IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
    Признавам, че изпитвам известно облекчение, да чуя това от теб.
    Аз взех едва на 2.90. Няколко дни се боря със себеси и все пак последно съм склонен да остана вътре и да поизчакам.
    Нека изчакаме утре...
    За мен досега ,позицията беше спекуланска ,но влизането на Василев я направи позиция убежище...
    Преди купувах петрол сутринта на 6 и чаках 16 ч да ги продам на 6,5 ..примерно на Нафтекс...
    Ако е Василев на 100 % ,той си търси неговото и особенно ако е влезъл в лериметъра на руснаците ,той е на страната на по силния... от тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      миналата година имаше слухове ,за цената но Петрол варира от 600 м до един милярд..
      Това са числа... но на първото отговаря руски купувач а на второто Събев....
      Сега се отива към слухове ,че се изчиства компанията от дългове и да се даде на Газпром....може би ,като непублична...
      Не е препоръка... но аз си купувам тук и чакам развитие и в двете посока...вече съм над 40 % от портфеила....В понеделник ще стане ясна част от истината...
      Ще е ракета ,когато трябва....
      Дано дочакаш (и се възползваш) от по-високи нива. Но голямата концентрация в една позиция може да ти донесе много и различни емоции - знам го от личен опит. Въпреки, че съм на доволно + от подобна "стратегия" ..... не бих го препоръчал на никого.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Монти, с тези ракети,... да не изтървеш само кинтите в космоса ?!
        Не искам да си правя реклама ,но аз продавам яко ...
        Корп на 90
        НИКА над 2,3...
        Емка над 1,90...
        Енерго ПРО Мрежи на 170..
        Енерго ПРО Продажби на 17 лв...
        Неохим на 47 лв

Остават БСО ,БТН и Петрол...

Коментар

миналата година имаше слухове ,за цената но Петрол варира от 600 м до един милярд..
          Сега се отива към слухове ,че се изчиства компанията от дългове и да се даде на Газпром....може би ,като непублична...
          Не е препоръка... но аз си купувам тук и чакам развитие и в двете посока...вече съм над 40 % от портфеила....В понеделник ще стане ясна част от истината...
          Признавам, че изпитвам известно облекчение, да чуя това от теб.
          Аз взех едва на 2.90. Няколко дни се боря със себеси и все пак последно съм склонен да остана вътре и да поизчакам.

Коментар

С риск да си навлеча пак скандал с едни фенове...
            Тук и в Енерго ПРО , ЧЕЗ и Неохим , Алианц ,Софарма , не е точното място ,където някой могат да си проправят спекуланските пориви....
            ама как си улучил само едни от най-надутите балоняци ... имаш талант
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Singularity!
              Custodite sortem vestram

Коментар

Не е препоръка... !!!

Коментар

Кратки исторически извадки:
                  02.01.2014

03.01.2014

Явно за половин месец си направил оценката с прецакването щом стигнахме до вчерашна дата, когато четем:

И кои бяха "Вътрешарите" които "да купуват яко на 3,70-3,80"
                  Шегичка бе Батенка, ... и успех с новите позиции
                  С риск да си навлеча пак скандал с едни фенове...
                  Тук и в Енерго ПРО , ЧЕЗ и Неохим , Алианц ,Софарма , не е точното място ,където някой могат да си проправят спекуланските пориви....

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                    Това, което казваш, също има своите основания.
                    Малко спекула!
                    Тъй като не е удачно да обиждаме Василев, че притежава прозорливост на "по-младо същество от едно 3 годишно дете (като ползвам твоите сравнения)", остава да предположим, че тук полковникът не е бил прецакан.
                    Как се е случило така?!
                    Някаква хипотетична възможност би било, че събитията са били "консултирани" под някаква форма поне с втб. Близко е до ума.
                    Обаче, (да приемем) просто шахматистът не е човекът на втб (а оттам и на полковника).
                    Някак странно пасивен изглежда в създалата се ситуация. Очаквах вопли до небесата, до всички небеса. Нищо такова! Защо ???
                    Там, на североизток, нещата изглеждат монолитни и държани в една здрава ръка, но това не изключва наличието на различни кръгове от интереси, дори противопоставящи се.
                    Объркан съм, няма инфо, хипотезите са безкрай.
                    Лошо, но на този етап оставам в готовност до тъч линията.
                    Поздрави

Коментар

• Кратки исторически извадки:
                      02.01.2014
                      Първоначално изпратено от precakanoto
                      Първоначално изпратено от Батя
                      Няма лошо терена да се изчисти от треперушки...
                      Вътрешарите да купуват яко на 3,70-3,80 а ти да си харизваш акциите на 3,27 ... всеки си има глава... аз смятам да изчакам по-дори цени..
                      Aмa ти това сериозно ли го говориш или само докато успееш да си хвърлиш хартиите ))
                      Според мен най-големите треперушки скачат във форума, щом цената се леко се заклати надолу
                      И я да видим какви факти имаме насреща. - При цена от 3,20 еv/ebitda е 26 !???
                      ...
                      И ти твърдиш че цената е малка за този т.нар. "фундамент" пък бил той и от тип "петрол" ???? ...
                      ...
                      Поздравления за оптимизма в такъв случай
                      А, да и забравих да ти кажа "за много години "! Да си жив и здрав и все така да ни радваш с избушеняците
                      .....
                      03.01.2014
                      Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      еми да, още снощи писах, че в паниката си, някой ще се попрецакат
                      Явно за половин месец си направил оценката с прецакването щом стигнахме до вчерашна дата, когато четем:
                      Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Мда, днес тук стана много луда и доста трудна за разгадаване на мотивите игра.
                      Загубих логиката, а твърд принцип ми е когато не схващам нещо да не се занимавам с него... и съответно напуснах позицията. Прибрах много добра печалба за месец и половина (над 33%), но пък и изпуснах още по-добър резултат... В крайна сметка не можем при всичко да сме 100% ефективни... по-малко алчност и самонадъхване, че знаем как се пада от високото
                      Поне с кеша затворих 1/4 от репата и сега са на доста по-поносими нива

Успех на играчите тук... и евала на Мустака, че дава трохички от баницата и на дребните
                      И кои бяха "Вътрешарите" които "да купуват яко на 3,70-3,80"
                      Шегичка бе Батенка, ... и успех с новите позиции
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Определено се движим в сферата на научната фантастика. Едва ли някой сериозно може да повярва, че българи биха дръзнали дори да се опитат да прецакат някой като Кирсан Илюмжинов. Значи приказката започва така "И Путин бил прецакан от ... български бизнесмени", а как завършва, ако това е вярно, може да се сети и 3 годишно дете. Отговор в кратце - зле, много зле.
                        Това, което казваш, също има своите основания.
                        Малко спекула!
                        Тъй като не е удачно да обиждаме Василев, че притежава прозорливост на "по-младо същество от едно 3 годишно дете (като ползвам твоите сравнения)", остава да предположим, че тук полковникът не е бил прецакан.
                        Как се е случило така?!
                        Някаква хипотетична възможност би било, че събитията са били "консултирани" под някаква форма поне с втб. Близко е до ума.
                        Обаче, (да приемем) просто шахматистът не е човекът на втб (а оттам и на полковника).
                        Някак странно пасивен изглежда в създалата се ситуация. Очаквах вопли до небесата, до всички небеса. Нищо такова! Защо ???
                        Там, на североизток, нещата изглеждат монолитни и държани в една здрава ръка, но това не изключва наличието на различни кръгове от интереси, дори противопоставящи се.
                        Объркан съм, няма инфо, хипотезите са безкрай.
                        Лошо, но на този етап оставам в готовност до тъч линията.
                        Поздрави

Коментар

• Определено се движим в сферата на научната фантастика. Едва ли някой сериозно може да повярва, че българи биха дръзнали дори да се опитат да прецакат някой като Кирсан Илюмжинов. Значи приказката започва така "И Путин бил прецакан от ... български бизнесмени", а как завършва, ако това е вярно, може да се сети и 3 годишно дете. Отговор в кратце - зле, много зле.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Има какво да се прочете.
                            Възникват интересни въпроси, излизат разни аспекти на проблемите.
                            Ама, аз за друго се включвам.
                            Искам сам да се проверя!
                            Само на мен ли ми гнуснее това писание или има и други.

Нима някой се опитва да прокара виждането, че ктб следваше стоически да опознава болката във всичките и измерения и след като търпеливо изчака приключването на всички възможни битки в незнайните им хоризонти, едва тогава василев да иде сгънат одве в кръста при победителя, да се усмихне смутено, като не забравя да използва и ясно забележим угоднически елемент и да ПОМОЛИ да се разгледа и темата за "онези" пари?
                            Това ли намеквате, бе!

Коментар

• в понеделник май ще става страшно

не е препоръка

Коментар

• ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ВЗЕ „ПЕТРОЛ“ СРЕЩУ $135 МЛН. ДЪЛГ https://www.bivol.bg/petrol-cvetan-vassilev.html
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X