Unicredit май намери купувач и започна да прехвърля - свитнаха над 3 млн лв за нула време
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първа ФКБ изкупи всичко до 84 лв, което всъщност не беше много - 345 бройки в 12 сделки (няма предлагане). В дългосрочен аспект посоката на акцията е ясна, но интересното е какво ще бъде движението на акцията в краткосрочен аспект имайки в предвид какво се случва последните дни на големите борси по света?
Не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
И аз смятам, че нищо стршно не се е случило и си купих малко на нивата под 80.00.
Отдавна и бях хвърлил око на тая позиция и исках да си имам малко.
А иначе фундаменталните ми разсъждения са следните:
-Като си спомям каква навалица беше при ИПО-тата на ПИБ и КТБ, значи в България има страхотен интерес акции на банки. А тази , дори и да не е най-добрата , е една от добрите.
-Сегашната корекция не е подкрепена от някакви обеми, продават предимно КОБОС-и.
Виж , ако започнат нови изсипвания от мажоритаря, тогава вече става по-опасно.
-Капман купува (!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameПървоначално изпратено от KOSTJUMARДано сте доволни, че накарах БАКБ да светне в зелено днес. Няма как - трябва да подкрепяме банката в трудни моменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARДано сте доволни, че накарах БАКБ да светне в зелено днес. Няма как - трябва да подкрепяме банката в трудни моменти.--
Коментар
-
Франк Бауър: Днес няма да продаваме още акции, но утре е нов ден
16.07.2007 10:08 ( BACB )Франк Бауър: "Ние се подготвяхме за тази стъпка от няколко месеца" 13.08.2007 10:08 ( BACB ) в-к Дневник
Коментар
-
Всяко чудо за 3 дни. Очаквам в сряда или четвъртък да светне на зелено БАКБ. Има фундамент, така че няма страшно. На мен ми харесваше и на 86, когато понапълних малко, на 83, после и на 80. Замислям се да не махна ПИБ и да купя още на тези нива тук. Спира ме само прекалената концентрация в една позиция, което избягвам да правя. Номера е да се пазари на спокоиствие, дори да не е на дъното. Че като вземат всички да купуват средата на Септември ще е вече късно. Не е препоръка.
Коментар
Коментар