IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това отделяне ми намирисва на бъдеща продажба на тези бензиностанции, т.е. на новото дружество
    ariman_007,
    ще видим ..... можеха да ги продадат и в Петрол АД. Мажоритаря винаги е пълен с изненади .... а сега са двама .... Ершов и Събев .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
      http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/11/18/817911_petrol_prehvurlia_polovinata_ot_benzinostan ciite_si_v/
      По думите на ръководството на компанията с този ход, предложен от мажоритарния акционер - "Петрол холдинг" на Митко Събев и Денис Ершов, се цели повишаване на обемите продажби, подобряване на качеството на обслужване и реализиране на по-големи печалби.
      това отделяне ми намирисва на бъдеща продажба на тези бензиностанции, т.е. на новото дружество

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/11...tanciite_si_v/
        По думите на ръководството на компанията с този ход, предложен от мажоритарния акционер - "Петрол холдинг" на Митко Събев и Денис Ершов, се цели повишаване на обемите продажби, подобряване на качеството на обслужване и реализиране на по-големи печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
          Първоначално изпратено от Jekata
          Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Не знаех, че Петрол е още на Бедо, но може и да съм в грешка . Иначе ако се извозят облигационерите, познайте какво остава за акционерите.
          Разбира се ,че не е на Бедо от Синергоон..... Събев .
          Бедо нали влезе у Феста или Инвеста.
          Нещо си в грешка според мен.
          http://www.karieri.bg/show/?storyid=490512

Бедо Доганян стана член на надзорния съвет на Инвестбанк. Той влиза в управата не като акционер, а като независим експерт и ще се занимава с подготовката за първично публично предлагане на банката и пласирането на емисията. От 1997 г. Доганян е председател на надзорния съвет на "Синергон холдинг" и член на управителните органи на по-значимите дъщерни дружества в портфолиото на холдинга. Член е на управителния съвет на Съюза на инвеститорите в туризма. Бил е главен финансов ревизор към Държавния финансов контрол (ДФК) в Министерството на финансите. В продължение на 10 години е изпълнителен директор на "Петрол". Завършил е Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов, специалност "Финанси и кредит" и следдипломна квалификация "Финансов контрол" в УНСС. Говори английски, арменски и руски език.

Коментар

• Бедо нали влезе у Феста или Инвеста.
            Jekata,
            Много е сложно ... Денис Ершов и някакви американци в строителството се мешат тука....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              Първоначално изпратено от meche_cveti93
              Не знаех, че Петрол е още на Бедо, но може и да съм в грешка . Иначе ако се извозят облигационерите, познайте какво остава за акционерите.
              Нещо си в грешка според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93

Коментар

• Не знаех, че Петрол е още на Бедо, но може и да съм в грешка . Иначе ако се извозят облигационерите, познайте какво остава за акционерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho
                    Welcome to Bedoland :-)

сори 3а латиницата

Коментар

• Нямам акции тук.Влязох септември 2007-ма и излязох през февруари 2008-ма.Но като знам колко струва една бензиностанция ми намирисва на извозване на миноритарите
                      Пухче,
                      Миноритерите сме малко..... и един , два ИП......
                      По скоро как ще се отрази на облигационерите това прехвърляне....
                      Цената тук според мен не се определя от търсенето и предлагането и отчетите .... по скоро очаквам да се качи другият месец...

Коментар

• Нямам акции тук.Влязох септември 2007-ма и излязох през февруари 2008-ма.Но като знам колко струва една бензиностанция ми намирисва на извозване на миноритарите

Коментар

• Welcome to Bedoland :-)

сори 3а латиницата

Коментар

• Най-ясна представа за стойността на тези бензиностанции можеш да получиш ако ги пресметнеш по приходния метод.Вземаш ОПР-то на всяка една и смяташ.

Коментар

• Зависи колко са му платили той може да ги изкара и на 0,001 лв.. А после много лесно могат да ги ипотекират и теглят свързан заем и така .................

Мнението не представлява препоръка за покупко - продажба или други забранени с нормативната уредба действия или бездействия.

Първоначално изпратено от Пухче
                              тоя дето им е оценил тия бензиностанции за без пари...мирише на източване

Коментар

• тоя дето им е оценил тия бензиностанции за без пари...мирише на източване

Коментар

Working...
                                X