IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Еееехх, "простаци" с "простаци", аман от вас бе! А мен като ме нямаше в класацията!? Зер не съм и аз един голям "простак"!? :-) :-) :-) ;-)
    Или трябва да си го заслужа това "признание"!?
    Пепи, и аз съм на влакчето, много ми е гот - взе да дърпа яко!

Коментар

• Привет Цезаре, Не искам никой да ме слуша за нищо в темата за Майстора, САМО ГЛЕДАЙТЕ ! :-))))))

Коментар

• Привет,Пепи,но не си спомням аз кой номер бях в класацията...

Коментар

• Тук и 8-цата се показва на небосклона и всички погледи са отправени в тази посока ! :-))))))))))

Привет от простак номер 2, да живеят умниците. :-)))))))))))))))

Коментар

• Какъв хубав, слънчев ден за Мостчетата)))))))))))))

Коментар

• Изглежда, че ще хвърчат "тапи" при Майстора! ;-)

Не е препоръка за каквото и да е, защото съм на второ място/ сребърен медалист/ в класацията за простаци. :-)))))))))))))))))

Коментар

• Гледай ХДПАТ, сещай се за Майстор МОСТС ! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                  Тук, махне ли се тапата- изгърмя шампанското ! :-)))))))))))))))
                  Pepi parvia opit za tapata be6e neuspe6en da vidim sledvastia....

Коментар

• Тук, махне ли се тапата- изгърмя шампанското ! :-)))))))))))))))

Коментар

• Никого не съветвам да купува или продава, като смятам, че всеки има глава на раменете, за да вземе едно или друго решение, расъждавам и си правя изводи от търговията през последните седмици. ;-) РАСОТО ще стане фен на Майстора, усещам. :-))))))))))))

Коментар

• Понякога вслушването в съветите, дори и на папагалите, може да има много позитивни изгоди ...

Коментар

• В някои английски клубове поставяли на входа дресиран папагал, който при всяко отваряне на вратата крясвал: “Господине, шапката ви!” Забележителното е, че и ние сме станали вече доста изискан клуб, щом във форума ни един папагал без умора крещи: “Купувайте си MOSTS!”

Коментар

• Лелее, как са се наредили под конец за някой ГОЛЯМ играч или банка да си направят едно добро пакетче от перспективният Майстор МОСТС! ;-)

Коментар

• Искаме по-ниска цена за магистрала "Тракия"

По-ниска цена за изграждане на километър от автомагистрала Тракия ще поискаме от португалско-българския консорциум, който получи концесията за строителство на магистралата.

Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, след приключителното по-рано днес заседание на правителството..

Няма да има държавни гаранции за фирмата, с която е сключен договорът за изграждането, категоричен беше Гагаузов. По неговите думи решението за бъдещето на концесията ще бъде взето до края на годината.

Ако преговорите обаче са неуспешни, правителството има варианти, по които да продължи изграждането на стратегическия за страната обект.

Има шест варианта за изхода по концесията на магистрала „Тракия" и нито един от тях не се изключва, каза министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов.

Крайното решение по концесията и преговорите ще вземе Министерски съвет, а не тройната коалиция, тъй като самата сделка е сключена от предния кабинет, уточни министърът.

Ако концесията пропадне, има варианти, с които да не се забави строежът на магистралата, обясни още строителният министър. Част от тези варианти включват национално съфинансиране и средства от еврофондовете или заеми.

Отпечатване | Изпращане

Коментар

• Асен Гагаузов:

Строим "Тракия" след Нова година

Има шест сценария за бъдещето на автомагистралата

Ако концесията бъде отхвърлена има варианти, с които строежът на автомагистрала "Тракия" да продължи и то непосредствено след Нова година, каза вчера министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов. Затова сме описали всички възможни варианти, включително с национално финансиране, с участие от средства от Кохезионния фонд на ЕС и със заеми, така че всичко което е възможно да се случи, е описано като вариант.
                                Надявам се до края на годината да бъде взето решението за това как ще продължи строителството на магистралата "Тракия", каза той. Както стана известно преди броени дни преговорите между строителното ведомство и португалците са пред провал. Министърът каза, че след 10 октомври е направен доклад по преговорите с консорциума, който иска да вземе магистралата на концесия и е представен в Министерския съвет. Смятам, че министрите ще бъдат достатъчно мъдри да вземат най-правилното решение, коментира министърът.
                                Гагаузов съобщи, че решението за магистрала "Тракия" ще бъде взето след 9 декември. Има 6 варианта за строежа на магистралата. Обмисля се всеки един от тях. На никой никога през ум не му е минавало да приеме по-висока цена за строителството, заяви той по повод обявеното от неговия заместник Савин Ковачев, че португалците са поискали по-висока цена. Той определи като абсурдно да има държавни гаранции за трафика.

01.12.2006

Коментар

Working...
                                X