IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
    можеш играй на аукциона и ги купи
    няма как да ги отсея точно твоите на аукциона, мислех, че са ти го обяснили правилно ...а казаха ли ти кога ще ти дойдат парите от аукциона ?

Междувпрочем, гледам батката се е умълчал, което значи, че може би да е решил да попродава
    Last edited by precakanoto; 03.12.2013, 14:22.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Няма за какво да те наблюдавам, запомнило съм че се беше омотал с тия права, исках да помогна в случай че не си се оправил )))
      можеш играй на аукциона и ги купи

Коментар

наблюдаваш ме аааааа
        Няма за какво да те наблюдавам, запомнило съм че се беше омотал с тия права, исках да помогна в случай че не си се оправил )))
        Не е препоръка... !!!

Коментар

Много разбиратели станахме Ти по-добре кажи, разбра ли вече, какво се случва с правата на цкб, ако не ги "упражниш"
          наблюдаваш ме аааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнение
            ми аз захлебих с едно 1000 бройки - имах един забравен ордер купува
            кога ще видиш Петрол на 2лв
            Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнение
            ...ама пък тоз дето купи големият пакет едва ли ще да е луд
            Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнение
            към иното лефче
            аз продадох
            Вижте се какви сте избушеняци, и това ми било спекуланти, ... пфу Ама така ще е, като се учите от батката...
            Не е препоръка... !!!

Коментар

махайте докато е време отива към 60 ст
              Много разбиратели станахме Ти по-добре кажи, разбра ли вече, какво се случва с правата на цкб, ако не ги "упражниш"
              Не е препоръка... !!!

Коментар

Даже и под .. 60ст , само не мога да определя точната дата , на която това ще се случи

Коментар

• сградата на Петрол във Варна е ипотекирана в полза на Пощенска банка

Коментар

чакай батя да продаде, защо бързаш

Коментар

• Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнение
                      към иното лефче
                      аз продадох
                      чакай батя да продаде, защо бързаш
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• към иното лефче
                        аз продадох

Коментар

• сега обратно ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                            Прав си по принцип, но все пак основният пакет мина на една сделка. След две седмици ще разберем за търговото, а в петък и купувача.
                            Това не значи нищо. Когато клиентите са в един и същи ИП, той може да обедини ордерите им, и обикновено точно така се прави.
                            Моите брокери го правят най-редовно и е съвсем логично, позволено и удобно.
                            Да, скоро ще разберем по-точно...

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                              Нямам акции тук , нито намерение да придобивам на каквато и да е цена , при каквито и да е перспективи . И не за да се прецака някой , а по други причини които не коментирам във форуми
                              това че нямаш го знаем, Друго исках да ти кажа, ама като не се сещаш...
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                стига сте бълнували за търгово
                                може да се избегне по хиляди начини
                                купувачи на 2 лв. могат да се окажат 2-3 офшорки

не на търгово разчитам аз... други надежди тая, но ще видим...
                                Прав си по принцип, но все пак основният пакет мина на една сделка. След две седмици ще разберем за търговото, а в петък и купувача.

Коментар

Working...
                                X