IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Днес имаше доста активна търговия тук, а и големи (поне за общото преставяне последните месеци на акцията) обеми. Дали не се очаква компанията да бъде засегната от евентуалната развръзка в казуса с КТБ. Все пак се очаква да излезе съвсем скоро и доклада на проверяващите. Иначе Гришат уж стабилизира положението като изчисти една доста голяма част от заемите.Някакви идеи и очаквания? Аз днес допълних едни скромни 1000 бройки, но все пак.
    В общи линии вчера и днес се случи едно локално и ограничено във времето срещане на отчаянието на едната страна с надеждата на другата
    Нечии нерви не издържаха (в това няма ни капка критичност - всеки си има праг на поносимост) и разкара складовите наличности на 0,56.
    Очавания?
    По-скоро не. Ще се гледаме пасивно известно време.

Коментар

• Днес имаше доста активна търговия тук, а и големи (поне за общото преставяне последните месеци на акцията) обеми. Дали не се очаква компанията да бъде засегната от евентуалната развръзка в казуса с КТБ. Все пак се очаква да излезе съвсем скоро и доклада на проверяващите. Иначе Гришат уж стабилизира положението като изчисти една доста голяма част от заемите.Някакви идеи и очаквания? Аз днес допълних едни скромни 1000 бройки, но все пак.

Коментар

• Тази седмица ще има ли някакво раздвижване тук или пак скука? Не е препоръка!

Коментар

• Е, хайде де. Админите са големи цензури Знам, че не коментирах пряко за Петрол, а за друг бизнес на мажоритаря.Все пак косвено се отнася по темата. Нали ако другите бизнеси на Гришата са на печалба, ще има и пари за инвестиране в Петрол

Коментар

• http://m.capital.bg/biznes/kompanii/...vtori_zavod_v/

Коментар

• Някой чувал ли е информацията, че бате Бойко ще гони Гришата от Петрол-а за да намали и влиянието на онзи мустакат измамник-фараон Цецо Василев? Или са само спекулации в нета.
              Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Имах предвид дъното на 53 ст., днес пак го закачи.
                И аз си мисля, че около 0.5 ще е дъното тук. И се чудя дали да не понапазарувам докато все още се мотае на него или да изчакам. Все пак на нашата борса и лош секс предсната вечер може да свали цените на всички акции

Коментар

Длъжен съм да уточня, че шекера не е бил тукашен:

Мчи той и петрола не е тукашен! Те затова са такива летливи, нетрайни...

Коментар

Нищо не казвам, просто велики съвпадения.
                    Длъжен съм да уточня, че шекера не е бил тукашен:

онези 11 тона захар на „Мултигруп“, които бяха измити от дъжда. Съдебна експертиза тогава доказа, че 460 ТИР-а захар са били отмити.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Казваш ,че го напекло слънцето и бензина се изпарил
                      Не ми се вярва - два пъти с един и същи номер.
                      Едва ли е чак толкова прост ???
                      Нищо не казвам, просто велики съвпадения.

Коментар

Човека си е толкова над нещата, видно от движението на хартията.
                        Но историята с петрола ми мяза на историята с шекера де дъжда го отми.
                        Казваш ,че го напекло слънцето и бензина се изпарил
                        Не ми се вярва - два пъти с един и същи номер.
                        Едва ли е чак толкова прост ???

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                          Дъно... с това джудже начело от село Микре, дето беше първа бизнес дружка на фараон Цветан Василев, нещата не отиват на добре...
                          не е препоръка!
                          Човека си е толкова над нещата, видно от движението на хартията.
                          Но историята с петрола ми мяза на историята с шекера де дъжда го отми.

Коментар

• Дъно... с това джудже начело от село Микре, дето беше първа бизнес дружка на фараон Цветан Василев, нещата не отиват на добре...
                            не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

По точно....за петрол или за цялата наша борса или отделен сегмент от борсови акции....
                              Имах предвид дъното на 53 ст., днес пак го закачи.

Коментар

За неизбежния ход.
                                А оттам и дъното.

По точно....за петрол или за цялата наша борса или отделен сегмент от борсови акции....

Коментар

Working...
                                X