IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестор: Петрол АД достигна отрицателен консолидиран собствен капитал от 85 млн. лв.

Коментарите са излишни
    Но може спокойно да се надявате, че акцията скоро ще достигне астралното число 7 ... но стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Батя, тук наистина стана като за филм
      В отчета за 9-месечието намирам следното инфо - Петрол Холдинг 55.48%, Нафтекс Петрол 42.02%, нооооо чети надолу - Съгласно договор за Репо сделка с акции от 12.10.2012 г. Нафтекс Петрол ЕООД е придобило от Петрол Холдинг АД 8 714 993 броя акции (7.98% от капитала) на Петрол АД.
      Което за мен показва че може би съвсем реално акциите днес да са на Нафтекс Петрол. Вързва се и с думите в капитал на няколко места че "не знаят кой е купувачът". Ако не е Петрол Холдинг продавача, значи знаят продавача, не знаят купувача.
      А вързва се и с "Освен това те получиха и оперативен контрол над него и с представителя си Георги Татарски. Чрез него двете банки контролират и "Нафтекс петрол"."
      Аз не разбрах защо мислиш че Петрол холдинг продава.
      Мисля по-долу добре се аргументирах.
      Имам два довода - определението на КФН и поразително точната бройка, отговаряща на пакета на Петрол холдинг към датата на ОСА през Юни.
      Чети и по-внимателно пич, не казвам че холдинга си ги продава, а че МУ ГИ продават.

Ето и още един жокер в тази посока:
      "Уточнихме редица параметри по задълженията на компанията с Цветан Василев", каза Илюмжинов и продължи: "Направихме писмено предложение как ще бъдат връщани кредитите. Той наполовина се съгласи с предложеното, но за другата половина не се съгласи и каза: "Няма ли как 100 млн. веднага в моята банка"..., тъй като дълговете са повече от 100 млн."
      вероятно по това вземане като обезпечение освен бензиностанции и бази, са били заложени и акциите в Петрол АД, с някъв маржин кол естествено. Руснаците може даже да не са знаели за този залог
      Ще видим... филма обещава да е интересен.. особено за купилите си билети в ложите

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
        Издънена кофа ,не струва и 1лев за акция ...Някой продава ,за да вземе нещичко
        издънена, за да не купуваш ти, не се притеснявай толкова, я виж Батята - продал си е флагмана, за да влезе в играта. А ако ти върви на тотото - суркай кеша там
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Издънена кофа ,не струва и 1лев за акция ...Някой продава ,за да вземе нещичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            .
            В крайна сметка взе и от тоя шит, а?
            Eмии..нямах намерение, хал хабер си нямам от тая артия, таман се настройвах за отварянето на нисето вчера кога мернах маймунков и ме заитригува, а ти пък ме провокира с тия залози.
            Чи си е шит шит си е, та да видим - дали ке ви черпя или гоня с точилката

Коментар

• Абе да не се окаже че пак Росфарм купуват

Коментар

• Чудя се, кой би дал 100 млн. лв. за неконтролиращ дял в Петрол, при положение, че банките стоят и чакат с балтията.

Вариант А
                друго дъщерно на Петрол да е купило от Нафтекс Петрол - каква ли може да е идеята. Може би да източат последните 100 млн. лв. свеж кеш от Петрол (който ги е дал на това дъщерно) и после банките да си вземат Елит Петрол и 100-те млн. лв. в Нафтекс Петрол и беж да ги няма

Вариант Б
                Банките да са сурнали акциите и да са ги взели (чрез подставено лице), но тези 47% не са били репирани, а за съдебен изпълнител стана много бързо ..

Вариант В
                Стратегически инвеститор - ха ха, що не, Газпром или Шел.......

Вариант Г
                Илиджимов си ги взима, да са си при него и си ги пуска на ниска цена...... Еми може

Вариант Д
                Идея си нямам какво става

Голямо шоу е

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• az gledam macha otstrani....no moze i glavi da letyat za tezi nomera! da vidim!

Коментар

• А за дребните акционери в Петрол на мен ми се трува че много по-добре е обезсилването, отколкото продажбата на акциите на Нафтекс Петрол на 2 лв, поне да беше на 5 лв. Ама не се вързва това дето няколко пъти се коментира, че можеха и на блоков да си го направят ... филма е интересен определено.

Коментар

• Батя, тук наистина стана като за филм
                      В отчета за 9-месечието намирам следното инфо - Петрол Холдинг 55.48%, Нафтекс Петрол 42.02%, нооооо чети надолу - Съгласно договор за Репо сделка с акции от 12.10.2012 г. Нафтекс Петрол ЕООД е придобило от Петрол Холдинг АД 8 714 993 броя акции (7.98% от капитала) на Петрол АД.
                      Което за мен показва че може би съвсем реално акциите днес да са на Нафтекс Петрол. Вързва се и с думите в капитал на няколко места че "не знаят кой е купувачът". Ако не е Петрол Холдинг продавача, значи знаят продавача, не знаят купувача.
                      А вързва се и с "Освен това те получиха и оперативен контрол над него и с представителя си Георги Татарски. Чрез него двете банки контролират и "Нафтекс петрол"."
                      Аз не разбрах защо мислиш че Петрол холдинг продава.

Коментар

• Е, ако са ги изиграли по тоя начин с маржин кол, тия кръв трябва да пикаят

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Поздрави на най-добрата фирма!
                          Благодарим приятели, можете да очаквате още анализи от нас скоро.
                          Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                            Нашата компания и всичките ни приятели очакват утре 3 лева. Но 7 лева е добро число, защото съчетава в себе 3 и 4, а 4 е земното число и носи стабилност.

Поздрави на най-добрата фирма!

Коментар

• анализ

Нашата компания и всичките ни приятели очакват утре 3 лева. Но 7 лева е добро число, защото съчетава в себе 3 и 4, а 4 е земното число и носи стабилност.
                              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• турнала съм ордер на аска на 1.50
                                нещо... ми намирисва тук на празна кутийка

Коментар

Working...
                                X