Първоначално изпратено от Jekata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Петрол АД (PET)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа вратата се сблъскаха ПФБК и Капман...
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеDISL?
4,7 или 4 7
Абе да развиваме 4.25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
Не че има нещо в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от enn Разгледай мнениеМоже ли някой накратко да обясни какво представлява увеличението на капитал? Търсих в интернет, но намирам само законовите разпоредби, а мен ме интересува на практика как стават нещата.
Каква е процедурата от гледна точка на миноритарните акционери, какви са последствията, как става участието. Както при ЦСКА който иска си купува на зададената цена ли, трябва предварително да се "запиша" за участие ли, могам да купя количество според това колко притежавам от старите ли?
Интересуват ме най-вече последствията за да знам какво да правя. Бих се радвал, ако кажете и няколко примера от близките 2-3 години. Намирам нещо за Пампорово и КТБ, но без да съм запознат не мога да си извадя никакви изводи.
Коментар
-
Може ли някой накратко да обясни какво представлява увеличението на капитал? Търсих в интернет, но намирам само законовите разпоредби, а мен ме интересува на практика как стават нещата.
Каква е процедурата от гледна точка на миноритарните акционери, какви са последствията, как става участието. Както при ЦСКА който иска си купува на зададената цена ли, трябва предварително да се "запиша" за участие ли, могам да купя количество според това колко притежавам от старите ли?
Интересуват ме най-вече последствията за да знам какво да правя. Бих се радвал, ако кажете и няколко примера от близките 2-3 години. Намирам нещо за Пампорово и КТБ, но без да съм запознат не мога да си извадя никакви изводи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЖека твойте приятели пак са на терен....плюс едни хитряги ....за малко бой да стане...
4,7 или 4 7
Абе да развиваме 4.25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеМонти тук търгуваме в лева , не в евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВъпреки ,че качването е повече от 8 % не го нахраниха...
Защо да дадат на 4,3 докато може на 4, 7... да кажем...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеНаправо да си сменя ника на Mr.100%!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЕршов ...
Защо да дадат на 4,3 докато може на 4, 7... да кажем...
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеОт тук нататък Жека 100 % ...
Коментар
Коментар