IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
    Пробвай да я свалиш пак, Консултанта имаше сходен проблем.
    Не че има нещо в нея.
    Какво пише че не вдявам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      На вратата се сблъскаха ПФБК и Капман...
      От 2-ри април до вчера минаха около 16к на 3.95-4.05,да се бяха погрижили.Аз съм благодарен,защото успях да си попълня.Успех на инвестиралите.
      Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        DISL?
        4,7 или 4 7
        Абе да развиваме 4.25.
        На вратата се сблъскаха ПФБК и Капман...

Коментар

• С тези пари от увеличението джиесеми ли ще правите Не е препоръка
          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
            Сори за офтопика, ама само при мен ли се вижда така АК?
            Пробвай да я свалиш пак, Консултанта имаше сходен проблем.
            Не че има нещо в нея.

Коментар

• Сори за офтопика, ама само при мен ли се вижда така АК?
              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
              |___________||__|___|)
              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от enn Разгледай мнение
                Може ли някой накратко да обясни какво представлява увеличението на капитал? Търсих в интернет, но намирам само законовите разпоредби, а мен ме интересува на практика как стават нещата.

Каква е процедурата от гледна точка на миноритарните акционери, какви са последствията, как става участието. Както при ЦСКА който иска си купува на зададената цена ли, трябва предварително да се "запиша" за участие ли, могам да купя количество според това колко притежавам от старите ли?

Интересуват ме най-вече последствията за да знам какво да правя. Бих се радвал, ако кажете и няколко примера от близките 2-3 години. Намирам нещо за Пампорово и КТБ, но без да съм запознат не мога да си извадя никакви изводи.
                Последствията са ясни-ако увеличението е успешно цената на акцията става около 5лв!

Коментар

• Може ли някой накратко да обясни какво представлява увеличението на капитал? Търсих в интернет, но намирам само законовите разпоредби, а мен ме интересува на практика как стават нещата.

Каква е процедурата от гледна точка на миноритарните акционери, какви са последствията, как става участието. Както при ЦСКА който иска си купува на зададената цена ли, трябва предварително да се "запиша" за участие ли, могам да купя количество според това колко притежавам от старите ли?

Интересуват ме най-вече последствията за да знам какво да правя. Бих се радвал, ако кажете и няколко примера от близките 2-3 години. Намирам нещо за Пампорово и КТБ, но без да съм запознат не мога да си извадя никакви изводи.

Коментар

Жека твойте приятели пак са на терен....плюс едни хитряги .... за малко бой да стане...
                    DISL?
                    4,7 или 4 7
                    Абе да развиваме 4.25.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      Монти тук търгуваме в лева , не в евро
                      давай в паунди....

Коментар

• Жека твойте приятели пак са на терен....плюс едни хитряги .... за малко бой да стане...

Коментар

Въпреки ,че качването е повече от 8 % не го нахраниха...
                          Защо да дадат на 4,3 докато може на 4, 7... да кажем...
                          Монти тук търгуваме в лева , не в евро

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                            Направо да си сменя ника на Mr.100%!!!!!!!!!!!!!!
                            Разрешавам !

Коментар

Ершов ...
                              Въпреки ,че качването е повече от 8 % не го нахраниха...
                              Защо да дадат на 4,3 докато може на 4, 7... да кажем...

Коментар

От тук нататък Жека 100 % ...
                                Направо да си сменя ника на Mr.100%!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X