Мен ми прави впечатление, че земите и сградите пак намаляват. Явно имотите на мостс се прехвърлят на други лица.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
ОК
-
Сега оглеждам и отчета по-добре, то и какъв отчет просто нямам думи (така направен, че да не се разбере нищо) и какво да видя загубата не е била 452 000 лв. както в отчета за приходите и разходите, а 965 000 лв. (отчета за собствения капитал). Винаги съм бил горд, от печалбата ми от акциите на Мостстрой закупени на 9 лв. и продадени на 450 лв., ама сега ще ме е срам да се хваля, защото дружеството май ще си запази за дълго името за най-голям спукан балон.
Не е препоръка за покупка или продажба
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaЩе ви помоля да не злорадствате наистина. Някои очакваха такъв отчет други не. Пожелавам на инвестиралите в МОСТС, успех и здрави нерви и следващия път да гледат фундамента на дружеството, в което инвестират.), радвам се на Пепи, който драскаше по 1 Библия и 2 Корана във всеки пост за МОСТ(я, и рима имало), а сега стана лаконичен.
Коментар
-
Какво нещо са наистина очакванията))))
И аз очаквах по-лош отчет...от...неотразени вземания и разни др.фактори
Та, този започва даже да ми харесва:
-ДМА нарастват над 20%....ами браво, нали ще се строят мостове и магистрали
-материалните запаси--скачат почти двойно
-почти тройно увеличение на кеша
-активите нарастват с над 60%
-нарастването на задълженията ...по-малко от двойно
Само договорите, по които работят в момента са два пъти повече от балансовото им число...
Оставам си фен на тази позиция)))и на по-добрите пътища в България
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от patkanАко не се гледа графата печалба/загуба, може да се каже, че отчетът е добър, но както се казваше в "Приятели" щом стане въпрос за храна: "Джоуи не дели"Та и с Божков тъй... и при MOSTS и при HDPAT това е бъдещето - нарастващи приходи, загуба, клоняща към нулата
. Ако имат сериозни намерения, ще извадят рано или късно печалбата, иначе свиват шатрата и циркът си отива... Нямам акции на гореспоменатите дружества, но съм фен на Пепи!
Какъвто и да е отчет да бяха изкарали нямаше как да оправдае моментната цена, ама този ...... При такъв отчет цена и 60 лв. на акции ще е много, ако щат да си работят денонощно и да строят хиляди мостове. Честно загуба и то при условие, че времето през септември - декември беше чудесно за работа, а наистина имат и поръчки, просто е безумие. Не ми се коментира повече, защото повечето тука се дебели глави и каквото и да им се каже знаят две неща - майстора работи много и като спечелим този или онзи проект какви печалби ще изкараме. Ако продължават да изкарват така пари да не земат и да фалират
ПС: Надявам се да не ми се обидите много, но истината боли.
Коментар
-
Anton Chigurh
Ще ви помоля да не злорадствате наистина. Някои очакваха такъв отчет други не. Пожелавам на инвестиралите в МОСТС, успех и здрави нерви и следващия път да гледат фундамента на дружеството, в което инвестират.
Коментар
-
Задължения по търговски заеми___________478
Задължения към доставчици и клиенти____8828
Задължения по получени аванси_________3287
Задължения към персонала______________2875
Данъчни задължения, в т.ч.:_____________2393
- корпоративен данък върху печалбата______0 ()
- данък върху добавената стойност_______355
- други данъци________________________2038
Задължения към осигурителни предприятия_1599
5. Други краткосрочни задължения_________120
Задължения към Пепи - 0! Т.е. или всичко му е платено или са го минали я като персонал я като аванс
Имам акции. ( И с Пепи имаме много общи позиции)
Коментар
-
Първоначално изпратено от the magАбе хора, та това е 27% над цената на които сте почнали годината, какво сте се заоплаквали...
Коментар
-
Ако не се гледа графата печалба/загуба, може да се каже, че отчетът е добър, но както се казваше в "Приятели" щом стане въпрос за храна: "Джоуи не дели"Та и с Божков тъй... и при MOSTS и при HDPAT това е бъдещето - нарастващи приходи, загуба, клоняща към нулата
. Ако имат сериозни намерения, ще извадят рано или късно печалбата, иначе свиват шатрата и циркът си отива... Нямам акции на гореспоменатите дружества, но съм фен на Пепи!
Коментар
Коментар