IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Така е. И аз го четох и абсолютно нищо ново не се казва. Цената и тя не мърда, няма търговия. Чудя се дали скоро и Гришата няма да препродаде Петрол на някой друг?
    Кое да препродаде?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Претопляна манджа, другия лагер, ама малко да вдигнем темата.
      Нямам препоръки!

http://www.blitz.bg/news/article/372443
      Така е. И аз го четох и абсолютно нищо ново не се казва. Цената и тя не мърда, няма търговия. Чудя се дали скоро и Гришата няма да препродаде Петрол на някой друг?

Коментар

• Претопляна манджа, другия лагер, ама малко да вдигнем темата.
        Нямам препоръки!

http://www.blitz.bg/news/article/372443

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Ти май не схващаш че след като кредитори си разпределят активите на дружеството, за акционерите може да остане една празна черупка!?
          Съгласна съм, че този риск съществува. Според мен обаче много подобни случаи станаха вече на нашата борса и малко ме съмнява някой да го повтори, защото вече ще има сериозен отпор от институциите. Според мен ще вдигнат Петрол-а. А и към него имаше сериозни интереси от руснаците. Кредиторите нямат интерес от Петрол, а от това да си възстановят парите, така че по-логично ми се струва, че дори и в най-лошия сценарий, ще се търси нов купувач, а не разпарчетосване.
          * Не е препоръка! Имам акции тук.

Коментар

• Сензационно: Гриша Ганчев спаси Левски!

Волейболният отбор на Левски има неочакван спасител. Благодетелят на футболния ЦСКА Гриша Ганчев е причината "сините" да просъществува като волейболен клуб.

Новината съобщи Владимир Николов, който не крие, че е дал всичките си спестявания за оцеляването на клуба. Капитанът на националния отбор обобщи, че два дни преди крайния срок за подаване на документи и участие в шампионата в клуба не е имало достатъчно пари, за да се гарантира участието на тима. Тогава фен на "сините" е организирал среща с Гриша Ганчев, което е и причината в момента на фланелките на Левски да пише "Петрол".

"Левски на практика беше мъртъв. Два дни преди да изтече крайни срок за подаване на документи за участие в първенството, ние не дишахме. И тогава наш симпатизант уреди среща с г-н Ганчев. Тя беше доста кратка", сподели Николов и цитира какво му е казал Ганчев.

"Ти си Владо Николов, ти си Левски! Ето ви пари да има къде да играете, ето ви пари да имате за екипи, за да не ходите голи. Знам, че не може да има голям спорт, без в него да се изправят Левски срещу ЦСКА. Затова изправи твоя Левски, за да имаме волейбол, защото май само той ни остана национална гордост", каза Николов и продължи за бъдещето на "сините".

"Така на практика "Петрол" спаси Левски от сигурна смърт. Надявам се сега на ход да са нашите фенове. Започваме вече доста инициативи, които, ако привържениците ни превърнат в успешни, Левски от зимата ще е пак онзи отбор, който България знае. А дотогава ще играем с юноши, защото бюджетът ни позволява единствено това", сподели още Николов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Ти май не схващаш че след като кредитори си разпределят активите на дружеството, за акционерите може да остане една празна черупка!?
              В какво граматическо време е структуриран въпросът ти ?
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

И какво стана сега. 2 дни иху и после тиху. Според мен не им изглежда хич зле отчета на петрол. В сравнение с отчетите от времето, когато акцията беше 4-5 лв. този си е на световно ниво Май обаче никой от големите не иска да влиза в Петрол-а. Странно ми е и защо фондовете подминават акцията, при положение, че има сериозен потенциал за ръст тук. Поне за мен де, за това съм и в тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Все още няма подробности. Не си спомням последно преди Василев да вземе компанията, Ершов ли продаде дела си и Събев?

Коментар

• http://www.capital.bg/kakvo_stava/20...ni_za/?ref=rss

Last edited by Jekata; 20.10.2015, 21:10.

Коментар

И какво стана сега. 2 дни иху и после тиху. Според мен не им изглежда хич зле отчета на петрол. В сравнение с отчетите от времето, когато акцията беше 4-5 лв. този си е на световно ниво Май обаче никой от големите не иска да влиза в Петрол-а. Странно ми е и защо фондовете подминават акцията, при положение, че има сериозен потенциал за ръст тук. Поне за мен де, за това съм и в тази позиция.
                      Фондовете подминават акцията че няма много свободен обем.....
                      но има някой който си купува по малко на тези цени..... ако тръгне борсата нагоре ,тук ще е едно от местата където спекулантите ще си пробват усета.....
                      Last edited by Монти; 20.10.2015, 11:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        http://www.investor.bg/novini-i-anal...danyci-204241/

за мен е интересно чИтиво ....
                        не е толково лошо положението....

Коментар

Тъкмо реших, че може да тества 50 ст. и да се включа скромно ....то взеха, че появиха "добри новини"...
                          Няколко неща ми правят впечатление в статията :
                          - "..Междинният отчет за второто тримесечие бе публикуван на 16 октомври, като крайният срок за това беше края на юли..." - Скромния ми опит ми напомни за един подобен случай, когато се изнервих със забавени отчети ( PBR ). Но там ги подпира правителството, а тук не знам кой ...
                          - "...Петрол регистрира неконсолидирана оперативна печалба ..." . смятам да изчакам консолидирания отчет
                          Успех на оптимистите .... и аз съм от тях, но не по тази позиция
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

70-80 ст. според мен не са цена тук като гледам какви са спредовете и желаещите да продават. Ако има купувач може за половин час и на 1.5 да отиде. Последните седмици гледам, че минават тук-таме големи пакети. Има продавачи, но явно има и купувачи, които взимат на тези нива. Петролът има потенциал за ръст, но да видим дали ще влезе в нечие полезрение. Мисля си, че без да се приключи сагата с Цветан Василев и да стане ясно какво следва, тук ще си се мотаме на тези цени.
                            *Не е препоръка.

Коментар

Според мен ще се качи до 70-80 стотинки....така е когато няма предлагане...
                              Ако излезе предлагане ,тогава е друга бира.....
                              70-80 ст. според мен не са цена тук като гледам какви са спредовете и желаещите да продават. Ако има купувач може за половин час и на 1.5 да отиде. Последните седмици гледам, че минават тук-таме големи пакети. Има продавачи, но явно има и купувачи, които взимат на тези нива. Петролът има потенциал за ръст, но да видим дали ще влезе в нечие полезрение. Мисля си, че без да се приключи сагата с Цветан Василев и да стане ясно какво следва, тук ще си се мотаме на тези цени.
                              *Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                                В общи линии вчера и днес се случи едно локално и ограничено във времето срещане на отчаянието на едната страна с надеждата на другата
                                Нечии нерви не издържаха (в това няма ни капка критичност - всеки си има праг на поносимост) и разкара складовите наличности на 0,56.
                                Очавания?
                                По-скоро не. Ще се гледаме пасивно известно време.
                                Според мен ще се качи до 70-80 стотинки....така е когато няма предлагане...
                                Ако излезе предлагане ,тогава е друга бира.....

Коментар

Working...
                                X