IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    сега направих изчисление колко ми е средната на петрол от януари 2013 г. ...
    Около 2,55 ...
    В момента имам голямо желание да пусна една на пазарна... ,но чакам пак да се появят оня ИП с голямо С накрая....
    Да не реши преждевременно да сменяш влаковете?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Ха на бас, че до края на деня ще излезе някой смелчага отляво и ще обори доста мечки вдясно.

Имам и не ви съветвам нищо, освен да си изкарате парите от влогчетата.
      сега направих изчисление колко ми е средната на петрол от януари 2013 г. ...
      Около 2,55 ...
      В момента имам голямо желание да пусна една на пазарна... ,но чакам пак да се появят оня ИП с голямо С накрая....

Коментар

Ха на бас, че до края на деня ще излезе някой смелчага отляво и ще обори доста мечки вдясно.

Почти без никакви обороти май ще стигнем нива над 3,60?

Коментар

• Ха на бас, че до края на деня ще излезе някой смелчага отляво и ще обори доста мечки вдясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Жека, по-ясно аз не мога да го кажа. Статиите хвърлят някаква клюка, че има напрежение от Изток, т.е. - ако има ново - то е потвърждението, че някой я иска тази компания (като знам откога една голяма фирма е на БГ пазар, а все още има само няколко обекта..). Новото е, че ако някой воюва с някого, явно няма да се продаде веднага и евтино, а ще изчака да се излъска стоката - колко лесно е това, прецени сам като знаеш Маджо колко фирми има из БГ и колко коли!
            Новото е, че ако някой воюва с някого, ще му трябват съюзници - дано това са цаците
            Лично мнение- не е препоръка за ПП на ЦК! Имам!
            Войната е приключила, в момента се преговаря за подписването на мирния договор... Поради тази причина ЦВъ влезе с бутонките и ядоса много хора, за да участва в разпределението на тортата

Коментар

Новото е, че ако някой воюва с някого, ще му трябват съюзници - дано това са цаците
              Примрял е той за нашите 2 млн. акции или няма и 10 млн. лв. в задния джоб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                ...

Според мен тук имаме 2 добри новини за компанията вече:

1) Ясно е чия собственост е компанията. Докато течеше битката между Събев и Ершов всеки ден собственика бе то единия, ту другия. Та ако ще се продава компанията това е голям +.

2) ЦВ има достатъчно пари, така че Петрол не би трябвало вече да се притеснява от липса на финансиране .

Какво ще стане от тук нататък не знам. Само мнение, без препоръки.
                Жека, по-ясно аз не мога да го кажа. Статиите хвърлят някаква клюка, че има напрежение от Изток, т.е. - ако има ново - то е потвърждението, че някой я иска тази компания (като знам откога една голяма фирма е на БГ пазар, а все още има само няколко обекта..). Новото е, че ако някой воюва с някого, явно няма да се продаде веднага и евтино, а ще изчака да се излъска стоката - колко лесно е това, прецени сам като знаеш Маджо колко фирми има из БГ и колко коли!
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                  Чеки сега, оная статия в Бивол не казваше нищо ново. Всъщност нищо не казваше. Да не говорим, че на всеки 2 изречения имаше препратки към вече излезли статии в ПИК и Лайвнюс. За мен вчера основния въпрос беше дали ЦВ е продал неговия пакет, който взе декември или този на Нафтекс имайки предвид решението на съда за обезсилване на акциите. Така мустака можеше пак да контролира същия дял от компанията с обезсилване на онзи пакет без да хвърчат милиони. Явно щом ги е дал си е преценил, че си струва и ще изкара повече ако не се намали капитала и няма обезсилване.

1) Ясно е чия собственост е компанията. Докато течеше битката между Събев и Ершов всеки ден собственика бе то единия, ту другия. Та ако ще се продава компанията това е голям +.

2) ЦВ има достатъчно пари, така че Петрол не би трябвало вече да се притеснява от липса на финансиране .

Именно, статията си беше като зле скалъпен превод от Гугъл, но почнаха мнения за излитане вчера и се чудех поради що. Сега пък заради тия пакети, а дано и не надали.
                  Основен въпрос за пакета...кой ги вади 130 млн. от днес за утре...обезсилването намалява акциите, но качваше силно % им на стария пакет и на крачка от 95 %. А не е като да е искал да прави търгово. Излиза вчера съда - трябва да се махнат, правете ОСА, днес ги махаш и няма нужда от повече галимации. Да не забравяме, че срещу тия акции стоят едни кредити. В случая е прехвърлен кредита от едни към други. Аз лично пак не съм очаквал, че е в толкова лошо състояние, колкото се опитват да ни внушат. Да, сега един център движи всичко и посоката е една.
                  Нямам препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    В крайна сметка смятам, че от балансите отлитат едни 163 млн., е ли проблем това за теб или не? Аз лично го констатирам като факт и въобще не поставям на дневен ред платежоспособност. За 5 г. ли беше от АД към Холда отидоха толкова като заем.

Как беше, ще гледаме, ще видим. Не за друго, но за вчера след оная статия май пак се чакаше излитане. Както и масово по останалите позиции, пък тя друга стана. Аз лично бих доста доволен да излети, ама гледам да страня от пожелателното мислене.

Иначе АД е 300 млн. + ли беше в неконсолидирания, след него е на -85. Иначе не влизат??? Не са с право на глас на ОСА, нали от 109 млн. като извадиш 76 рестото ти е 33 млн., кога Нафтекс е имал толкова...?

Та по същество - all in в Групата, а сега накъде, оздравяване, което аз лично не бих нарекъл точно така или препродажба и ако да - на кого?

Препоръки нямам!

Чеки сега, оная статия в Бивол не казваше нищо ново. Всъщност нищо не казваше. Да не говорим, че на всеки 2 изречения имаше препратки към вече излезли статии в ПИК и Лайвнюс. За мен вчера основния въпрос беше дали ЦВ е продал неговия пакет, който взе декември или този на Нафтекс имайки предвид решението на съда за обезсилване на акциите. Така мустака можеше пак да контролира същия дял от компанията с обезсилване на онзи пакет без да хвърчат милиони. Явно щом ги е дал си е преценил, че си струва и ще изкара повече ако не се намали капитала и няма обезсилване.

Коментар

Чл. 625. Производство по несъстоятелност се открива по подадена до съда писмена молба от длъжника, съответно от ликвидатора или от кредитор на длъжника по търговска сделка, както и от Националната агенция за приходите за публичноправно задължение към държавата или общините, свързано с търговската дейност на длъжника или задължение по частно държавно вземане.
                      Ако се притеснявате дали са платежоспособни свързаните лица - собственици, тогава Петрол би бил най-малкия проблем! Де не очаквате мустаци в новините??? Ако е така - казвайте овреме, ама не ми се вярва!!

П.С.: В канала щеше да е всичко при обезсилване!

Нямам препоръки!
                      В крайна сметка смятам, че от балансите отлитат едни 163 млн., е ли проблем това за теб или не? Аз лично го констатирам като факт и въобще не поставям на дневен ред платежоспособност. За 5 г. ли беше от АД към Холда отидоха толкова като заем.

Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Не точно, защото почти навсякъде новината излезе след края на сесията

Как беше, ще гледаме, ще видим. Не за друго, но за вчера след оная статия май пак се чакаше излитане. Както и масово по останалите позиции, пък тя друга стана. Аз лично бих доста доволен да излети, ама гледам да страня от пожелателното мислене.

Първоначално изпратено от 123456 Разгледай мнение
                      Собствените акции не влизат в консолидацията.
                      Затова е и записано основен капитал 76137хил лв

Иначе АД е 300 млн. + ли беше в неконсолидирания, след него е на -85. Иначе не влизат??? Не са с право на глас на ОСА, нали от 109 млн. като извадиш 76 рестото ти е 33 млн., кога Нафтекс е имал толкова...?

Та по същество - all in в Групата, а сега накъде, оздравяване, което аз лично не бих нарекъл точно така или препродажба и ако да - на кого?

Препоръки нямам!

Коментар

• Какво се кахърите за чичо Митко. Ясно е, че каквото и да става, пак ще си драпа макарите.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от cam
                          Nqkoi забеляза ли, че от продажбата Нафтекс реализира около 150 млн. лв. счетоводна загуба... тежко и горко му на конс. собствен капитал.
                          Собствените акции не влизат в консолидацията.
                          Затова е и записано основен капитал 76137хил лв
                          Game Over...

Коментар

Тя и днес май се чакаше?
                            Не точно, защото почти навсякъде новината излезе след края на сесията

Коментар

Прав си, по едно време едра кълка за осланяне беше, ама сега 163 млн. заминаха в канала. ..
                              Нямам препоръки!
                              Чл. 625. Производство по несъстоятелност се открива по подадена до съда писмена молба от длъжника, съответно от ликвидатора или от кредитор на длъжника по търговска сделка, както и от Националната агенция за приходите за публичноправно задължение към държавата или общините, свързано с търговската дейност на длъжника или задължение по частно държавно вземане.
                              Ако се притеснявате дали са платежоспособни свързаните лица - собственици, тогава Петрол би бил най-малкия проблем! Де не очаквате мустаци в новините??? Ако е така - казвайте овреме, ама не ми се вярва!!

П.С.: В канала щеше да е всичко при обезсилване!

Нямам препоръки!
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

1-вото можеше да направиш на 15, 16, 17 януари или днес, защото на почти всички бе ясно кой влиза и какво ще последва
                                така е, но черно на бяло носи сигурност, а другото е догатки(тя и сега сигурността не е 100% ама )

Коментар

Working...
                                X