If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде да не коментираме как се оценява цяло предприятие в БГ.
Петрол е 1 милиард, колкото Спиди е 80 милки
Ами преди година и нещо един Мунчо от Столипиново беше оценил БТН за 100 милиона лева а сега струва пет пъти по толкова по борсова цена...
Същият Мунчо беше оценил преди 3 години Петрол на 200 милиона лева и Еларг преди шест месеца ва 90 ст акцията....
А същият Мунчо беше оценил ССВ на 7 лв , ХИМ на 9 лв а ЗХБГ на 1,2 ...
Та нещо струва толкова колкото най високата цена която дават за него...
Кранк,
тук се отиграва продажба по последни клюки за 1 милиард по неофициални данни , а миналата година годишното рали и преоценка да се постигне тази цена....
Та какво се е променило от миналата година...
Ами нища за мен освен че чакаме олигарх ,който вече е почти вътре...
А относно руснаците те не обичат явните компании , а цените от търговото се определят от продажбата на целият Петрол холдинг .. Също така дали има и 1 процент акции свободен обем в масовката ,заедно с дължавата...
Не е препоръка...
Да, да ... набалончени активи за 600 мил по баланс да ти ги дадат за 1 млрд ... нещо гнило има в тази дания
Кранк, преди доста време, когато взех ситни бройки за цвят някак ми мина подобно мнение покрай ушите. Сега може би защото не съм се нагрухал затова и може и да отдавам по-голямо значение на това мнение, както и твоето. Но ако онова бе в сферата на - ако не вали, ще е слънчево, то ми е интересно твоето на какво се базира? Монти - знаеш как е когато всички очакват едно нещо.
Пак повтарям, имам ситни бройки, и хем така ми се иска, хем инак.
Препоръки нямам!
Здравей,
Знам ,че когато всички очакват нещо , то не става ,но когато всички знаят че очакват нещо а очакваното нещо не става ,не е ли по добре да стане при толкова очакване да стане и при толкова страх да не стане ....
За сега купувача се движи на очакваната цена на 6 лв ако мине по нагоре ще се готвим за стабилно качване до НГ...
Не е препоръка....
Ха, ха гладна кокошка просо сънува. Как си я представяш тая работа да я отпишат на цена почи равна на максималната за всички времена
По тая логика що не отписаха Оргахим-а на 800, ами на 80
Или просто Петрол реализира огромни печалби за последната година.
Нямам, няма и да имам и препоръки нямам. Тая година ще гледам "завистливо" отстрани. Предните го отиграх доволно
Кранк,
тук се отиграва продажба по последни клюки за 1 милиард по неофициални данни , а миналата година годишното рали и преоценка да се постигне тази цена....
Та какво се е променило от миналата година...
Ами нища за мен освен че чакаме олигарх ,който вече е почти вътре...
А относно руснаците те не обичат явните компании , а цените от търговото се определят от продажбата на целият Петрол холдинг .. Също така дали има и 1 процент акции свободен обем в масовката ,заедно с дължавата...
Не е препоръка...
Кранк, преди доста време, когато взех ситни бройки за цвят някак ми мина подобно мнение покрай ушите. Сега може би защото не съм се нагрухал затова и може и да отдавам по-голямо значение на това мнение, както и твоето. Но ако онова бе в сферата на - ако не вали, ще е слънчево, то ми е интересно твоето на какво се базира?
Монти - знаеш как е когато всички очакват едно нещо.
Пак повтарям, имам ситни бройки, и хем така ми се иска, хем инак.
Препоръки нямам!
Защо така мислиш....
Защото ни си купил ли ..
Аз пък мисля че тази година няма да има рали а бавно и постепенно качване до 10 лева...За последно преди отписване ...!
Не е препоръка...
Ха, ха гладна кокошка просо сънува. Как си я представяш тая работа да я отпишат на цена почи равна на максималната за всички времена
По тая логика що не отписаха Оргахим-а на 800, ами на 80
Или просто Петрол реализира огромни печалби за последната година.
Нямам, няма и да имам и препоръки нямам. Тая година ще гледам "завистливо" отстрани. Предните го отиграх доволно
Аз пък си мисля, че тази година Петрол ще се размине с ралито
Защо така мислиш....
Защото ни си купил ли ..
Аз пък мисля че тази година няма да има рали а бавно и постепенно качване до 10 лева...За последно преди отписване ...!
Не е препоръка...
Коментар