IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Не грешиш..
    Всичко е ясно ..
    само ,че някой трябва да извади 700-800 к и да реши проблема от финансовата страна за цената на акциите...
    След това ще стане в корп...
    нема продаващи под 83....
    Закъде си се разбързал ?!

В момента много здраво лъскат тая ябълка и от шит правят блу чип

Стой и наблюдавай
    Last edited by vinkel; 31.01.2014, 12:48.

Коментар

• Гледам решението, та има предложение за промяна на чл. 24, ал. 1, нова т. 12, а именно, че определят правото на глас на притежаваните от АД акции в дъщерни, да речем Елит Петрол и Нафтекс. Евентуални хипотези какво точно следва да се има предвид?
      Връзват се гащите и по 114, ал. 2 от ЗППЦК, досега НС взима решение за сделки, сега дава предварително одобрение и оттам ОСА. Макар, че мисля и при старото положение пак трябва ОСА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        На база решението на мен ми изплува нещо.
        За представител на Корект фарм е предложен Тихомир Трендафилов. Допускам, че същият е и бил, ако още не е почетен консул в Пловдив на Казахстан. Той от своя страна излиза в тази статия:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...o_i_kude_dade/

Същевременно:

Допускам, че е възможно АКО лицето с тези имена е същото, предложено за представител на Корект фарм, на база настояща или предходна длъжност като почетен консул на Казахстан, да има "казахстанска следа" в бъдещето на компанията, а и допускам за възможно по тази линия да идва увеличения марж и евентуален по-евтин и увеличен обем на вноса. Отделно за мен поне е интересен факта, че Каршутски влиза също в управата, в СД на КТБ Асет Мениджмънт, ФИНА-С и управляващ три фонда на КТБ.

Всичко гореописано може да е силно грешно, така, че нямам никакви препоръки за покупко-продажба на ценни книжа!
        Не грешиш..
        Всичко е ясно ..
        само ,че някой трябва да извади 700-800 к и да реши проблема от финансовата страна за цената на акциите...
        След това ще стане в корп...
        нема продаващи под 83....

Коментар

• На база решението на мен ми изплува нещо.
          За представител на Корект фарм е предложен Тихомир Трендафилов. Допускам, че същият е и бил, ако още не е почетен консул в Пловдив на Казахстан. Той от своя страна излиза в тази статия:

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...o_i_kude_dade/
          Бутилиращата компания "Хисар" и "Ромпетрол България" са едни от дарителите на гориво за местната полиция.

С гориво помага чрез една от фирмите си и Тихомир Трендафилов - почетен консул на Казахстан в България, адвокат и участник в управата на "Рила спорт". "Рила спорт" искаше да строи "Супер Паничище". Трендафилов е съдружник и в единия от голф проектите на "Балканстрой" АД, Разлог. Фирмата му "ТИТ Тихомир Трендафилов" притежава 10% от "Лайтхаус голф ризорт" до Балчик - собственост на три други компании - "ББГ и ко" (16.85%), регистрираната в Гибралтар "Триаком" (45%) и "Бараж и ко" (28.15).

Тихомир Трендафилов участва и в управлението на Сдружение "НАционален борд по туризъм" заедно с пловдивсия бизнесмен Георги Гергов, който е и член на Националния съвет на БСП. В борда са
          собственикът на "Химимпорт" Марин Митев, рекламният и медиен консултант Красимир Гергов, бившият член на съвета на директорите на "Слънчев бряг" и собственик на хотели Младен Мутафчийски, братът на бившия финансови министър Милен Велчев- Георги Велчев и издателят Мартин Захариев.
          Същевременно:

Ромпетрол Груп е 100% собственост на казахстанската държавна компания „КазМунайГаз”.
          Акционерното дружество „КазМунайГаз” осъществява добив, рафиниране и транспорт на петролни ресурси. От 2008г насам активите на КазМунайГаз са собственост на фондова структура Самрук-Казына.
          Допускам, че е възможно АКО лицето с тези имена е същото, предложено за представител на Корект фарм, на база настояща или предходна длъжност като почетен консул на Казахстан, да има "казахстанска следа" в бъдещето на компанията, а и допускам за възможно по тази линия да идва увеличения марж и евентуален по-евтин и увеличен обем на вноса. Отделно за мен поне е интересен факта, че Каршутски влиза също в управата, в СД на КТБ Асет Мениджмънт, ФИНА-С и управляващ три фонда на КТБ.

Всичко гореописано може да е силно грешно, така, че нямам никакви препоръки за покупко-продажба на ценни книжа!

Коментар

• http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Az...OfXh9Di1823016

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=47...rBae3u01823017

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
              Може Мустака вече да се е активизирал Първото тримесечие на годината ще покаже дали е тенденция или някакви врътки
              Мустака се яви официално в началото на декември, въпроса е ако има такъв внос, на база който предполагам се е качил и маржа, то откъде идва. Мисля, че може да е част от големия пъзел, то вече на гадателство го обърнахме...

Коментар

Има логика в съжденията ти по отношение на данъците, въпроса е откъде ли е дошъл евентуален внос?
                Може Мустака вече да се е активизирал Първото тримесечие на годината ще покаже дали е тенденция или някакви врътки

Коментар

• Първоначално изпратено от Мигел Разгледай мнение
                  Гледам маржа на продажбите доста се е подобрил, не си го обеснявам при такъв натиснат и конкурентен пазар, явно изгоден внос. В Паричния поток 5.3 мил. плащания към бюджета ДДС( явно са акцизи, мита, ддс) при вноса на горива.

Имам си от тях....ама да видим
                  Има логика в съжденията ти по отношение на данъците, въпроса е откъде ли е дошъл евентуален внос?

Коментар

• За сега много добре Дано и консолидираният да е силен!

Коментар

Всъщност, коментираното и онзи ден мисля, че пропуснахме частта, че заема е с обезпечението на Елит Петрол, респективно ако им излезе по-рано на тях отчета, ако не мисля с консолидирания тук вече трябва да е ясна картината.
                      Каква беше тази игра на аукциона....

Коментар

• Гледам маржа на продажбите доста се е подобрил, не си го обеснявам при такъв натиснат и конкурентен пазар, явно изгоден внос. В Паричния поток 5.3 мил. плащания към бюджета ДДС( явно са акцизи, мита, ддс) при вноса на горива.

Имам си от тях....ама да видим

Коментар

• Всъщност, коментираното и онзи ден мисля, че пропуснахме частта, че заема е с обезпечението на Елит Петрол, респективно ако им излезе по-рано на тях отчета, ако не мисля с консолидирания тук вече трябва да е ясна картината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                            4 милиона на +

2012 - 4 ст. загуба,
                            2013 4 ст. печалба, а и много данък се е събрал, та я е смъкнал.
                            Нещо ми се губят обаче доста милиони...намаляват с 36 млн. предоставените заеми, кеша без промяна, намаляват с 46 млн. кредитите.

Коментар

Тука на печалба ли излязохме вече

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=231767

Коментар

Working...
                                X