IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
    При паднала капитализация на едно дружество между 3 и 4 пъти, с кредитна експозиция към 2 баМки от -.-.-.-.-.-.-.-. млн. лв., дали ще се намери? Риторичен въпрос!

Поздрави!
    Не знам колко добър консултант си, но в случая КТБ купува 8,7 млн. акции на 3,25 лв. на така описаното от теб дружество...
    Е, аз предпочитам да се доверя на тяхната преценка!

п.п. И между другото само - 6,50/2 = 3,25 ...

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      Капитализацията не може да падне три или четири пъти, защото ще задълбае два-три пъти под нулата - може да падне до 100 % или до нула, а това е един път! Виж, да се качи може, колкото пъти иска...
      Капитализацията на борсата?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
        Набутахме парите в пакета, сега кой ще ни вдигне цената
        Да , набутахме ги, ама в този от 2 лева...

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
          При паднала капитализация на едно дружество между 3 и 4 пъти, с кредитна експозиция към 2 баМки от -.-.-.-.-.-.-.-. млн. лв., дали ще се намери? Риторичен въпрос!

Поздрави!
          Капитализацията не може да падне три или четири пъти, защото ще задълбае два-три пъти под нулата - може да падне до 100 % или до нула, а това е един път! Виж, да се качи може, колкото пъти иска...

Коментар

• При паднала капитализация на едно дружество между 3 и 4 пъти, с кредитна експозиция към 2 баМки от -.-.-.-.-.-.-.-. млн. лв., дали ще се намери? Риторичен въпрос!

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
              Международното положение

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Цаца тайм!

Коментар

• Цаца тайм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    чакай си, но няма логика в по-ниска цена
                    КТБ купува за собствена сметка на 3,25, а ти чакаш по-ниско...

това за ФФ е смешка нали?
                    не искали да преминават % - , че те имат 1000 фирми на които могат да ги купят тия акции..
                    Хайде де, дайте една логична идея!?

Аз имам една, макар и пак да не е много добра - оставиха 100Т да се разпръстнат в дребните за да се каже че са продали тоя пакет на "пазарна цена", на която са купили и много други инвеститори...
                    Да! Така е! Това е "алиби", така да се каже! Продажба на "пазарна цена"!

Коментар

Аз имам една, макар и пак да не е много добра - оставиха 100Т да се разпръстнат в дребните за да се каже че са продали тоя пакет на "пазарна цена", на която са купили и много други инвеститори...
                      Подобно на пакета на 2 лв.

Коментар

• За мен този пакет от 100+ К е сигнал към пазара.
                        Остава всеки да си го разчете.

Поздрави!

Коментар

не искали да преминават % - , че те имат 1000 фирми на които могат да ги купят тия акции..

може да купува клиент на ктб бе Батя (оня с 8-те милиона хартии)
                          Напиши едно питане на insider-a
                          Last edited by precakanoto; 17.12.2013, 10:55.
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Kid Android Разгледай мнение
                            к** капан
                            аз вчера продадох и чакам днес на по-ниското...
                            не е препоръка!

Коментар

• just an idea: Акциите бяха заложени в корпоративна, ЦВ ги купува за да се подсигури че Ершов и ко няма да направят някоя мизерия и да му ги измъкнат и останат със задължение към него. Сега ЦВ започва да ги продава на групата около него (Манджуков, арабели и тн) през едни скормни 62.5%?!
                              това обяснява защо остават стотици хиляди акции да висят на екрана

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                На продава...
                                браво де, добре е все пак, щом е в дневния марж...
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X