IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Какво е неясното,предстои осребряване на активите на КТБ от държавата.Затова се
    продават и прехвърлят активи към трети лица и офшорки.Когато ЧСИ започнат да
    продават не знам какво ще заварят ,но сегашните цени ще ви се струват добри.

Гадното е че тази акция ако не фалира ,е начертана да бъде ракета...... още тази година ....
    За сега нищо не показва ,че и готвят фалита....
    Първо е в обществено внимание ...
    вторло оценката на активите е над 400 милиона....при 5 лв увеличение на капитала .
    Трето борят се акулите за всяка педя земя на петрол ,че много кеш има в нея.....само като земя...
    четвърто някой направиха цесии от фантомнити фирми.....това също ...
    пето държавата има още 700К акци ,който на следващият търг ще бъдат на 1,6- 1,7 най малко....
    Шесто даже и да има ония 9 милиона акции в КТБ ,синдика никога няма да ги продаде за стотинки ,ще го хванат заа душата в момента на тази глупост....
    Много се шуми в тази мътилка.....вервай ми...
    Останалото колегата по долЕ го е написал...
    слаба ликвидност ,дребни , много страх и накрая мажо....не се показва ...
    Така ме не е препоръка...и си чакаме 2 лева най късно след 6 месеца..
    ОСАто е много важно....да се види кой ,какво прави и защо...
    А столипиновския циганин ,правилно с е насочил ,скоро ще каже аз купих 50 К .....онзи месец на 90 ст....
    Не напразно стой в тази тема....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ако другата седмица има поне два дни като днешните петрол ще отиде на 1,4....най малко !
      българска народна поговорка ---> гладна кокошка просо сънува
      Last edited by X_Y; 15.03.2015, 21:31. Причина: Не се заяждайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
        Дори и да се случи мечтаната от теб цена от 1,40 то тя ще е с мижав обем и на практика никой няма да може да продаде. В момента купуват и продават дребни спекуланти по позицията. За ръст трябва да се включат и хора които имат пари. Тук тежат толкова много неясноти, че всеки уважаващ парите си спекулант и инвеститор ще купува другаде. Пак казвам дори и да има цена от 1,40, то тя ще е примерно със 100 броя, колкото да се преоцени. Естествено това е моята гледна точка на човек, който обича да купува качествени активи.
        Прав си, че има много условности. Пътят на долу беше първно до 1.3, след това корекция до 1.7 и чак след това стигна до 1 лев. Ако разгледаш обемита от движението и на левче, които са минали ще видиш, че не са хич много (за нормално ликвидна акция каквато тази не е) и спокойно може ако мажо поиска да си напомпа стойността на активите да вдигне цената и до 2 лв. По принцип всички, които имаме акции тук сме просто мравки във вселената . Моето виждане е поне е, че сме тук, за да можем да се промъкнем между капките като стават големите размествания и да изкараме добра печалба. Така че, ако беше нормално ликвидна акция, щях да се съглася с теб, че можемда си почакаме за 1.4 (все пак са си 40% плюс). Тук обаче случаят не е такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Какво е неясното,предстои осребряване на активите на КТБ от държавата.
          Неясно е какво общо има това с Петрол
          Отделно - Нашата държава не се е показала като много страшен събирач!
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Дори и да се случи мечтаната от теб цена от 1,40 то тя ще е с мижав обем и на практика никой няма да може да продаде. В момента купуват и продават дребни спекуланти по позицията. За ръст трябва да се включат и хора които имат пари. Тук тежат толкова много неясноти, че всеки уважаващ парите си спекулант и инвеститор ще купува другаде. Пак казвам дори и да има цена от 1,40, то тя ще е примерно със 100 броя, колкото да се преоцени. Естествено това е моята гледна точка на човек, който обича да купува качествени активи.
            Какво е неясното,предстои осребряване на активите на КТБ от държавата.Затова се
            продават и прехвърлят активи към трети лица и офшорки.Когато ЧСИ започнат да
            продават не знам какво ще заварят ,но сегашните цени ще ви се струват добри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
              "Ако другата седмица има поне два дни като днешните петрол ще отиде на 1,4....най малко "

И аз го чакам този момента, ама да видим. Доста се задържа на тази цена. Мен ме е яд малко, че можех да понатрупам повече акции под левчето, ама какво да се прави. Моите виждания са за поетапно 1.4 после 1,8 полсе 2.2 и ако има успокоение около акционерните собствености и някаква ясна визия за развитието на компанията да се върви вече нагоре. Според мен обаче цената от 5 лева няма да я видим толкова скоро и лесно. Преди миноритарите като нас бяхме едва ли не единици и големите риби тук си правиха каквото си искат с цената в зависимот на колко им е изгодно да отиде и падне. Сега ми се струва, че покрай прехвърлянията се разляха доста свободни акции, а имайки предвид нашата супер ликвидна и динамична борса, можем да си ги въртим по междуси докато свят светува

Коментар

спора беше при 2,8 на Петрола ,че ще върви към 5 лева.......което стана с увеличението което искаше да направи Цветан василев....
                А ССВ беше при 1,4 и трябваше да настигне Петрол при 2 лв.....
                Само че нещата не станаха така....
                Петрол стигна 4,5 и върна заради фалита на Корп....
                а ССВ също....върна ....
                И дотам беше спора.....
                Ганчев не влага кеш да крепи Петрол....
                Как беше при рязко падане ,следва рязко скачане.....
                Ако другата седмица има поне два дни като днешните петрол ще отиде на 1,4....най малко
                Не е препоръка...
                Поздрави!
                "Ако другата седмица има поне два дни като днешните петрол ще отиде на 1,4....най малко "

И аз го чакам този момента, ама да видим. Доста се задържа на тази цена. Мен ме е яд малко, че можех да понатрупам повече акции под левчето, ама какво да се прави. Моите виждания са за поетапно 1.4 после 1,8 полсе 2.2 и ако има успокоение около акционерните собствености и някаква ясна визия за развитието на компанията да се върви вече нагоре. Според мен обаче цената от 5 лева няма да я видим толкова скоро и лесно. Преди миноритарите като нас бяхме едва ли не единици и големите риби тук си правиха каквото си искат с цената в зависимот на колко им е изгодно да отиде и падне. Сега ми се струва, че покрай прехвърлянията се разляха доста свободни акции, а имайки предвид нашата супер ликвидна и динамична борса, можем да си ги въртим по междуси докато свят светува

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                  Айде сега "дай 1000 лева" Сигурен съм че можеш да ги изкараш и сам ( не се бъзикам) и тогава прави с тях каквото сметнеш за добре. Към двете спорещи страни - не се заяждам с вас - просто видях котировките на Петрола и се сетих за вашия спор - без лоши чуства.
                  спора беше при 2,8 на Петрола ,че ще върви към 5 лева.......което стана с увеличението което искаше да направи Цветан василев....
                  А ССВ беше при 1,4 и трябваше да настигне Петрол при 2 лв.....
                  Само че нещата не станаха така....
                  Петрол стигна 4,5 и върна заради фалита на Корп....
                  а ССВ също....върна ....
                  И дотам беше спора.....
                  Ганчев не влага кеш да крепи Петрол....
                  Как беше при рязко падане ,следва рязко скачане.....
                  Ако другата седмица има поне два дни като днешните петрол ще отиде на 1,4....най малко
                  Не е препоръка...
                  Поздрави!
                  Last edited by chronos; 13.03.2015, 17:04.

Коментар

на ъпаджиите ,как им казват....,
                    Пазарна манипулация е вкарване на стар век в софикс и един по късно влизането на холдинг Бургас....пак в Софикс но на мястото на стар век....
                    Това на Бостанската борса за череши ле?

Коментар

И кой е прав...
                      дай хиляда лева и аз ще стана прав.... точно дза 20 секунди....
                      съгласен ли си.....
                      Айде сега "дай 1000 лева" Сигурен съм че можеш да ги изкараш и сам ( не се бъзикам) и тогава прави с тях каквото сметнеш за добре. Към двете спорещи страни - не се заяждам с вас - просто видях котировките на Петрола и се сетих за вашия спор - без лоши чуства.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Пазарна манипулация му казват на това. Или?
                        на ъпаджиите ,как им казват....,
                        Пазарна манипулация е вкарване на стар век в софикс и един по късно влизането на холдинг Бургас....пак в Софикс но на мястото на стар век....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          играчорство...
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

след вербалното ми влизане във форума ,се чувствам горд ,че помогнах на поредния новобранец ,да си продаде 200 акции в петрол.....
                            Утрешния пост ще бъде с насока на помощ на следващия с 200 акции на 97 ст.....

Коментар

• след вербалното ми влизане във форума ,се чувствам горд ,че помогнах на поредния новобранец ,да си продаде 200 акции в петрол.....
                              Утрешния пост ще бъде с насока на помощ на следващия с 200 акции на 97 ст.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Признавам си, че спорех с Монти (без да се заяждам ) , ....но имах очаквания да се срещнат ценово при 1.3-1.5 ....
                                Очевидно е, че не успях да позная на 100 % ....
                                Прпи 2 лева....

Коментар

Working...
                                X