If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По думите на ръководството на компанията с този ход, предложен от мажоритарния акционер - "Петрол холдинг" на Митко Събев и Денис Ершов, се цели повишаване на обемите продажби, подобряване на качеството на обслужване и реализиране на по-големи печалби.
това отделяне ми намирисва на бъдеща продажба на тези бензиностанции, т.е. на новото дружество
По думите на ръководството на компанията с този ход, предложен от мажоритарния акционер - "Петрол холдинг" на Митко Събев и Денис Ершов, се цели повишаване на обемите продажби, подобряване на качеството на обслужване и реализиране на по-големи печалби.
Бедо Доганян стана член на надзорния съвет на Инвестбанк. Той влиза в управата не като акционер, а като независим експерт и ще се занимава с подготовката за първично публично предлагане на банката и пласирането на емисията. От 1997 г. Доганян е председател на надзорния съвет на "Синергон холдинг" и член на управителните органи на по-значимите дъщерни дружества в портфолиото на холдинга. Член е на управителния съвет на Съюза на инвеститорите в туризма. Бил е главен финансов ревизор към Държавния финансов контрол (ДФК) в Министерството на финансите. В продължение на 10 години е изпълнителен директор на "Петрол". Завършил е Стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов, специалност "Финанси и кредит" и следдипломна квалификация "Финансов контрол" в УНСС. Говори английски, арменски и руски език.
Нямам акции тук.Влязох септември 2007-ма и излязох през февруари 2008-ма.Но като знам колко струва една бензиностанция ми намирисва на извозване на миноритарите
Пухче,
Миноритерите сме малко..... и един , два ИП......
По скоро как ще се отрази на облигационерите това прехвърляне....
Цената тук според мен не се определя от търсенето и предлагането и отчетите .... по скоро очаквам да се качи другият месец...
Коментар
Пухче
Нямам акции тук.Влязох септември 2007-ма и излязох през февруари 2008-ма.Но като знам колко струва една бензиностанция ми намирисва на извозване на миноритарите
Зависи колко са му платили той може да ги изкара и на 0,001 лв.. А после много лесно могат да ги ипотекират и теглят свързан заем и така .................
Мнението не представлява препоръка за покупко - продажба или други забранени с нормативната уредба действия или бездействия.
Първоначално изпратено от Пухче
тоя дето им е оценил тия бензиностанции за без пари...мирише на източване
Коментар
Пухче
тоя дето им е оценил тия бензиностанции за без пари...мирише на източване
Коментар