IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Мда, днес тук стана много луда и доста трудна за разгадаване на мотивите игра.
    Загубих логиката, а твърд принцип ми е когато не схващам нещо да не се занимавам с него... и съответно напуснах позицията. Прибрах много добра печалба за месец и половина (над 33%), но пък и изпуснах още по-добър резултат... В крайна сметка не можем при всичко да сме 100% ефективни... по-малко алчност и самонадъхване, че знаем как се пада от високото
    Поне с кеша затворих 1/4 от репата и сега са на доста по-поносими нива

Успех на играчите тук... и евала на Мустака, че дава трохички от баницата и на дребните
    Благодаря за всички напътствия! Би ли казвал от време на време как ти се струват движенията и тук, въпреки че не си на линия!
    Малко са хората с искрени и адекватни споделяние принципно.

Коментар

• Техническия анализ? абе по тази позиция какъв анализ искате да правите Каквото реши мустака това ще е Къде изчезна това търсене наскоро щяхме да се избием да търгуваме а тези два дни голяма скука. И Монти не се вижда

Дано да дръпнем че като гледам какви компании ги надуха сме назад вече

Не е препоръка!

Коментар

• А ако Газпром ще купува Петрол, какво сочи техническия анализ?

Не е препоръка за търговия с акции

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          ще видим може и да греша аз виждам пресичане и тестване
          и аз това виждам, но виждам още пробита долна линия на подкрепа и затваряне на нея, след което пак атака на долу и пак подкрепа над линията. Трябва да опитаме още веднъж горната линия но пак каазвам тук си е чиста политика и ние цацичките може да си чертаем цял ден

Имам и не препоръчвам нищо

Коментар

• ще видим може и да греша аз виждам пресичане и тестване

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              нямам от тия но тука се опитвам да направя някакъв технически анализ . на графикага имаме ясно пресичане и тестване на голямата трендлиния. в ляво големия обем е на 3,33 / любимото ми / предните дни го тествахме и се отръпнахме . това не е категоричен знак но долу имаме огромен обем на 2 лева . обръщане на тренда без тестване под този обем няма на този свят . сиреч ще паднем под 2 кинта . падане под това ниво обаче според мен ще отключи и продължаващо пропадане . моя кашкавал се намира на 20 стотинки . та наблюдавам го да видим дали ще позная . ето и графиката

http://prikachi.com/images/88/6960088A.jpg
              Я пусни една линия на дъната от 2004;2010 и 2013 да видим какво ще излезе
              Макар ,че тук техниката едва ли ще помогне много, всичко е политика
              Ама да видим

Коментар

• нямам от тия но тука се опитвам да направя някакъв технически анализ . на графикага имаме ясно пресичане и тестване на голямата трендлиния. в ляво големия обем е на 3,33 / любимото ми / предните дни го тествахме и се отръпнахме . това не е категоричен знак но долу имаме огромен обем на 2 лева . обръщане на тренда без тестване под този обем няма на този свят . сиреч ще паднем под 2 кинта . падане под това ниво обаче според мен ще отключи и продължаващо пропадане . моя кашкавал се намира на 20 стотинки . та наблюдавам го да видим дали ще позная . ето и графиката

http://prikachi.com/images/88/6960088A.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                  Някой може ли да каже колко акции минаха извън пакетите?

Май към 114 хил. бяха в сипването.

Коментар

• Някой може ли да каже колко акции минаха извън пакетите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                      и никой не каза през кой ИП мина пакета, кой продаваше?
                      Пухче, още вчера го казаха колегите.

Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                      Еврофинанс и Карол под 2.90 и Корпоративна на 2.90. Помагам ли?
                      Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      Общо днес по позицията 45,5 милиона бр.
                      срещу около 132 млн. лв.
                      Потвърждавам на 2,90 продаваше Корп.
                      Да видим какви ги натворихме?!

Коментар

• и никой не каза през кой ИП мина пакета, кой продаваше?

Коментар

• Миналият път купих на 2,2, цената стана 4 и нещо и не продадох поради алчност. Напротив купих още на 3,9 и средната стана 3,2. Накрая продадох на 3,45. Вчера пак купих на 2,9 и този път като (дано) стане 3,6-3,7 си продавам и въобще не се занимавам повече.
                          Въпреки, че все повече ми мирише на Газпром. Вече отвориха няколко бензиностанции, а имат амбиции за още много. Ако си ги купуват една по една и/или парцели на които да строят, ще им трябват години. Затова по-добре направо цяла верига, а най-подходящата, и най-евтина очевидно е Петрол. Но аз нямам сърце за такъв сценарии, и затова продавам при добра оферта.
                          Поздрави и успех на всички !
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Монти и аз без да е препоръка разбира се мисля, че цена под 4 след като наместят пластовете няма да има.За нагоре пътя е отворен..

Коментар

• Кой ИП селна тия 45милиона?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                А, не го мисля - взел съм си кОла и пуканки и гледам шоуто......или по скоро политически трилър.

Е ти и нещо друго ще поискаш..... в паузите...

Коментар

Working...
                                X