IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    :......
    Успехи на всички повярвали в ръководството да подкрепи акцията... за разлика от един
    Мече, наистина ли смяташ че това правят, подкрапа на акцията
    На г-н Събев му трябва висока цена в края на година и ние като ловки спекуланти просто трябва да се възползваме мах. от това
    Гледай ква парзалка ще е от понеделник тук. А онова ку-ку П.К., в темата за топ 5, препоръчва да се инвестира в тая акция сега

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      аз откога чакам да прочета, че мечето_цвети е минало над 5 бр....
      не подценявай баба цеца - тя играе на едро

Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Имам акции с количество броят на пръстите на двете ръце...

Коментар

• Първоначално изпратено от Devour Разгледай мнение
        Пълна лудница е тука.
        Продадох вече след покупка на 3, не ми издържат нервите .

Поздрави на мечето, който каза някъде май месец, че истинското раздвижване ще е към края на годината. Не мога да цитирам, защото са изчезнали тия мнения.

не препоръка.

Според мен след определен период и анализ на ситуацията тази акция ще бъде отново актуална.......
        Другата година изтича 100 м евро облигационен заем и решението на този проблем е някаква по голяма продажба или смяна на собственика......
        Успехи на всички повярвали в ръководството да подкрепи акцията... за разлика от един Флагман и куп компании искащи пари от миноритарите
        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Devour Разгледай мнение
          Пълна лудница е тука.
          Нервите са си Ибали капаците.
          Честит профит от мен!

Коментар

• Пълна лудница е тука.

Поздрави на мечето, който каза някъде май месец, че истинското раздвижване ще е към края на годината. Не мога да цитирам, защото са изчезнали тия мнения.

не препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              аз откога чакам да прочета, че мечето_цвети е минало над 5%, а то кво стана ЦКБ...
              А сиктир - на такъв обем освен някой като ЦКБ-то после да го купува.

Коментар

• аз откога чакам да прочета, че мечето_цвети е минало над 5%, а то кво стана ЦКБ...
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• 14.12.2010
                  Петрол АД-София 7 700 000 1.300 10 010 000.00

Това си е чисто репо ) в ЦКБ то
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Както писах и другаде - сапунката е безкрай.
                    В днешната серия Събев намалил броя на акциите си в Петрол а ССВ увеличила над 5 % дела си... подробности в утрешната серия...

Коментар

• Както писах и другаде - сапунката е безкрай.

Коментар

• Сагата продължава с се по-интересни и вече дори забавни епизиоди:

От ПетролХолдинг, Петрол и Нафтекс Петрол отвръщат на Ершов

най-забавната част:
                        ...Досега сме се отнасяли с разбиране към проблемите на Денис и сме му съчувствали в чисто човешки план. Дългогодишната систематична злоупотреба с алкохол, липсата на дом, родина, семейна и социална среда, дългите престои в затворено пространство, изгонването му от някои държави, претърпеният преди няколко години инцидент, последван от продължителен престой в болница - всичко това вероятно се отразява негативно на психиката и разсъдъка му и го кара да работи против интереса си....

Коментар

• http://www.sofia-press.com/%D0%BE%D0...B8%D0%BD%D0%B3

Още нещичко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                            А Събев дали вече няма 14 % .... от дистрибутора.
                            не съм чел статиите ,но ако премине някой 50% и една акция трябва да прави търгово ....
                            а няма такива желаещи ... засега.
                            Събев 8-9 % мисля му се получиха, сега още 7, но кой да му ги е дал. Ако е той разбира се. А и тая цена...

Нямам никакви препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              А Събев дали вече няма 14 % .... от дистрибутора.
                              не съм чел статиите ,но ако премине някой 50% и една акция трябва да прави търгово ....
                              а няма такива желаещи ... засега.

Коментар

• Тоест с днешната сделка или делът на Петрол Холдинг е нараснал до 62.48% или Нафтекс Петрол вече е мажоритарен собственик на дружеството.

http://www.darikfinance.bg/novini/45507

Коментар

Working...
                                X