получат някакво доверие.Поне аз за трети вариант не се сещам но и не вярвам че те ПРОСТО ТАКА смятат да наберат 200милиона лв.Разбира се това са само мои разсъждения.

Коментар

• Какви 4 лева емисионна - пазарната дотогава ще е 2 лева.
          Че кой ще е луд да записва новата емисия?
          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
            Ами може и да имат нужда от пари. Не мисля,ч е става въпрос за препиране, а може би за оцеляване. Ситуацията е сложна и за гигантите в света, като ли за големите в България.
            Кризата и при тях е очевидна. Може и да не я преживеят.
            Ако стане така, ще е за добро - борсата има нужда от пречистване от перилните препарати

Не е препоръка.

Коментар

• Много сте готини миналата година се надпреварвахте да пълните на 11 лева ... да не говорим че някои даже критикуваха мениджмънта че е сбъркал ипо-то като го пуснал толкова ниско на 4 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                Прави сте-но мисля че най-вероятно са си направили сметката и едва ли ще имат проблеми със записването.
                Първоначално изпратено от Storm
                Първоначално изпратено от Schumacher
                Поредното им източване на борсата. Надявам се, този път да не мине!
                Помним Дървени храни !
                Ами да си ги записват с собствени пари ... въпроса не е в записването, а в доверието.

Коментар

• Ами може и да имат нужда от пари. Не мисля,ч е става въпрос за препиране, а може би за оцеляване. Ситуацията е сложна и за гигантите в света, като ли за големите в България.

Коментар

• До тогава цената може и два лева да стане.
                    Хехейййй смешници
                    Да си го запишат със собствени средства
                    Аз искам дивидент - хе хе хе хееееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                      Ще мине. Тук въпросът не е дали заслужават доверие - просто самите те ще си го запишат или по - скоро татко Марк Рич. Това допълнително ще разводни капиталът. Целта е да се вливат нови финансови средства, за да се пере и препира. България е идеална за подобни операции.
                      Важното е да не се запише с наши пари.

Коментар

• Ще мине. Тук въпросът не е дали заслужават доверие - просто самите те ще си го запишат или по - скоро татко Марк Рич. Това допълнително ще разводни капиталът. Целта е да се вливат нови финансови средства, за да се пере и препира. България е идеална за подобни операции.

Коментар

• Прави сте-но мисля че най-вероятно са си направили сметката и едва ли ще имат проблеми със записването.
                          Първоначално изпратено от Storm
                          Първоначално изпратено от Schumacher
                          Помним Дървени храни !

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от deneb
                            Първоначално изпратено от Bully
                            Първоначално изпратено от lipsata
                            “Химимпорт” АД възнамерява да увеличи своя капитал чрез издаване на до 50 милиона нови акции. Предстои управителния съвет на дружеството, с одобрението на надзорния съвет, да определи емисионната цена и точния брой предлагани нови акции, като според предварителните разчети размерът на емисията ще е за около 200 милиона лева. Средствата, постъпили от увеличението на капитала, ще бъдат използвани за финансиране на инвестициите и дейността на групата Химимпорт.

Очаква се записването на новите акции и търговията с права на Българска фондова борса да започне до края на 2008 г., след одобрението на проспект от Комисията за финансов надзор и неговото публикуване. Съобщение за публичното предлагане ще бъде оповестено чрез “Държавен вестник” и в-к “Пари”.

“Химимпорт” АД
                            сигурен съм, че няма да мине... да ги видя как ще убедят инвеститорите, че са отговорни мениджъри щрауси...

След като ни набутаха със Зърнени храни, вече никакво доверие не заслужават.
                            Ами те на лесно се научиха, трябват им пари, увеличение накапитала, то не беше преди 2-седмици, че ще увеличават капитала на HVAR, сега и на самия холдинг, с нова емисионна стойност 4 лв, ами какви бяха онези 11 лв преди година да ви е..а майката
                            Що бе, взеха ви парите миналата година на 11 лв. продадоха ви зрънчо на 4.5, а сега мажоритаря ще си увеличи дела на 4 лв. няма лошо (за него).
                            незнам обаче тези които държат от тяхните хартийки какво очакват?
                            Не препоръчвам нищо, само си разсъждавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Schumacher
                              Помним Дървени храни !

Коментар

• Първоначално изпратено от deneb
                                Първоначално изпратено от Bully
                                Първоначално изпратено от lipsata
                                “Химимпорт” АД възнамерява да увеличи своя капитал чрез издаване на до 50 милиона нови акции. Предстои управителния съвет на дружеството, с одобрението на надзорния съвет, да определи емисионната цена и точния брой предлагани нови акции, като според предварителните разчети размерът на емисията ще е за около 200 милиона лева. Средствата, постъпили от увеличението на капитала, ще бъдат използвани за финансиране на инвестициите и дейността на групата Химимпорт.

Очаква се записването на новите акции и търговията с права на Българска фондова борса да започне до края на 2008 г., след одобрението на проспект от Комисията за финансов надзор и неговото публикуване. Съобщение за публичното предлагане ще бъде оповестено чрез “Държавен вестник” и в-к “Пари”.

“Химимпорт” АД
                                сигурен съм, че няма да мине... да ги видя как ще убедят инвеститорите, че са отговорни мениджъри щрауси...

След като ни набутаха със Зърнени храни, вече никакво доверие не заслужават.

Коментар

Working...
                                X