If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От всички тези действия се вижда, че Илюмжинов иска да изтласка Събев изцяло от холдинга. Това пък означава, че може би в следващите месеци бургаският Черноморец ще има нов президент и ново ръководство, пише „Тема спорт”.
Тема спорт - първокласен източник на инфо за инвеститорите. Ха-ха
Аматьорите и тук налазиха.
От всички тези действия се вижда, че Илюмжинов иска да изтласка Събев изцяло от холдинга. Това пък означава, че може би в следващите месеци бургаският Черноморец ще има нов президент и ново ръководство, пише „Тема спорт”.
Другари, ето и едни други мисли съобразно книгата от 14.06 - кой отделно дава освен тоя пакет и още 380 хил. на 2 лв.? 98.55 % са в юридически, Митака с 0.11 като физическо, свободни в масата остават 1.3365 % или 1,46 млн. акции в 2 700 акционера, кой вади 26 % от тях само за аукциона и още 12 % от тях за срутването? Кой, кой, кой?
Питам се и друго - на теория, повтарям НА ТЕОРИЯ - Нафтата май има тия бройки, някой се позова на септемврийския отчет - пречи ли някому да си купи точен брой като дела на Холда? Но там мисля ще е ептен вакханалия, щото за тях поне се знае, че им се готви тесла, а дали ще мине е друга тема. Всичко гореописано е в сферата на научната фантастика, не го приемайте като мнение за следване или каквато и да е препоръка!
За какво се мъчиш ...
Има няколко манипулаторчета ,който освен петте лева който ще спечелят от ЪП ,ЪП и да насадят горещия картоФ на другиго ,друго не ги интересува...
Камо ли да се завре аудиторията до същността и действителното положение на дадената фирма....
Намалявам писанията...
Защото ,който иска да си купи акции от петрол и сега може на 2,4 лв ,но става въпрос за фундаментални основи при инвестирането...и манипулирането..
Новият мажоритарен акционер Кирсан Илюмжинов вече обяви, че ще иска да откупи и тези акции от Събев. Не е ясно каква сума ще предложи за тях, но при положение че е платил 102 милиона лева за собствеността в „Петрол“, би трябвало цената им да бъде значително по-висока.
Президентът на Черноморец Митко Събев продаде акциите си в компанията „Петрол“ АД на Кирсан Илюмжинов. Той е получил 102 милиона лева за 51 милиона акции, които бяха изтъргувани на Българската фондова борса.
Само дето Митко Събев няма 51 м. акции в Петрол, че да му ги продаде Стига спамва с глупости, писани в жълтата преса
Новият мажоритарен акционер Кирсан Илюмжинов вече обяви, че ще иска да откупи и тези акции от Събев. Не е ясно каква сума ще предложи за тях, но при положение че е платил 102 милиона лева за собствеността в „Петрол“, би трябвало цената им да бъде значително по-висока.
По този начин Събев вече няма собственост в една от най-големите нефтени компании за дистрибуция на едро и дребно на петролни продукти. Той обаче остава акционер в „Петрол холдинг“, където държи все още 47,5% от собствеността.
Президентът на Черноморец Митко Събев продаде акциите си в компанията „Петрол“ АД на Кирсан Илюмжинов. Той е получил 102 милиона лева за 51 милиона акции, които бяха изтъргувани на Българската фондова борса.
Другари, ето и едни други мисли съобразно книгата от 14.06 - кой отделно дава освен тоя пакет и още 380 хил. на 2 лв.? 98.55 % са в юридически, Митака с 0.11 като физическо, свободни в масата остават 1.3365 % или 1,46 млн. акции в 2 700 акционера, кой вади 26 % от тях само за аукциона и още 12 % от тях за срутването? Кой, кой, кой?
Питам се и друго - на теория, повтарям НА ТЕОРИЯ - Нафтата май има тия бройки, някой се позова на септемврийския отчет - пречи ли някому да си купи точен брой като дела на Холда? Но там мисля ще е ептен вакханалия, щото за тях поне се знае, че им се готви тесла, а дали ще мине е друга тема. Всичко гореописано е в сферата на научната фантастика, не го приемайте като мнение за следване или каквато и да е препоръка!
Как става номера с игнора? Имам голямо желание да набутам Киро там
Каквито инвеститорете, такава е и борсата. То бива игрички да играем, да пада по някоя обида, ама толкова ялова и смешна работа рядко се вижда. Кого лъжем, като обикновено сме от едната страна - тези от другата не си губят времето с форуми? И тук такава мъгла и демонстрирано безсилие от институциите взема вече да намирисва на театро, правото не е чак такава несъвършена система и не е създавано в БГ. А Инвеститорете вместо да се осъзнаят, се джавкат.
Монти (за пропусналите) каза 1 приказка преди началото на драмата: Голяма битка за една "фалирала" компания
През годините освен основен купувач-посредник естествено имаше и други, даже една година го нямаше никакъв. По-долу се спомена нещо защо се продават на аукцион. Така както се засили камата към 2 лв., така можеше да се озове случайно насрещна оферта с по 5 % под последната и така до 2 кинта. Та дотам с мненията за запор и отменяне на сделки.
Отделно, че при мен поне доста е продавал основния купувач. Волно или не са участвали в срутването. Това ме навежда на известни размисли каква е точно ситуацията и по-точно крайния изход.
По отношение на описаното за хапчето и как никога нямали да си видят 164 млн. ли бяха? По каква презумпция? Има ли холдинг, активи и т.н., отделно Ершов пък от АД мисля още не е освободен от отговорност. Каква ще е играта единия ги дава на майката, утре пък идва Видов ден ли и другия става началник и воала - идва му дюшеш.
Мисли много и най-различни, търся сходни, но препоръки никакви нямам!
Ебаси, пак ли го дъвчете това...
Напишете нещо ново и интересно в тая тема или си трайте и чакайте да научим подробности!
п.п. на мен монти ми е в игнор листа и ми е много гот че не му чета глупостите
пимислете върху това ако не искате излишно да си тровите нервите и да четете едни и същи безсмислици по 1000 пъти
Как става номера с игнора? Имам голямо желание да набутам Киро там
Ебаси, пак ли го дъвчете това...
Напишете нещо ново и интересно в тая тема или си трайте и чакайте да научим подробности!
п.п. на мен монти ми е в игнор листа и ми е много гот че не му чета глупостите
пимислете върху това ако не искате излишно да си тровите нервите и да четете едни и същи безсмислици по 1000 пъти
Е в тази тема си професионалист...
миналата година прекара десетина човека ,сега пак....
Продаваш ли ,.... нещо мълчиш....
Коментар