Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Кое те притеснява при тях?
Мен ме притеснява, че 1 г. не си чистиш личните.ако са важни и има стратегия...
Ако са продадени те..ще стане една каша.....
Това от една страна..
не знам как ги виждате нещата но тези акции ,който минаха ще бъдат пак заложени ,някъде и то не на 2 лв....
за да работи им трябват поне 200 милиона...ввъ фирмата...
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Мен ме притеснява, че 1 г. не си чистиш личните.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемен по скоро ме притесняват акциите в Нафтекс..... да не са те продадени...
Мен ме притеснява, че 1 г. не си чистиш личните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеБяха времена на 2.6 си хапеш гъза, че не си се доредил достатъчно обемисто.
Но да видим.
Аз именно на 11.16 съм взимал, така бързо левче, обаче пропуснах за 2-3 стинки до 11.7 обиране и после малко грубо казано ми се разказа играта докато дочакам влака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнениекак е Монти? Направи ли милионЪт?
така ли е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнениезвучиш ми навремето като едно момче дето влезе на 10.60 с цел 20лв, а то се срина до 4лв
стига си ни засипвал с приказки и небивалици...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениетова че нямаш го знаем, Друго исках да ти кажа, ама като не се сещаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiBorisov Разгледай мнениеВлезнах на 2.37, пък да сатва квото ще
Коментар
Коментар