IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нафтекс ще има нов управител.

Коментар

• Без препоръки!

http://www.cross.bg/aktivi-fond-brom...#axzz3I75S9Fbt
      http://www.blitz.bg/news/article/300228

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Някой купи около 10К по желание.....ама този развали играта със 17К...де...
        Този със 17 никой не го видя, докато не дойде аукциона.
        А то само с желание - няма да ни огрее, трябва и кеш, пък дано го има.
        Сутрешния ластик навя едни добри стари спомени. Вчера даже се сетих как бях увиснал за 2-3 ст. над последната покупка на 11.70 лв., та година си ги влачих май. Днес виждаме каква е ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Прекрасен айсберг, от 945 ли бяха та на 17 200.
          Днес все пак някой прежали двайсетина бона.
          Някой купи около 10К по желание.....ама този развали играта със 17К...де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Голям пакет за продажба на 2,3..........
            Прекрасен айсберг, от 945 ли бяха та на 17 200.
            Днес все пак някой прежали двайсетина бона.

Коментар

• Голям пакет за продажба на 2,3..........

Коментар

• 03.07.2014
                "ЛУКОЙЛ-България" с петролна база във Варна

От понеделник, 7 юли, "ЛУКОЙЛ-България" стартира експедиция на горива на едро и от гр. Варна. Петролната база "Варна сторидж" се намира в индустриалната зона на града и ще предлага на клиентите автомобилни бензини и дизелови горива (минерални и с биосъставка).
                .

Коментар

• Продажбите с ръст над 25 % спрямо септември 2013, а спрямо 30.06.2014 - със 100 %, маржа се свива леко обаче, 6 % ръст на актива, задълженията се увеличават с над 1 %, но с 13 % падат разходите за лихви, 12 млн. спад на финансовите приходи и още над 7 млн. греда от валутни разлики, ръст на вземанията от клиенти от 23 на 52 млн., 30 % или 3 млн. ръст на кеша, акционерите сме си все същите, с 8 млн. по-малко задължения към свързани, но с 45 млн. повече задължения към доставчици, EBITDA близо 11 млн., като за 2013 е 8 млн., до септември - 5,6 млн. или 95 % ръст, а 2012 е загуба от 15 млн., до 30.09 са продали горива колкото за цялата 2013 и с 10 млн. повече от 2012 г., резкия спад на дела на дребно е заменен от ръста на едро - 75 на 25 %, като 2013 и 2012 са били 99,6 на 0,4 %. T.e. от по 1 млн. л на едро за предните две години, тази до септември - 72 млн. л. и ръст от 2 млн. приход от продажби до 26 млн. лв.Обектите се увеличават с два, а персонала намалява с 10 % от края на миналата година, но пък е с 5 % ръст на заплащането. Чудя се като имаш 117 млн. в А95, 12 в А96 и 3 млн. в А98 - що въобще се продава последния?
                  На фона на гореописаното едни 4 млн. загуба ми идват леко нагоре...
                  Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от pienataas Разгледай мнение
                    С две думи ше ядеме ли дедовия или няма да го ядеме?
                    Аз съм се изприщил вече
                    Много добре изготвено .... като шеф Манчев
                    Добре , че не разбирам от отчети - че можеше да си купя
                    Шегата настрана - според мен един ръст на БФБ ще ги вдигне , дори значително в сравнение с повечето позиции. Но (според мен) ще бъде за малко... ей така
                    dead-cat-bounce-stock.html
                    п.с. Нямам все още тук
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• С две думи ше ядеме ли дедовия или няма да го ядеме?
                      Аз съм се изприщил вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Не за да Ви дразня , чисто любопитство и желание да Ви задам верния въпрос , тъй като обявих кога излязох !
                        По важно за мен е , -Какъв би бил тайминга според Вас за връщане на компанията от реанимацията и излизане на пътеката за възвращаемост на вложения капитал !- импровизирайте .

Коментар

• http://www.x3news.com/download/?id=260767

Коментар

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4395770

65% обезценка ако не греша.....
                            весело!

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                              Винаги съм се чудел на това предприятие - цената на акцията няма как да е висока, като им видиш състоянието на бензиностанциите в страната. Ужас!
                              ДОМОУПРАВИТЕЛЯ ?!!
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• отчета излезе ли ???

Коментар

Working...
                                X