Първоначално изпратено от Windowshopper
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеПичуи, дали войната между Събев и Ершов не се пренесе тук, след връщането на Ершов в холдинга? Какво мислите, а?
- промяна на адреса
- промяна в устава ( виж как се определя кворума)
- търсене на отговорност за безстопанственост на някои лица ( има едни 8.5 % акции закупени на неясна цена и др.) за това май ще се погрижи Загорския съд, ако е достатъчно мотивиран
- договор за управление на Ершов (доста интересно четиво, някои немски СЕО-та биха завидяли), който влизе в сила от 13.11.2014 във връзка с проведено ОСА от 03.05.2011
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеКОЙ питах и аз по рано, но никой не споделяМонти ,като рисков спекулант„горския“може ли да има репа на тези нива??
Те и ЦКБ им бяха давали...и КОРП...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМисля ,но натам отиват размишленията ,даже и по ниско !
Днес никой не каза кой е продавача.... а и вчера в последните минути купувача....не споделихте....
Монти ,като рисков спекулант„горския“може ли да има репа на тези нива??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМисля ,но натам отиват размишленията ,даже и по ниско !
Днес никой не каза кой е продавача.... а и вчера в последните минути купувача....не споделихте....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДнес не ме огря, ако чете 104 да се вземат малко в ръце.
Новия ти таргет 4 ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекупуваш ли....
аз изтеглих поръчките купува ......засега.......
Новия ти таргет 4 ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТо какво да чакаш горски, като има бая време дотогава.
А и за да се рути, трябва да се хвърля.
Много постна работа днес...не съм доволен.
купуваш ли....
аз изтеглих поръчките купува ......засега.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Подкрепата изчезна.....
Ако и тази седмица не се появи ,поне да сложи контури на рамката....
Следващата сакрална дата е последния работен ден на борсата....за тази година....
А и за да се рути, трябва да се хвърля.
Много постна работа днес...не съм доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСамо толкоз ли?
Подкрепата изчезна.....
Ако и тази седмица не се появи ,поне да сложи контури на рамката....
Следващата сакрална дата е последния работен ден на борсата....за тази година....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАко и утре го няма ,цената ще отиде под 4 лева..
Не е препоръка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеДнес нещо закъсняха
Не е препоръка.....
Коментар
Коментар