IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Греъм много отдавна го отбеляза - битката е за актива.
    Битките са за активите ......ама знаеш ли защо....немат пари за Петрол АД.....и там имат надежда да прекарат държавата....ама нормална държава не може да се прекара....

Акулите търсят актива а държавата е кредитор на петрол Ад.....
    не съм видял държава да губи стотици милиони два пъти....за едно и също нещо....
    ще бъде интересно.....
    Скоро ще има интересни моменти....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Аз се чудя друго. Защо големите ще се опитват да купят акции от Петрол, след като могат да се опитат да придобият активите му?
      Греъм много отдавна го отбеляза - битката е за актива.

Коментар

Аз се чудя друго. Защо големите ще се опитват да купят акции от Петрол, след като могат да се опитат да придобият активите му?
        как ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          даже и държавата да е кредитор в което почвам да се съмнявам ....
          Има два начина ...
          големите акули чакат да купят ефтино ,големинте акули не искат да купуват....
          Държавата иска да вземе 5 лева и не иска да вземе пет лева а 20 лева ....
          нещо което цял свят знае че струва 20 лева да го продадеш за 5 лева.... при това медиино внимание...
          Друго ,държавата ако не намери за 5 лева ,може пък да вложи още 5 лева и да го продаде за 25 при тази борба между акулите....
          различни виждания....
          ако пък не струва 20 лв и не струва 5 лева ,кой ще носи отговорността че вече не струва нищо.... ако вчера е струвало....
          Не е препоръка..
          В тоя случай бъдещият мажо е силната страна,този дето продава ще остане прецакан.

Коментар

• Аз се чудя друго. Защо големите ще се опитват да купят акции от Петрол, след като могат да се опитат да придобият активите му?

Коментар

Мисля вече кредитор е държавата или бъркам?
              Та оттам и последващи размисли.
              даже и държавата да е кредитор в което почвам да се съмнявам ....
              Има два начина ...
              големите акули чакат да купят ефтино ,големинте акули не искат да купуват....
              Държавата иска да вземе 5 лева и не иска да вземе пет лева а 20 лева ....
              нещо което цял свят знае че струва 20 лева да го продадеш за 5 лева.... при това медиино внимание...
              Друго ,държавата ако не намери за 5 лева ,може пък да вложи още 5 лева и да го продаде за 25 при тази борба между акулите....
              различни виждания....
              ако пък не струва 20 лв и не струва 5 лева ,кой ще носи отговорността че вече не струва нищо.... ако вчера е струвало....
              Не е препоръка..

Коментар

Винаги гледат интереса на кредитора..а той не е да вземат о стотинки...
                това е според мен.....
                Та затова , за кой кредитор става въпрос и кой синдик........

че нещо почнах да играя тука има ,тука нема....
                ти си по напред в материала и с две думи напиши ситуацията със синдиците....ако ги има...

Мисля вече кредитор е държавата или бъркам?
                Та оттам и последващи размисли.

Коментар

Който и да е, избери си сам.
                  Винаги гледат интереса на кредитора..а той не е да вземат о стотинки...
                  това е според мен.....
                  Та затова , за кой кредитор става въпрос и кой синдик........

че нещо почнах да играя тука има ,тука нема....
                  ти си по напред в материала и с две думи напиши ситуацията със синдиците....ако ги има...

Коментар

За кой синдик става въпрос...
                    Който и да е, избери си сам.

Коментар

Бях чувал АСПК по отношение на търга и липсващото инфо.
                      Рекоха, че нищо не са качвали, щото нищо не е минало.
                      Питах ги за следващ търг, а те дори не знаеха, че вече е под номинал.
                      Относно синдика - има ли някой реални надежди за защита на миноритарен интерес?
                      Нямам никакви препоръки!
                      За кой синдик става въпрос...

Коментар

• Бях чувал АСПК по отношение на търга и липсващото инфо.
                        Рекоха, че нищо не са качвали, щото нищо не е минало.
                        Питах ги за следващ търг, а те дори не знаеха, че вече е под номинал.
                        Относно синдика - има ли някой реални надежди за защита на миноритарен интерес?
                        Нямам никакви препоръки!

Коментар

Монти, приличаш на фен на ХДПАТ по пътя надолу. Нещо като Пепи от темата.
                          Човекът се хаби да пише по половин страница, а получава все еднозначни несъдържащи почти никакво инфо отговори.
                          Ако някой иска да се включи, нека каже има ли държавни поръчки
                          Не е препоръка!
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Монти, приличаш на фен на ХДПАТ по пътя надолу. Нещо като Пепи от темата.
                            Аз съм реалист а не оптимист като теб....
                            ти нали беше отпимист......
                            С който по старите колеги съм си писал на лични...
                            едните очакват 30 стинки а другите 3 лева най малко......
                            така че совите не са това което са.....
                            А ти очакваш 30 стинки ,като оптимист....
                            най малконто защото в петрол интерест има държавата да вземе някакви пари,защото я държат под око .... а в Пътища божков да прецака някой....
                            само за протокола преди две гонини държавата по същия начин продава над 700 К в Хим...е цената падна до 70 стинки заради това и заради една друга банка ..... ,купиха се на третото предлагане на 1,30 лв....

Коментар

• Монти, приличаш на фен на ХДПАТ по пътя надолу. Нещо като Пепи от темата.

Коментар

• И още нещо...
                                По данни на инвестора , последните я месец има 20К продадени ,купени акции на средна 95 ст... кой искал до лефче е продал....сега следва малко количество до 1,2...защото там имаше търговия и после слезна веднага ....от 1,20 до 90 ст... ,
                                последните три месеца около 200 К на средна 1,4 лв и най голям пакет и единствен на 17 К на 1,78 лв.....
                                така че над 1,50 ще почне да има предлагане....
                                А някой спомня ли си когато Юг маркет се набираше от 2,2 до 2,5 ....за 7К....
                                не е препоръка....

Коментар

Working...
                                X